Ay hadi inşallah tamamen bırakırsın yakında. ara vermeyelim hız kesmeyelim diye tam gaz devam Ediyoruz çalışmalara , inş ovu dönemimde bayrak sallamayızEşinin tahlil vermiş olması bile güzel canım ben benimkini ikna edemiyodum bi türlü , bu ay formunuz çok iyiinşallah sürpriz gelsin hicbiseye gerek kalmadan sigara gerçekten kötü yaa bırakmak en güzeli bikaç gündür içemiyorum tamamını bide zaten oranı 0.1 li olandan aldım yok gibi yalancı emzik oldu bana
Aman nedense icimde bi umutsuzluk var :))6 7 gibi yerlesme oluyurmus. sonrasinda belli oluyor diyordu @sumbulkokusu en kötü 8 den sonra netlesir. ben yaptigimda acaip netti yani. bugün bak birde yarin bak. bosluklar bizim olsun insallahahhhhhh :)
Kuzucum cok sevindim valla senin duzeni sapitan regllerinden sonra valla bana umutKizlar hepinize ayri ayrii cok cok tesekkur ederim..Rabbim insallah tez zamanda nasip etsin hepinize..grip fena bastirdi beni..size tavsiyem dr.lariniza danisip adet doneminde grip asisi yaptirin..benim aklima gelmemisti..
yok canim o kadar itmene gerek yok hic. o kadar parmak sokmaya gerek yok:). tirnak ucuyla girip bosluk mu var yoksa ufacikt olsa engel mi. azicik bile sertlik varsa rahim inmeye baslamis demek oluyor.Valla kızlar ben o yaptığınızdan hiçbişey anlamadım nereye dokunuyorsunuz tam olarak? servikse ulaşabilmek için parmağı sonuna kadar itmeniz lazım. şu şekilde nereye dokunduğunuzu çizip gösterebilir misiniz?yada tarif edebilir misiniz? B BenanAsiye @sumbulkokusuelmol
Eki Görüntüle 1914781
umut vardir vardir :) o hep vardir. beklentiye dönüsmeyen umut güzeldir:)Aman nedense icimde bi umutsuzluk var :))
Canim cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah saglikli evlatlar versin..unuturmuyum herzaman dilimde duamda varsiniz kuzummKuzucum cok sevindim valla senin duzeni sapitan regllerinden sonra valla bana umut
Oldu:)) insAllah 9 ay boyunca o minik kalpler pitpit atmaya devam eder karnindaa sonra da kucagina almak nasip olur.. Allah yar ve uardimcin olsun guzel anne.. dualarinda bizleri de unutma..
Gözün Aydın cnm darısı keseyeEki Görüntüle 1914734 Kızlar bugün 383.14 olmuşuz
Dün çatlamadı ise de bugün çatlar gibi duruyor Yarınki Ateş'ten anlarız Çalışmalara devamKIZLAR YUMİŞ ÇATLADI MI SİZCE???
Ama canım işte dokunduğunuz yer serviks değil , vajene dokunuyorsunuz , vajendeki sertlik yada yumuşaklığın serviksle bir alakası yok ki? yani sizin yaptığınız serviks kontrolu değil o kesin, ama nereye dokunduğunuzu da anlamıyorum. sertlik hissettiğiniz yer altta mı üstte mi? yani yatar pozisyonda altta mı üstte mi?yok canim o kadar itmene gerek yok hic. o kadar parmak sokmaya gerek yok:). tirnak ucuyla girip bosluk mu var yoksa ufacikt olsa engel mi. azicik bile sertlik varsa rahim inmeye baslamis demek oluyor.
Onları da girerim yarınDelisin sen:)) bende niye çekmiyor o zaman ya istatistiklere bakarak bekliyor ya da östrojen ve progesteron ilaçları etkiliyor
canim bak baska topikte ebe olan bir arkadasin yazdigini gönderiyorum ebeymis kendisi.Ama canım işte dokunduğunuz yer serviks değil , vajene dokunuyorsunuz , vajendeki sertlik yada yumuşaklığın serviksle bir alakası yok ki? yani sizin yaptığınız serviks kontrolu değil o kesin, ama nereye dokunduğunuzu da anlamıyorum. sertlik hissettiğiniz yer altta mı üstte mi? yani yatar pozisyonda altta mı üstte mi?
Tamam bu arkadaşın anlattığı serviks kontrolu. ama sizin dediğiniz gibi parmağın tek boğumu ile oraya ulaşmak imkansız. parmağı sonuna kadar ittin mi sen hiç? bir itersen sonuna kadar parmağının ucu o sertliğe dokunursa anlarsın tam olarak serviksi. şekilde görünen parmağın sonundaki yer serviks. sertlik yumuşaklık olması da doğru , eski ebeler hamilelik testi yokken hamileliği burdan anlıyorlarmış zaten. ama dediğim gibi ona dokunmak için parmağı sonuna kadar itmek şartcanim bak baska topikte ebe olan bir arkadasin yazdigini gönderiyorum ebeymis kendisi.
Yani vajinanon icini parmaginla kontrol ediyorsun.comelir pozisyonda idrari bosaltmis olmak gerekiyor...parmagini soktugunda parmaginin ucu sert kikirdaksi silindirik biseye dokunuyorsa adet olcaksin demektir.bu bahsettigim sey serviks yani rahim agzidir..eger yumusacik dil kivamindaysa o silindirik yapi ozaman yumurtlada donemin deilse buyuk ihtimalle hamilelik demektir canim. yumurtlamadan bi kacgun sonra tekrar sertlesr o rahim agzi..oyuzden bata 5 6 gun kaladan sonra gebelik varsa yavasca yumusiycaktir.duzenli kontorlle bata kadar gozlemlenebilir yumusuyormu sertlesiyormu diye
arkdas böyle yazmis. adetten sonra yumutlama günerinde ve adete ykin zamanlarda bakarsan daha neet anlayabilirsin
Onları da girerim yarın
yok yok valla o kadar gerek yok :) adet yaklasinca gebelik yoksa eger parmaginin ucunu bile sokmak zor. aciyor ve sertlik var. öyle b+t+n parmagi sokmaya gerek yok. konuyu @sumbulkokusu na iletiyorum :)o daha iyi.Tamam bu arkadaşın anlattığı serviks kontrolu. ama sizin dediğiniz gibi parmağın tek boğumu ile oraya ulaşmak imkansız. parmağı sonuna kadar ittin mi sen hiç? bir itersen sonuna kadar parmağının ucu o sertliğe dokunursa anlarsın tam olarak serviksi. şekilde görünen parmağın sonundaki yer serviks. sertlik yumuşaklık olması da doğru , eski ebeler hamilelik testi yokken hamileliği burdan anlıyorlarmış zaten. ama dediğim gibi ona dokunmak için parmağı sonuna kadar itmek şart
İnşallah o zamana çatlar cnmEşim yine işten harika bir haberle geldi! pazartesi gidecekmiş Ankaraya. sınavı cuma! dönüşü de ancak cumartesi....
Çıldırcam ben yao yokken yumurtlarım kesin.. daha test o kadar silik ki ikinci çizgi yok gibi nerdeyse
Eşim yine işten harika bir haberle geldi! pazartesi gidecekmiş Ankaraya. sınavı cuma! dönüşü de ancak cumartesi....
Çıldırcam ben yao yokken yumurtlarım kesin.. daha test o kadar silik ki ikinci çizgi yok gibi nerdeyse
Okurken şeyim gidiklandi ayyy fena oldum. okadar fitil itmisligim var dahasi arkadaşım yurt dışından menstrual cup diye bişey gönderdi huni şeklinde ama küçüğü onu sokup cikartirdim ilişki sonrası sperm kaçmasın diye :) ama serviks kontrolü çok zorTamam bu arkadaşın anlattığı serviks kontrolu. ama sizin dediğiniz gibi parmağın tek boğumu ile oraya ulaşmak imkansız. parmağı sonuna kadar ittin mi sen hiç? bir itersen sonuna kadar parmağının ucu o sertliğe dokunursa anlarsın tam olarak serviksi. şekilde görünen parmağın sonundaki yer serviks. sertlik yumuşaklık olması da doğru , eski ebeler hamilelik testi yokken hamileliği burdan anlıyorlarmış zaten. ama dediğim gibi ona dokunmak için parmağı sonuna kadar itmek şart
Seninki yine sınava gidecek benim adam dibimde ama daha siftah yok bizde :) bugün de geç gelecekmiş işten nasip ne zamana bakalım tam yumurtlama zamanı ilişki olunca uzun ara verin ce sperm kalitesi dusuyormusEşim yine işten harika bir haberle geldi! pazartesi gidecekmiş Ankaraya. sınavı cuma! dönüşü de ancak cumartesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?