Bebek yer Arıyor belki de:))kasık ağrılarım son sürat devam ediyo geçen ay fda böyle olmuştu iğneyi vurduk çatlattık bitti daha ne diye ağrıo anlamadm daha dpo 5 geçer mi bi hafta
bu ayda olmazsa ümitler yine dibe vurcak bak yine depresif ruh hali beni eline geçirdi pöffff
Ne yapıyorsun cnm transfer ne zamanGeçer geçer yıllar geçiyor 1 hafta mı geçmeyecek:)) ben kendimi böyle kandırıyorum dabelki senin de işine yarar
Eş-bebek -arkadaşlık ...eşiniz yanınızda ..Ee hamilesiniz de ..insan eksik olmanı tamamlamak ister hayatında ..benim takıldığım nokta bunu dert edecek bunalıma sokacak şekilde anlatmanız..çünkü burada bir çok arkadaşımız ben de dahil ..hamilelik için uğraşan ;gece gündüz aklından çıkarmayan ,hastane hastane dolaşan.belkide bu yüzden yatmak zorunda kalan,bir hasta gibi..çünkü bu dertleri yaşarken çoğu zaman yine kimseye anlatamıyorsunuz paylaşmıyorsunuz eşinizden başka anlayacak kimse Yok yanınızda..yine yanlız oluyorsunuz..arkadaş bulmak daha kolay..bi kaç kurs bi kaç komşu aktiviteler..hem neşe bul hem arkadaş bul..umarım çevrenizi saracak iyi niyetli insanlarla karşılaşırsınız..Sanırım ben derdimi anlatamadım.
7/24 evin içinde sadece akşamları 1 2 saat eşimi görerek yaşıyorum.
Benim için bu bir bunalım sebebi şuan.
Evladın yeri ayrı, eşin yeri ayrı, arkadaşın yeri ayrı ve hepsi gerekli.
Benim dünyam sadece bebek üzerine kurulu olmadı hiçbir zaman.
Çok şükür hamileyim o başka mesele ama hayatım sadece ondan ibaret değil.
Bu halime şükretmediğim anlamına gelmiyor.
Ne yapıyorsun cnm transfer ne zaman
S
Eş-bebek -arkadaşlık ...eşiniz yanınızda ..Ee hamilesiniz de ..insan eksik olmanı tamamlamak ister hayatında ..benim takıldığım nokta bunu dert edecek bunalıma sokacak şekilde anlatmanız..çünkü burada bir çok arkadaşımız ben de dahil ..hamilelik için uğraşan ;gece gündüz aklından çıkarmayan ,hastane hastane dolaşan.belkide bu yüzden yatmak zorunda kalan,bir hasta gibi..çünkü bu dertleri yaşarken çoğu zaman yine kimseye anlatamıyorsunuz paylaşmıyorsunuz eşinizden başka anlayacak kimse Yok yanınızda..yine yanlız oluyorsunuz..arkadaş bulmak daha kolay..bi kaç kurs bi kaç komşu aktiviteler..hem neşe bul hem arkadaş bul..umarım çevrenizi saracak iyi niyetli insanlarla karşılaşırsınız..
Evet canim ya ayin 9u cd 25cok net pozitif. bak boyleydiCd21-22 de falan opk silikti diye Hatırlıyorum test daha sonra koyulaştı ama o da tam Eşit koyuluk değildi sanırım.cd 25 gibime geliyor bana.umarım ateş yeniden yükselişe geçer
Dün yapmıştım canım negatifti bugünde ateşim düşer gibi olmuş. Yarın regl diyor ff. iğneyi vurulalı 2 hafta oldu olsaydı çıkardı testte hayırlısı artıkkushi cnm test yaptın mı
Girdim canım bi tık düştü maleseffff@tsefem28 Ateş'in fırlamış bu kadar erken çatlamış olabilir mi?
@ya se min lekeler Başlamışama ateş hala düşmemiş Hayırlısı diyelim
Elcanki ciddi ciddi bu ay erken çatlattın yumurtayı kazırlıksız yakalandın ama Ümit kesmek yok Rabbim dilerse o ilişkiler de yeter
@nevergiveup33 kaç günde bir adet oluyorsun?
kushi cnm bugünkü ateş kaç?
Bu arada benim ateş de bu sabah fırladı sanırım çizginin yeri değilecek bat iyice Gecikti :-/
ben torbalidayim cnm aslinda bizim burdada var dis hastanesi ama doktorlari nasil bilemedim orda bi doktorum vardi açığa alınmışCANM BEN ÇINARLI DİŞ HAST GİDİYORUM BELLİ Bİ DOKTOR YOK BİDE ALTINDAĞDA OTURUYOM ORDA OZAN DİYE Bİ DOKTR VAR GARANTİ BANKASININ ÜSTÜ ORAYA GİDİYOM SEN NERDESN CANM YAKINMI SANA BİLMEM AMA
Yine ovulasyon sonrasi iltihap gibi bir seye maruz kaldımİnşallah gerek kalmaz :) Dr a danışmadan kullanma cnm
Yumurtlama akıntısının tipi ve miktarı her zaman aynı olmayabilir. Akıntı yumurtlama gününe yaklaşıldığı günlerde başar ve yumurtlama gününe kadar akıntının miktarı artar. Kıvam olarak incelir ve normal gündeki akıntıdan daha berrak bir hal alır.Ben bu ay yum. Akıntısında bişey keşfettim başta daha yapışkan uzayan ve katı oluyor yum. Catlayacagi gün biraz daha sıvı ve daha az yapışkan oluyo benim nerdeyse 6 7 gündür yum. Akıntısı var ama 2 gündür yine uzayan daha sıvıydı bugün ateş yükseldi
sen hayalci almina mısın canm??? resim aynı ama bilemedim oda torbalıdaydı sankiben torbalidayim cnm aslinda bizim burdada var dis hastanesi ama doktorlari nasil bilemedim orda bi doktorum vardi açığa alınmışeskiden mis gibi şifa nin diş hastanesi vardi hem cok temiz hemde cok ilgililerdi orayida devlet yaptilar simdi nasil oldu acaba
evet cnm hayalci ben :)sen hayalci almina mısın canm??? resim aynı ama bilemedim oda torbalıdaydı sanki
CNM TABLOM VAR BENİM AMA SİZ DE GÖRÜLMÜYOR.biz seninle beraber takip edecegiz bu ayı . döngümüz aynı.senin bat 11 aralık benım bat 9 aralık.
canım senin tablon yok ki nasıl takip edecegiz arada ateş öçsen de gene de bir tablo yapsan takip ederdik biz de
aldınmı sonucu canm nasıl inş bi sorun yoktur?kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
aldim cnm simdi. esimin de benim de normal çıkmış çok şüküraldınmı sonucu canm nasıl inş bi sorun yoktur?
Canım sonuclar nasıl cıktı?kromozomda bakıldı mı?kizlar genetik sonuclarini almaya geldim.bayanin biri aşılama yaptirdik kimyasal gebelik oldu genetik testlerimizi yaptirmak istiyoruz kari koca dedi doktor da tamam gelin yazalim dedi. 2 düşük olmadan bakilmiyo olayi hikaye heralde
Sanırım dün Çatladı ateş çok fırladı ben de diyordum bu ay ateşim çok yükselmedi derken fırladı bugün:) işin kötüsü bat gecikiyor.daha gelecek ay da korunma var hayırlısıVeson senin yum. yeni mi çatladı , yoksa bunlar östrojenin oyunları mı? benim de ateş bir düşüyor bir yükseliyor:)
Aynen cnm 25 te çatlamış yumurta Düşüş olmuş ateşte ama belli de olmaz Hayırlısı bekleyip görelim:)Evet canim ya ayin 9u cd 25cok net pozitif. bak boyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?