Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bana primolut vermişti tam hatırlamıyorum ama doktor su güne kadar olmazsan içmeye başla dedi ama benim gerek kalmadı zamanında adet geldi gideceğimiz akşam da dusumu aldım öyle gitmistim senin tam denk mi geliyor

Evet canim ailem Almanya'da. Bizim evimiz zaten deniz kenarinda yani deniz kenari da acmiyor suan beni :)
Esimin isleri suan cok yogun bazi haftalar pazar gunu de calisiyor. Su yogunluk bir azalsin Uludag teklifi yapmayi dusunuyorum.
Aman dikkat et kayıp dusme de tatil fikri çok güzel biraz doğayla sakin bi yerlerde için açılır sürekli la havle çek bir de inşirah suresini oku ferahlarsin inşallah bu ay herkes böyle safer ayı malum bela ayı insanlar bi depresyonlu Allah hepimizin göğsünü genisletsin hepimize inşirah nasip etsin

İnşallah kalirsin canım belini nasıl çektirdin anlatirmisin

Köyü olmuş neyse sonuç güzel çıksın da dert değil

Veson ne zamandır yazcam misafir var yazamadım
Benim sulu akıntı var dünden beri ama ovulasyon testi negatif hala
Bu arada senin ateşe ne oldu ki çok enteresan
Sen testlere devam et 10 dk bekle foto Çek onları koyulaşınca.inşallah bu ay güzel olur.

Benim tabloda deneme Yaptım cnm birkaç ateş Değeri girdim ama çizgi 24 e kaymadı.şimdi düzelttim sıkıntı yok tabloda bat bekliyorum.:)

anladım canım,
tam tahıllı buğday ekmeği falan da yeniyorsun anladığım kadarı ile?

işte o sevgi herşeyi güzel gösteriyor heralde,
bazı bebeklerin ağlayışı bile insanı gülümsetiyor:)
ama o dediğin sessizliği rahatlık hissini anlıyorum

Benim malesef tam orda denk geliyo ya ilaç ara kanama yaparsa diye korkuyorum

ayyyy canım yaaa maşallah!!! 4 güne 1000 i geçer herhalde kese de çıkar artık ortaya inşallah.. darısı tez zamanda başımıza olsun inşallah
Böyle hızlı giderse bini hayli geçer pazartesi randevum herhalde 5000 leri bulur o zamana kadar inşallah canım :)) size de nasip olsun biran önce birlikte olsun bekleyisimiz inşallah o kadar çok isterim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…