Canım bana primolut vermişti tam hatırlamıyorum ama doktor su güne kadar olmazsan içmeye başla dedi ama benim gerek kalmadı zamanında adet geldi gideceğimiz akşam da dusumu aldım öyle gitmistim senin tam denk mi geliyorYa umreye giden arkadaş nick i unuttum tsefem28 miydi relg nasıl olmuştu denk gelmismiydi senin ya ginerayı eczacım doktoruna bi sor genelde primolut verilir dedi içime kuşku düştü sonuçta Prof. Dr. Yazdı onuda illaki bi bildiği vardır
Hiç fikrim yok olsa da yanlış çıkıyor zaten bu ay saldım ben geçen ay bile çatlayınca bu kadar ateş yukselmemisti ne garip bir insan oldum ben yaa8 de mi Çatladı acaba ya neyseki ilişki olmuş cnm
Aman dikkat et kayıp dusme de tatil fikri çok güzel biraz doğayla sakin bi yerlerde için açılır sürekli la havle çek bir de inşirah suresini oku ferahlarsin inşallah bu ay herkes böyle safer ayı malum bela ayı insanlar bi depresyonlu Allah hepimizin göğsünü genisletsin hepimize inşirah nasip etsinEvet canim ailem Almanya'da. Bizim evimiz zaten deniz kenarinda yani deniz kenari da acmiyor suan beni :)
Esimin isleri suan cok yogun bazi haftalar pazar gunu de calisiyor. Su yogunluk bir azalsin Uludag teklifi yapmayi dusunuyorum.
İnşallah kalirsin canım belini nasıl çektirdin anlatirmisinya kızlar ben yakı yapıştırdım belime 3 gün dayandım ki adetten sonra yapıştırdım ciddi yaktı ama dayandım bilmiyorum inş. bu ay hamile kalırım. Bel çektirmeyle ve yumurtalık çektirmeyle kalamadım.
Telefondan giriyorum ya yeni hesap açamıyorum ff e girince direk benim hesap açılıyorsıfırdan hesap açıp denesek senin ateşi boş bir vakitte kaça çekicek acaba.
Köyü olmuş neyse sonuç güzel çıksın da dert değilVeson ya sorma çok ameliyat yoğunluğu varmış bugün sadece biyopsi yapıcaklarmış ciğerin etrafındaki lenf bezlerine sıçrama var mı diye onun spnucu bi hagtaya çıkarmış ozaman asıl ameliyat olcakmış bida işten izin aldık geldik fln tlfnda ameliyat demeyin bari biyopsi için gelicek diin dimi öyle diince hemşirede bu da ameliyat ztn diyo
Sen valizi ortalıktan kaldır en iyisiÇok sinirlendim emri vaki yapıyo bana al telefonu babamla konuş diye aramız bozuk konuşmuyorken bunu hep yapıyo benimde kafam attı valizde gözümün önünde olunca sonuç öyle gelişti :)
Sen testlere devam et 10 dk bekle foto Çek onları koyulaşınca.inşallah bu ay güzel olur.Veson ne zamandır yazcam misafir var yazamadım
Benim sulu akıntı var dünden beri ama ovulasyon testi negatif hala
Bu arada senin ateşe ne oldu ki çok enteresan
Cnm bu at korunuyoruz histereskopi oldum ya bu ay ve gelecek ay korunma.benim ateş hep böyle hamile tablosuna benziyor ama bat bekliyorum zaten tabloya bak ilişki iki tane o da korunmalıVeson beklenen adet tarhin ne zaman canım? bana hamileiswn gibi geldi ateş tablondan
anladım canım,Kahvalti ve amsam yemegi yiyorum.biraz karatay tarzi ama fam degil. unlu ve yapay sekerli ve paketli hic bir seyi yemiyorum. ozel bir listem yok. onun disinda kalan her seyi sabah ya aksam olmak uzere doyana kasar yiyorum. meyveyi sabah yemye ozen gosterjyorum. Dogal balda yiyorum sabah engellemedj kilo vermemi. aralarda hic bisi atistirmiyorum zaten saglam yedigim icin acikmiyorum:) birde akaam 7 den sonra ve aralrda su ve khmahveden baska bir sey icmiyorum. unlu seyleri birakinca mide agrilarim gecti. bagirsak problemlerim bitti o yuzden diyette ddgik gibiyim:) bebek mdselesinide kafadan tam atsam is olacak inaniyorum:)
Spor yok bende henuu
Sen ne yaptın cnm aradın mı hastaneyianladım canım,
tam tahıllı buğday ekmeği falan da yeniyorsun anladığım kadarı ile?
işte o sevgi herşeyi güzel gösteriyor heralde,yani tabi yeğenlerim deli gibi seviyorum ama büyük zaten kardeş sendromuna girmiş dikkat çekme çabasında sürekli, ağlama dızdızlanma falan... bebek de yerini yadırgamış uykudan esnemekten ağzı ayrılacak ama uykuya geçemiyor ağla ağla bir hal oldu.
gittiklerinde kocaman bir sessizlik oldu evde, ohh be dedirten. evet demek ki Allah sabrını da veriyor annelerine.
Benim malesef tam orda denk geliyo ya ilaç ara kanama yaparsa diye korkuyorumCanım bana primolut vermişti tam hatırlamıyorum ama doktor su güne kadar olmazsan içmeye başla dedi ama benim gerek kalmadı zamanında adet geldi gideceğimiz akşam da dusumu aldım öyle gitmistim senin tam denk mi geliyor
yok henüz aramadım canım,Sen ne yaptın cnm aradın mı hastaneyi
2 gune kalmiycak gibi canim. kasiklarim batmaya basladi. zaten dpo12de geliyor geneldeEvet cnm ff de inanamadı:))Senin de 2 güne belli olur hadi hayırlusı:)
ayyyy canım yaaaEki Görüntüle 1914734 Kızlar bugün 383.14 olmuşuz
Böyle hızlı giderse bini hayli geçer pazartesi randevum herhalde 5000 leri bulur o zamana kadar inşallah canım :)) size de nasip olsun biran önce birlikte olsun bekleyisimiz inşallah o kadar çok isterim kiayyyy canım yaaamaşallah!!! 4 güne 1000 i geçer herhalde kese de çıkar artık ortaya inşallah.. darısı tez zamanda başımıza olsun inşallah
icine un giren hic bir sey yemiyorum canim:)anladım canım,
tam tahıllı buğday ekmeği falan da yeniyorsun anladığım kadarı ile?
2 gune kalmiycak gibi canim. kasiklarim batmaya basladi. zaten dpo12de geliyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?