- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Simdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorumpassionete canim ya su parmak testini yapsana cidden kolay. ayy kendimi sapik gibi hissettim :)
KIZLAR YUMİŞ ÇATLADI MI SİZCE???
KIZLAR YUMİŞ ÇATLADI MI SİZCE???
Çok çok ileri zorlamicaksin canım sertlik yoksa hemen aşağıda kontrolü bırakSimdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum
Bence yatin daha net olur canim tam yukselmemis ates
Benim anladigim su canim, tirnaginin bitimine kadar iceri ittiriyorsun ve eger herhangi bir sertlik varsa rahim inmeye baslamis demektir. yok eger bosluk varsa gebelige isaret. adetin bittikten sonra normal zamanda bir kere yaparsan cok net anlaasiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim tez zamanda kavustursun izleri insSimdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum
Yok cok haklisin.. ben de boyle seyler denemiyorum zaten.. ama 9 sene cocugu olmayan bayanin bu sekilde cocugu olmus ayni zamanda nisan yagmurlarini biriktirmis birseyler bir seyler... deneyen insan cok, denemek isteyen varsa diye yolladim.. deneyenlerden birkaci da tanidigim insanlar:) kehf suresinin belki de sayesinde, suan ikizlere hamile.. bilemiyorumCanim izninle bir şey demek istiyorum.. Ben boyle seylere inanmam icin yeterli delile sahip ddgilim. ilahiyat mezunuyum... Kurani hep anlamiyla beraber okurum. kuranin hic bir yerinde insanin cocugunun olmasi icin boyle bir isteme şekli gormedim.. aksine kuranda bir cok yerde cocuk isteyen peygamberlerin duasi var.. askla istemisler... yani dua etmislr. eger bunun yazdigin sekilde bir karsiligi olasaydi Kuranda yazardi. peygamberlee bunu yapmis olurdu. ayrica sahih sunnettede boyle bir sey yok. Cok basit bir arastirma yapsan kesme şeker ne zaman icat edilmis? ya da toz seker? 1400 yil once efendimizin zamaninda acaba noyke bir sey var miydi? egee yoksa gormedigi bir seyi peygamberimiz nasil soyler? pegamberimiz boyle bir sey dememisss baska kimin ne dediginin anlami var mi? dusummeye davet etmek istiyorum..
..
Bilmiyorum boyle seyler yapmak Allah ile aramiza araci koymaya benziyor. bir tedavi sekli olsa degil. aksibe seker yenikiyor ve bu da saglik icin pek zararli.
Kuranda ve peygamberimizde o kadar guzel dualar var ki ..
Acizane fikrimi soyledim. yanlis anlasilmak istemem.
O kadar cok gitmedim canim ileri ama geldi sertlik.Çok çok ileri zorlamicaksin canım sertlik yoksa hemen aşağıda kontrolü bırak
Kiz ne guzel tablon var :)) maasallah sonu yesillensin
hayr olsun insallah. bol bol okumak ve Allaha siginmak dua etmek lazim. Rabbim insallah en kisa zamanda hepimize nasip etsinYok cok haklisin.. ben de boyle seyler denemiyorum zaten.. ama 9 sene cocugu olmayan bayanin bu sekilde cocugu olmus ayni zamanda nisan yagmurlarini biriktirmis birseyler bir seyler... deneyen insan cok, denemek isteyen varsa diye yolladim.. deneyenlerden birkaci da tanidigim insanlar:) kehf suresinin belki de sayesinde, suan ikizlere hamile.. bilemiyorum
Vesile mi degil mi.. ama İllaki Allah ol derse o zaman olur! :))
benim dusuk sonrasi yumurtlamam Olmadi canim.. ona ragmen kanamam 48Kizlar bugün benim adetin 11. günü bugün hala cok az leke geliyortüp bebek ve kimyasal gebelik dengelerimi alt üst etti sanirim. bugün doktora gittim henüz büyüyen yumurtam da yokmuş. doktor bu ay yumurta buyumuzsede normaldir dedi. amaaaan takmiyorum zaten ister büyüsün ister büyümesin keyfi bilir
Amin canim amin.. dpo 7 de iniyor muydu rahimhayr olsun insallah. bol bol okumak ve Allaha siginmak dua etmek lazim. Rabbim insallah en kisa zamanda hepimize nasip etsin
Stres yapma canim cok kolay o insallah hersey yolunda gider..
gözün aydın canımKizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
Bana doktor leke gordugum zaman ilacı cogaltacaksin dedi 3 er tane iciceksin demişti sanirimBenim malesef tam orda denk geliyo ya ilaç ara kanama yaparsa diye korkuyorum
7 den sonra iniyor ben 7 de hıc bakmadım hep 8 ıtıbarıyle baktım ama bu ay ovudan hemen önce bakıcam ve hemen sonra bakıcam iyice anlamak içinAmin canim amin.. dpo 7 de iniyor muydu rahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?