Kilo aldım mı bilmiyorum ama benim de iştahım Bayağı açıldı bu aralar son 7 ilaç bitince kaza oruçların var birkaç tane tutayım diyorum.Yine ovulasyon sonrasi iltihap gibi bir seye maruz kaldımdr. bu ay kullan düzene girer insallah bidaha kullanmana gerek kalmaz dedi.. onumuzdeki ay benim ovu ne zaman olur bilinmez.. zaten döngüm uzun, eski iliski istegi de yok, gunler kisaldi ondan galiba.. yemek ye-yat modundayiz.. iyice kilo almaya basladik. Doktor 54 ken kilo versen olur diyordu.. simdi 59 olmusum bu ilacin yuzunden de aldim 3 kilo.. nasil vereceğim bilmiyorum. Her şey bi muamma:))
Senin link aşağı tabloda vardı aslında:)) yukarı da taşırım şimdiCNM TABLOM VAR BENİM AMA SİZ DE GÖRÜLMÜYOR.
@Veson cuğum benim linkimi de ekler misin?
https://www.fertilityfriend.com/ttc/
:)
Iyiymiş Valla bize 3 düşük sonrası bakıldıkizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Bu lik de açılmıyor zaten ben aşağıdan yukarı taşırım cnm sen merak etmeCNM TABLOM VAR BENİM AMA SİZ DE GÖRÜLMÜYOR.
@Veson cuğum benim linkimi de ekler misin?
https://www.fertilityfriend.com/ttc/
:)
Bebek yer Arıyor belki de:))
ayy bu moral mi oldu kötü mü oldu bilemedim şimdiGeçer geçer yıllar geçiyor 1 hafta mı geçmeyecek:)) ben kendimi böyle kandırıyorum dabelki senin de işine yarar
bit kadar şey totosunu koyacak yer bulamadı bi türlü geçen ay da ağrıodu ama yer mer bulamamış ayakta kalmış metrobüstekiler gibi
sakin kızlar gerilmeyin boşuna hamilelikte ztn bi bunalım geliyo bence etraftan gördüğüm o aaa hamile kaldım sonunda laylaylom olmuo yani sen en iyisi vakit geçirecek bişeylerle oyalan neyden hoşlanıyosan kurslara bakıcaktın ya noldu o işBunalima sokacak sekilde anlaticam elbet cunku bunun bunalimindayim. Dedigim gibi hamile kalmak insan hayatindaki her seye cozum olmuyor. Allah herkese yasatsin anneligi ancak o zaman da her seyin toz pembe olmadigini siz de hamile kalinca goreceksiniz. Iyi gunler.
öyle garip şeyler bizleri bulur :)kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Şifa olsun inşallahKızlar endokrine çıktım euthrox yazdı bir ay sonra da kontrol verdi
Şükür bak ne güzel büyümüş hadi hayırlı oldun inşallah canım bebek olsunTAMAM CNM ÇOK SAĞOLVeson
DOKTORDAN GELDİM 18 MM OLMUŞ YUMURTAM.
OVİTRELLE VERDİ YARIN 2-3 GİBİ VUR DEDİ GÖBEKTEN.
EN GEÇ PAZARTESİYE ÇATLARMIŞ
Hadi inşallah güzel büyümüş:) iğne vurduğun güne hcg gireceksin bebiş olarak sana geri dönsün ilk klomen tedavin mi?TAMAM CNM ÇOK SAĞOLVeson
Amin canım bakalım düşecek mi tshŞifa olsun inşallah
bak kendini gerdiğine değdimi canım büyümüş işte yumoş :)) ilişki saati söyledi mi bnm doktor iğneden sonraki 12. ve 36. saat dioTAMAM CNM ÇOK SAĞOLVeson
BİR YUMURTA OLDUĞU İÇİN ÇOK TA UMUT BAĞLAMAK İSTEMİYORUM AMA RABBİM NASİP EDERSE OLUR İNŞ :)Şükür bak ne güzel büyümüş hadi hayırlı oldun inşallah canım bebek olsun
GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ CNMbak kendini gerdiğine değdimi canım büyümüş işte yumoş :)) ilişki saati söyledi mi bnm doktor iğneden sonraki 12. ve 36. saat dio
BİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.Hadi inşallah güzel büyümüş:) iğne vurduğun güne hcg gireceksin bebiş olarak sana geri dönsün ilk klomen tedavin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?