Stres yapma canim cok kolay o insallah hersey yolunda gider..yarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
uylum var yorgunum ama uyuyamıyorum kızlar ya
Belki cok erken ama bende ruyayla gercek arasi kasik agrisi felan hissediyorum cok wc cikiyorum gece..pimpirikleniyorum heralde.rahat olmak gerekiyor sanirim..sende buara sikildinya ondanmi boyle oldun acabaGunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.
Gozun aydin canim benim. merak ettim bende nasil oluyor ikiz olunca acaba kalp atisi. rabbim kucagina almayi nasip etsinKizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
ayyy cok sevindim cnm. insallah ikisini de sağlıkla kucağına alırsınKizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
yani tabi yeğenlerim deli gibi seviyorum ama büyük zaten kardeş sendromuna girmiş dikkat çekme çabasında sürekli, ağlama dızdızlanma falan... bebek de yerini yadırgamış uykudan esnemekten ağzı ayrılacak ama uykuya geçemiyor ağla ağla bir hal oldu.Benim de cumarteesi annemlerde 20 kisi vardi. ona yardima gittim. pazar da bana geldi yine 15 kisi. baya yoruldum. cocuk bir tane vardi onu da cok sevddigim icin yorulmama ragmen baya mincikladim. ben seviyorum evde cocuk sesini. belki allah dagina gore kar veriyordur diyorum bazen. bize uzaktan zor geliyor.
canim nasilsin? sorunlarınız düzelmistir insallahYa umreye giden arkadaş nick i unuttum tsefem28 miydi relg nasıl olmuştu denk gelmismiydi senin ya ginerayı eczacım doktoruna bi sor genelde primolut verilir dedi içime kuşku düştü sonuçta Prof. Dr. Yazdı onuda illaki bi bildiği vardır
Amin canim darisi basina insallah..iki ayri kese oldugu icin ayri ayri dinletti cok degisik bir hiss rabbim isteyen herkese nasip etsin..cok tesekkurler canimGozun aydin canim benim. merak ettim bende nasil oluyor ikiz olunca acaba kalp atisi. rabbim kucagina almayi nasip etsin
Kizlar bugün benim adetin 11. günü bugün hala cok az leke geliyortüp bebek ve kimyasal gebelik dengelerimi alt üst etti sanirim. bugün doktora gittim henüz büyüyen yumurtam da yokmuş. doktor bu ay yumurta buyumuzsede normaldir dedi. amaaaan takmiyorum zaten ister büyüsün ister büyümesin keyfi bilir
Amin canim insallah darisi tez zamanda basina olsun canim saolayyy cok sevindim cnm. insallah ikisini de sağlıkla kucağına alırsın
Oh oh çok şükür maşallah :)) ikizin nasıl oluyo ki canım bi sürü kalp atışı mı var :))Kizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
Amin kuzumm insallah rabbim en hayirli zamanda sagliklica sizlerede nasip etsin insallahMelissa81 maaşallah sağlıkla kucağına alırsın inş canm
geçen sefer kimyasal gebelikten sonra yum büyümüştü ama catlamamisti. bu ay da öyle olmasin diye gittim doktora. aslinda doktor eve cok yakin bi de fiyati cok uygun diye gidiyorum yokasa ona da gitmezdim :)))canım benim de son kimyasalda çok uzun sürmüştü kanama sanırım 20 günü bulmuştu yani baya baya uzundu.. sinirimden kızgınlığımdan kadın doğumcuya falan da gitmemiştim hiç. bitti tekrar adet olup o da bittikten sonra kontrole gitmiştim normaldi herşey.
sen de kontrole gitmişsin herşey yolunda ise bu aylık böyle olsun. vücudun dinlenmiş olur...
Canim ayni kesede olmadigi icin ayri ayri dinletti ama cok heyecanliydi hadi insallah sira sende once kese sonra hayirlisiyla kalp atisini sende duyacaksin canim insallahOh oh çok şükür maşallah :)) ikizin nasıl oluyo ki canım bi sürü kalp atışı mı var :))
Çok sevindim kolay olduğuna :) yaptırmak için belli bir zamanı var mı acaba bu arada senin vajinismus atlattigini ben kacirmisim sende bendenmissin
ruyalar tersine cikar cok saglikli bi bebişin var :))
Belki cok erken ama bende ruyayla gercek arasi kasik agrisi felan hissediyorum cok wc cikiyorum gece..pimpirikleniyorum heralde.rahat olmak gerekiyor sanirim..sende buara sikildinya ondanmi boyle oldun acaba
Ay maşallah onlara ikisi de pıtır pıtır atıyo nazarlardan korusun Allah ımCanim ayni kesede olmadigi icin ayri ayri dinletti ama cok heyecanliydi hadi insallah sira sende once kese sonra hayirlisiyla kalp atisini sende duyacaksin canim insallah
kapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.canim nasilsin? sorunlarınız düzelmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?