Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete canim ya su parmak testini yapsana cidden kolay. ayy kendimi sapik gibi hissettim :)
Simdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum

Simdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum
Çok çok ileri zorlamicaksin canım sertlik yoksa hemen aşağıda kontrolü bırak

Benim anladigim su canim, tirnaginin bitimine kadar iceri ittiriyorsun ve eger herhangi bir sertlik varsa rahim inmeye baslamis demektir. yok eger bosluk varsa gebelige isaret. adetin bittikten sonra normal zamanda bir kere yaparsan cok net anlaasiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim tez zamanda kavustursun izleri ins

Yok cok haklisin.. ben de boyle seyler denemiyorum zaten.. ama 9 sene cocugu olmayan bayanin bu sekilde cocugu olmus ayni zamanda nisan yagmurlarini biriktirmis birseyler bir seyler... deneyen insan cok, denemek isteyen varsa diye yolladim.. deneyenlerden birkaci da tanidigim insanlar:) kehf suresinin belki de sayesinde, suan ikizlere hamile.. bilemiyorum
Vesile mi degil mi.. ama İllaki Allah ol derse o zaman olur! :))

hayr olsun insallah. bol bol okumak ve Allaha siginmak dua etmek lazim. Rabbim insallah en kisa zamanda hepimize nasip etsin

benim dusuk sonrasi yumurtlamam Olmadi canim.. ona ragmen kanamam 48
Gun geldi ve nerdeyse 20 gun surdu.. ilacla durdurdum.. insAllah seninki cabuk
Kesilir

Stres yapma canim cok kolay o insallah hersey yolunda gider..

doktordan şimdi geldim. eşim sperm testi verdi sonuç yarına çıkacak
smear için gitmiştim ama doktor muayene ettı ve enfeksıyon var mantara da benzıyor dedı ama emin olamadım dedi . ilaç verdi . 1 hafta kullanıp tekrar gıdecegım. ıltıhap gitmişse eğer o zaman smear alacak.

muayene cok sert gectı kızlar ya. ben ilk defa böyle bir muayene oldum. elle de muayene ettı. yuardan kasıktan bastırdı. alttan ultrasonla baktı ıyıden ıyıye muayene ettı ama canımı da epey yaktı . doktor bugun yokmus asistanı baktı ama ılgılendı
adet olacakmısım gibi agrılarım oldu muayeneden sonra o kadar serttı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…