Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecmis olsun canim
Kasintin kokulu akintin varmiydi ki??

Reactions: iiz
benim dusuk sonrasi yumurtlamam Olmadi canim.. ona ragmen kanamam 48
Gun geldi ve nerdeyse 20 gun surdu.. ilacla durdurdum.. insAllah seninki cabuk
Kesilir
hiç bir şeyın normal degıl kı kuzum her şeyın bir fazla zaten

son durumun ne peki nasıl oldun ?

gecmis olsun canim
Kasintin kokulu akintin varmiydi ki??

normalde akıntım yok ki ovu haftası başlıyor ovudan sonra azalıyor hatta adete bır kac gun kala ckta az oluyor. kaşıntı hiç yok. beni şüphelendirecek bir şey yoktu .

ne yapsam sogana mı başlasam yoksa maydanoz - süt ü yapsam. acaba doktor dogru mu anladı dıye bile şüpheye düştüm. yumurtlama yaklasırken başlayan akıntımı enfeksıyon mu sandı ya diye düşündüm. doktor yoktu asistan vardı ya bilemedim

Böyle hızlı giderse bini hayli geçer pazartesi randevum herhalde 5000 leri bulur o zamana kadar inşallah canım :)) size de nasip olsun biran önce birlikte olsun bekleyisimiz inşallah o kadar çok isterim ki
Ay inşallah canım ya ben de bu ay değil de önümüzdeki aya umutluyum eşime bir kutu daha proxeed sipariş ettim. geçen gün ona da çıtlattım morfoloji Who ya göre değil krugere göre bakılmış , 14 normali bizimki 3ile 5 , sigarayı içmesen sen ne güzel olur ben de hamile kalınca bırakıcam zaten diye. sallamamış görünüyordu ama dün paketi getirdi verdi ben içmiyorum artık al paket de senin olsun diye. tabi kendi spor mülakatı var ayın 2 sinde o kadar emek verdi yazılıdan yüksek aldı spordan kaybetmek de var işin ucunda onu da düşünmüş olabilir. her ne nedenle olursa olsun bıraksa keşke... evlendiğimiz sene morfolojisi >14 tü , geçen sene 5 e düşmüş. varikosel ameliyatı düşüş yapmaz herhalde geriye sigara kalıyor yani.

Çalışma sıklığımızın da bu ay maşallahı var. böyle devam eder inşallah da elimizden geleni yaptık deriz artık.

Bir tarafım bikaç aya olur inşallah diyor öbür tarafım eşim gitmeden aşılama tüp dene öyle yolla eşini diyor ama kış geldi zigana yolları da gözümü korkutuyor. zaten tayin çıktı her şekilde 6 ay sonra büyükşehire taşıyacağız 3 sene bekledin 6 ay daha sabret diyor bir tarafım. karmakarışık bekliyorum yani
KIZLAR YUMİŞ ÇATLADI MI SİZCE???
Bence çatlamış bugünde bir çalışma yap ama ne olur ne olmaz.

Tatlim smear daha once yaptirdin mi bilmiyorum ama 5 sn bile surmuyor. Gebekik dusunenlerin yaptirmasi lazim bence.
Ben gecmiste vajinismus yasadigim icin cok gerildim ama hicbir sey hissetmedim.
daha önce yaptırdım çok basit geçti ama nedense bu defa stress yaptım galıba ama hastaneye gıdınce rahatladım bu defada doktor yapmadı haftaya kaldı çünkü doktor enfeksıyon var önce onun tedavısı olacak dedi ilaç verdi fitil verdi

İNŞ AĞRISIZ ACISIZ ÇABUCAK OLUR GEÇER CANIM... DOKTOR MU İSTEDİ :O BEN DE HİÇ VERMEDİM.
doktor istemedi tatlım. herkesin yılda 1 kere smear yaptırması şart. hele ki bebek hazırlığı yapanların ben gecen yl kasımda yaptırmıstım yılı doldu diye kendım gıttım. zaten bugun şunu anladım kadın doguma kım gıderse gıtsın eger sistemde kayıtlı smear yoksa doktor mecbur yapıyor sen söylemesende . mutlaka yaptırmalısın.

Eşinin tahlil vermiş olması bile güzel canım ben benimkini ikna edemiyodum bi türlü , bu ay formunuz çok iyi inşallah sürpriz gelsin hicbiseye gerek kalmadan sigara gerçekten kötü yaa bırakmak en güzeli bikaç gündür içemiyorum tamamını bide zaten oranı 0.1 li olandan aldım yok gibi yalancı emzik oldu bana

Simdi eve geldim ve yaptim canim. az ileri itince sislik sertlik gibi bisey geldi elime. ilk defa yaptim valla tampon bile takamiyorum normalde. gelicek zaten hissediyorum canim. ama normalde nasil olur ilk defa yaptim kiyaslayamiyorum
Valla kızlar ben o yaptığınızdan hiçbişey anlamadım nereye dokunuyorsunuz tam olarak? servikse ulaşabilmek için parmağı sonuna kadar itmeniz lazım. şu şekilde nereye dokunduğunuzu çizip gösterebilir misiniz?yada tarif edebilir misiniz? B BenanAsiye iiz elmol

sağlık ocağı fobisi olan bir X xDerinMavix vardı böyle giderse seninde olacak galiba

O xDerinMavix hala var kiz saglik ocagi deme bana

Ne alakasi var ki smear aldiginda bende de enfeksiyon vardi ilac yazdi smear'dan sonra. Yani engel degil.

hiç bir şeyın normal degıl kı kuzum her şeyın bir fazla zaten

son durumun ne peki nasıl oldun ?
Aynen bu ay normal insan gibi 14. Gun yumurtlayinca sok oldum tabi:)) beklemiyordum. Onda iliski olmadi ama nedense sacma sapan seyler oluyor vucudumda.. agzim nasil kuruyo nasil su ictim bugun anlatamam.. iyiyim bat bekliyorum.. gelcek kirmizilar o yuzden kendime ilacin yan etkileri diyorum. Yumurtlama da guzel olunca onumuzdeki ayda mi kullansam diye dusunmedm degil

Kizlar hepinize ayri ayrii cok cok tesekkur ederim..Rabbim insallah tez zamanda nasip etsin hepinize..grip fena bastirdi beni..size tavsiyem dr.lariniza danisip adet doneminde grip asisi yaptirin..benim aklima gelmemisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…