Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 de mi Çatladı acaba ya neyseki ilişki olmuş cnm

Sagol kuzum tskler..ailen uzaktaydi dimi biraz ruhen degisiklige ihtiyacin var iki gunluk bir tatil esinle yapsan belki iyi gelir canim..bazen ruhum okadar sikilirki deniz kenarinda olsam cokk iyi gelir sana iyi gelicek ufak bir tatil yap bence..

Evet cnm ff de inanamadı:))Senin de 2 güne belli olur hadi hayırlusı:)

Amin canim rabbim insallah sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah

Sagol kuzum tskler..ailen uzaktaydi dimi biraz ruhen degisiklige ihtiyacin var iki gunluk bir tatil esinle yapsan belki iyi gelir canim..bazen ruhum okadar sikilirki deniz kenarinda olsam cokk iyi gelir sana iyi gelicek ufak bir tatil yap bence..

Evet canim ailem Almanya'da. Bizim evimiz zaten deniz kenarinda yani deniz kenari da acmiyor suan beni :)
Esimin isleri suan cok yogun bazi haftalar pazar gunu de calisiyor. Su yogunluk bir azalsin Uludag teklifi yapmayi dusunuyorum.

Cnm ne yaptın? Nasılsın?

Saskınanne de öyle olmuştu sanırım tüp bebek sonrası yumurta olmamıştı.hayırlısı Allah can sağlığı versin

kapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah

kapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
cok sevindim :) hakli da olabilir cnm. bazende üst üste geliyor. her evlilikte olabiliyor. ama seni fena kızdırmış ki valizi kapinin önüne koydun :))) lutfen bi dahakine sende azcik daha sabirli ol sonradan pisman olabilecegin seyler yapmamaya dikkat et

Veson ya sorma çok ameliyat yoğunluğu varmış bugün sadece biyopsi yapıcaklarmış ciğerin etrafındaki lenf bezlerine sıçrama var mı diye onun spnucu bi hagtaya çıkarmış ozaman asıl ameliyat olcakmış bida işten izin aldık geldik fln tlfnda ameliyat demeyin bari biyopsi için gelicek diin dimi öyle diince hemşirede bu da ameliyat ztn diyo

Çok sinirlendim emri vaki yapıyo bana al telefonu babamla konuş diye aramız bozuk konuşmuyorken bunu hep yapıyo benimde kafam attı valizde gözümün önünde olunca sonuç öyle gelişti :)

ya kızlar ben yakı yapıştırdım belime 3 gün dayandım ki adetten sonra yapıştırdım ciddi yaktı ama dayandım bilmiyorum inş. bu ay hamile kalırım. Bel çektirmeyle ve yumurtalık çektirmeyle kalamadım.

Veson ne zamandır yazcam misafir var yazamadım
Benim sulu akıntı var dünden beri ama ovulasyon testi negatif hala
Bu arada senin ateşe ne oldu ki çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…