Ayy ikiz mi yoksa maşallah kat kat artsın insallahEki Görüntüle 1914734 Kızlar bugün 383.14 olmuşuz
sağlık ocağı fobisi olan bir X xDerinMavix vardı böyle giderse seninde olacak galibasağlık ocağı malum
gecmis olsun canim
doktordan şimdi geldim. eşim sperm testi verdi sonuç yarına çıkacak
smear için gitmiştim ama doktor muayene ettı ve enfeksıyon var mantara da benzıyor dedı ama emin olamadım dedi . ilaç verdi . 1 hafta kullanıp tekrar gıdecegım. ıltıhap gitmişse eğer o zaman smear alacak.
muayene cok sert gectı kızlar ya. ben ilk defa böyle bir muayene oldum. elle de muayene ettı. yuardan kasıktan bastırdı. alttan ultrasonla baktı ıyıden ıyıye muayene ettı ama canımı da epey yaktı . doktor bugun yokmus asistanı baktı ama ılgılendı
adet olacakmısım gibi agrılarım oldu muayeneden sonra o kadar serttı yanı
Inşallah canım isterim açıkçasıAyy ikiz mi yoksa maşallah kat kat artsın insallah
hiç bir şeyın normal degıl kı kuzum her şeyın bir fazla zatenbenim dusuk sonrasi yumurtlamam Olmadi canim.. ona ragmen kanamam 48
Gun geldi ve nerdeyse 20 gun surdu.. ilacla durdurdum.. insAllah seninki cabuk
Kesilir
gecmis olsun canim
Kasintin kokulu akintin varmiydi ki??
6 7 gibi yerlesme oluyurmus. sonrasinda belli oluyor diyorduAmin canim amin.. dpo 7 de iniyor muydu rahim
Ay inşallah canım ya ben de bu ay değil de önümüzdeki aya umutluyum eşime bir kutu daha proxeed sipariş ettim. geçen gün ona da çıtlattım morfoloji Who ya göre değil krugere göre bakılmış , 14 normali bizimki 3ile 5 , sigarayı içmesen sen ne güzel olur ben de hamile kalınca bırakıcam zaten diye. sallamamış görünüyordu ama dün paketi getirdi verdi ben içmiyorum artık al paket de senin olsun diye. tabi kendi spor mülakatı var ayın 2 sinde o kadar emek verdi yazılıdan yüksek aldı spordan kaybetmek de var işin ucunda onu da düşünmüş olabilir. her ne nedenle olursa olsun bıraksa keşke... evlendiğimiz sene morfolojisi >14 tü , geçen sene 5 e düşmüş. varikosel ameliyatı düşüş yapmaz herhalde geriye sigara kalıyor yani.Böyle hızlı giderse bini hayli geçer pazartesi randevum herhalde 5000 leri bulur o zamana kadar inşallah canım :)) size de nasip olsun biran önce birlikte olsun bekleyisimiz inşallah o kadar çok isterim ki
Bence çatlamış bugünde bir çalışma yap ama ne olur ne olmaz.KIZLAR YUMİŞ ÇATLADI MI SİZCE???
Bi sefer bekletmedi canım çıktı :)))canım cıkmıs sonucun . maşallah
daha önce yaptırdım çok basit geçti ama nedense bu defa stress yaptım galıba ama hastaneye gıdınce rahatladım bu defada doktor yapmadı haftaya kaldı çünkü doktor enfeksıyon var önce onun tedavısı olacak dedi ilaç verdi fitil verdiTatlim smear daha once yaptirdin mi bilmiyorum ama 5 sn bile surmuyor. Gebekik dusunenlerin yaptirmasi lazim bence.
Ben gecmiste vajinismus yasadigim icin cok gerildim ama hicbir sey hissetmedim.
doktor istemedi tatlım. herkesin yılda 1 kere smear yaptırması şart. hele ki bebek hazırlığı yapanların ben gecen yl kasımda yaptırmıstım yılı doldu diye kendım gıttım. zaten bugun şunu anladım kadın doguma kım gıderse gıtsın eger sistemde kayıtlı smear yoksa doktor mecbur yapıyor sen söylemesende . mutlaka yaptırmalısın.İNŞ AĞRISIZ ACISIZ ÇABUCAK OLUR GEÇER CANIM... DOKTOR MU İSTEDİ :O BEN DE HİÇ VERMEDİM.
Eşinin tahlil vermiş olması bile güzel canım ben benimkini ikna edemiyodum bi türlü , bu ay formunuz çok iyiAy inşallah canım ya ben de bu ay değil de önümüzdeki aya umutluyum eşime bir kutu daha proxeed sipariş ettim. geçen gün ona da çıtlattım morfoloji Who ya göre değil krugere göre bakılmış , 14 normali bizimki 3ile 5 , sigarayı içmesen sen ne güzel olur ben de hamile kalınca bırakıcam zaten diye. sallamamış görünüyordu ama dün paketi getirdi verdi ben içmiyorum artık al paket de senin olsun diye. tabi kendi spor mülakatı var ayın 2 sinde o kadar emek verdi yazılıdan yüksek aldı spordan kaybetmek de var işin ucunda onu da düşünmüş olabilir. her ne nedenle olursa olsun bıraksa keşke... evlendiğimiz sene morfolojisi >14 tü , geçen sene 5 e düşmüş. varikosel ameliyatı düşüş yapmaz herhalde geriye sigara kalıyor yani.
Çalışma sıklığımızın da bu ay maşallahı var. böyle devam eder inşallah da elimizden geleni yaptık deriz artık.
Bir tarafım bikaç aya olur inşallah diyor öbür tarafım eşim gitmeden aşılama tüp dene öyle yolla eşini diyorama kış geldi zigana yolları da gözümü korkutuyor. zaten tayin çıktı her şekilde 6 ay sonra büyükşehire taşıyacağız 3 sene bekledin 6 ay daha sabret diyor bir tarafım. karmakarışık bekliyorum yani
Bence çatlamış bugünde bir çalışma yap ama ne olur ne olmaz.
Valla kızlar ben o yaptığınızdan hiçbişey anlamadım nereye dokunuyorsunuz tam olarak? servikse ulaşabilmek için parmağı sonuna kadar itmeniz lazım. şu şekilde nereye dokunduğunuzu çizip gösterebilir misiniz?yada tarif edebilir misiniz? B BenanAsiyeSimdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum
sağlık ocağı fobisi olan bir X xDerinMavix vardı böyle giderse seninde olacak galiba
daha önce yaptırdım çok basit geçti ama nedense bu defa stress yaptım galıba ama hastaneye gıdınce rahatladım bu defada doktor yapmadı haftaya kaldı çünkü doktor enfeksıyon var önce onun tedavısı olacak dedi ilaç verdi fitil verdi
Bu benim değilKiz ne guzel tablon var :)) maasallah sonu yesillensin
Aynen bu ay normal insan gibi 14. Gun yumurtlayinca sok oldum tabi:)) beklemiyordum. Onda iliski olmadi ama nedense sacma sapan seyler oluyor vucudumda.. agzim nasil kuruyo nasil su ictim bugun anlatamam.. iyiyim bat bekliyorum.. gelcek kirmizilar o yuzden kendime ilacin yan etkileri diyorum. Yumurtlama da guzel olunca onumuzdeki ayda mi kullansam diye dusunmedm degilhiç bir şeyın normal degıl kı kuzum her şeyın bir fazla zaten
son durumun ne peki nasıl oldun ?
Sonradan fark ettim :)) hayirlisi olsun.. once saglik!!Bu benim değilVeson un tablosu. onunki geç Ovulasyona alışık olmadığından çizgiyi çekmiyor diye yeni hesap açıp denedim ff de. Veson bu ay korunduğu için bu tablo yeşillenmez ama 2ay sonraki yeşillensin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?