8 de mi Çatladı acaba ya neyseki ilişki olmuş cnmTatlım 3 günde bir ilişki işte illa yum gününü takip etmeyeyim bu sefer dedim de gerci benim ateş yine çuvalladi anlayamicam galiba catlamayida yine geçen ayda böyle saçma sapan bişi oldu herşey işaret bana aslında boşuna ugrasiyisun bırak şu çocuk işini diyor da ben anlamiyorum
Sagol kuzum tskler..ailen uzaktaydi dimi biraz ruhen degisiklige ihtiyacin var iki gunluk bir tatil esinle yapsan belki iyi gelir canim..bazen ruhum okadar sikilirki deniz kenarinda olsam cokk iyi gelir sana iyi gelicek ufak bir tatil yap bence..Daha once konusmustuk aslinda vajinismus durumunu unuttun sanirim canim :) 2 yila yakin vajinismustum. 6.5 yil oluyor atlatali.
Belli bir zamani var mi hic bilmiyorum. Benim ic dudakta bir sislik vardi aciyordu. Onun icin gitmistim. Dr muayeneden sonra smear da alayim dedi aldi.
Insallah canim :) Darisi sizlere olsun.
Kasik agrisi gercekti de kanama ruyadaydi canim. Ben bir gece 3 4 defa wc ciktim onun disinda suan wc kalkmiyorum geceleri.
Sıkıntım hala devam ediyor canim olabilir.
Bu arada pit pitlari duymussun cok sevindim canim.
Amin insallah canimAy maşallah onlara ikisi de pıtır pıtır atıyo nazarlardan korusun Allah ıminşallah ben de sagsaglim duyarım görürüm kucağımıza almak da nasip olur canım
Evet cnm ff de inanamadı:))Senin de 2 güne belli olur hadi hayırlusı:)Kizlar haftasonu bol misafirli geçti. bir de üşütmüsüm bol oksuruk var bogazim kötü.. ates de yuksek dpo12deyim ilac da almak istemiyorum. carsamba test gunu gösteriyor bakalim.Veson senin duzenine alisik ff inanmak istemiyor. @elmol sonuc cikinca yazarsin. saglik ocagiysa baya bekletir yine. Melissa81 canim bugun sen mi doktora gidiyordun?
Amin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah
Sagol kuzum tskler..ailen uzaktaydi dimi biraz ruhen degisiklige ihtiyacin var iki gunluk bir tatil esinle yapsan belki iyi gelir canim..bazen ruhum okadar sikilirki deniz kenarinda olsam cokk iyi gelir sana iyi gelicek ufak bir tatil yap bence..
Gözün Aydın cnmKizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
Cnm ne yaptın? Nasılsın?Ya umreye giden arkadaş nick i unuttum tsefem28 miydi relg nasıl olmuştu denk gelmismiydi senin ya ginerayı eczacım doktoruna bi sor genelde primolut verilir dedi içime kuşku düştü sonuçta Prof. Dr. Yazdı onuda illaki bi bildiği vardır
Saskınanne de öyle olmuştu sanırım tüp bebek sonrası yumurta olmamıştı.hayırlısı Allah can sağlığı versinKizlar bugün benim adetin 11. günü bugün hala cok az leke geliyortüp bebek ve kimyasal gebelik dengelerimi alt üst etti sanirim. bugün doktora gittim henüz büyüyen yumurtam da yokmuş. doktor bu ay yumurta buyumuzsede normaldir dedi. amaaaan takmiyorum zaten ister büyüsün ister büyümesin keyfi bilir
Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallahkapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
sıfırdan hesap açıp denesek senin ateşi boş bir vakitte kaça çekicek acaba.Evet cnm ff de inanamadı:))Senin de 2 güne belli olur hadi hayırlusı:)
Gözün aydın canım. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam etsin. darısı başımıza olsun inşallah...Kizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
cok sevindim :) hakli da olabilir cnm. bazende üst üste geliyor. her evlilikte olabiliyor. ama seni fena kızdırmış ki valizi kapinin önüne koydun :))) lutfen bi dahakine sende azcik daha sabirli ol sonradan pisman olabilecegin seyler yapmamaya dikkat etkapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
Allah tamamına erdirsin..ne güzel bir haber bu..Kizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
Çok sinirlendim emri vaki yapıyo bana al telefonu babamla konuş diye aramız bozuk konuşmuyorken bunu hep yapıyo benimde kafam attı valizde gözümün önünde olunca sonuç öyle gelişti :)cok sevindim :) hakli da olabilir cnm. bazende üst üste geliyor. her evlilikte olabiliyor. ama seni fena kızdırmış ki valizi kapinin önüne koydun :))) lutfen bi dahakine sende azcik daha sabirli ol sonradan pisman olabilecegin seyler yapmamaya dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?