Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo aldım mı bilmiyorum ama benim de iştahım Bayağı açıldı bu aralar son 7 ilaç bitince kaza oruçların var birkaç tane tutayım diyorum.

kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Iyiymiş Valla bize 3 düşük sonrası bakıldı

sakin kızlar gerilmeyin boşuna hamilelikte ztn bi bunalım geliyo bence etraftan gördüğüm o aaa hamile kaldım sonunda laylaylom olmuo yani sen en iyisi vakit geçirecek bişeylerle oyalan neyden hoşlanıyosan kurslara bakıcaktın ya noldu o iş

kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
öyle garip şeyler bizleri bulur :)

TAMAM CNM ÇOK SAĞOL Veson
DOKTORDAN GELDİM 18 MM OLMUŞ YUMURTAM.
OVİTRELLE VERDİ YARIN 2-3 GİBİ VUR DEDİ GÖBEKTEN.
EN GEÇ PAZARTESİYE ÇATLARMIŞ
Şükür bak ne güzel büyümüş hadi hayırlı oldun inşallah canım bebek olsun

TAMAM CNM ÇOK SAĞOL Veson
DOKTORDAN GELDİM 18 MM OLMUŞ YUMURTAM.
OVİTRELLE VERDİ YARIN 2-3 GİBİ VUR DEDİ GÖBEKTEN.
EN GEÇ PAZARTESİYE ÇATLARMIŞ
bak kendini gerdiğine değdimi canım büyümüş işte yumoş :)) ilişki saati söyledi mi bnm doktor iğneden sonraki 12. ve 36. saat dio

bak kendini gerdiğine değdimi canım büyümüş işte yumoş :)) ilişki saati söyledi mi bnm doktor iğneden sonraki 12. ve 36. saat dio
GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ CNM
EŞİMİN DEĞERLERİ DÜŞÜK DİYE Mİ BİLMEM KENDİLİĞİNDEN OLUR GİBİ KONUŞMUYO

Hadi inşallah güzel büyümüş:) iğne vurduğun güne hcg gireceksin bebiş olarak sana geri dönsün ilk klomen tedavin mi?
BİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.
NE PAHALIYMIŞ BU İĞNE
İNŞ CNMM :) HEPİMİZİN BEBİŞİ OLSUN :)

canim tek yazan şey normal karyotip. genetik doktoru sonuclar normal dedi. israrla sordum bakilabilecek farkli biseu var mi diyem gebelikle iliskili bakilabilcek hersey baktik dedi pihtilasma testinde de sadece 2 faktore bakmislardi ama güya en yaygin onlarmis diger faktorlerin gebelik kayiplarina etkisi yokmuş. neyse 3-5 ay sonra 3. denem için giderim iyi bi yere onlar eksik görürse baska gereken seyler varsa yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…