Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
Sevindim aranizin düzelmesine umre evinize hem bebek sevinci hem muhabbet getirsin inşaallah

xpreiaZ cnm Protestanları silince çizgi kaydı demekki onlar etkiliyor ama nasıl etkiliyor onu anlamadım değişik versiyonları gönderiyorum şimdi

Eklentiler

• image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 40
valla ben bütün parmağımı sokunca sertliği hissedebiliyorum ovu döneminde bütün parmağım girse de yumuşak bi boşluk var ama adete yakın sert yuvarlağımsı bişeye dokunuyorum

Sevindim aranizin düzelmesine umre evinize hem bebek sevinci hem muhabbet getirsin inşaallah
Aminnn canım inşallah yaa diyorum ki eşimin de benimde çok istediğimiz bişey vardı ilk bebeğe karar verdiğimiz de demiştim ki eşime hep derdim ki evlenip umreye gidip sonra ordan dönünce o maneviyatla çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde hep içinden öyle gecirirmis şimdi eşime diyorum ki belki de Rabbim bu istegimizi gerçek kılacak içimde ayrı bi heyecan var bu kez.rabbime çok yalvaracam Kabe i Şerifin duvarlarına yapışıp dua edicem bu fırsat hazır elime geçmişken hepinize de dua edicem Rabbim inşallah kabul eder.yaslilarin duası kabul olurmuş babaannemle anneanneme de diycem bebek isteyen arkadaşlarım var onlarada dua edin diye inşallah Rabbim birinin vesilesiyle evlat nasip eder bizlerede

Ovuyu pozitif yakalarsan günübirlik gidip işi halledip gelirsininşallah ya geç çatlar ya da o gitmeden Hayırlısı
Önünü hazırlamak için bu ay çalışmayı sıkı tutmuş demek ki laf etmeyeyim ! 5 gün önce gidip ne yapacaksa ! hayır bilsem izni ayarlar onla giderdim artık geçmiş olsun..

hastaneden yeni geldm bi duş aldm bütün gün ayaktaydım gece 4 te uyandım 5te yola çıktık sabah bacaklarım okdr sızlıo ki bi hap içip kendimi yatağa atmak istiyorum ama ya bebek varsa diye hap içmedim sizde ki önemli olaylar neler elmol ve melissa yo gördüm

Sagol kuzum darisi basina insallah :) 3 yumurtan vardi bu ay bak :) babanin durumu nasil oldumu biyopsi iyimi simdi
iyi eve yeni geldim annem kaldı yanında boğazından kesiyle girdiler boğazım çok ağrıo diyo ama yapcak bişey yok sonuçta bi hafta sonra dediler ztn Allah yardımcımız olsun hastaneye gidince insan şükredio hamdolsun sağlığımıza yatan hasta katındaydık herkeste sondalar drenler kimisi hiç yataktan kalkamıo kimisi tekerlekli sandalye de zor valla

gercekten 14. gun mu çatlattın. ıyı ya demek ki düzenlenebiliyor sürecin bu çok iyi . 14-15 güne adet gelir o zaman . sen de normal bir sürec yasada rahatla birazcık

smear testini rahm filmi çektrdiğim gün aldı dr benden, yani öyle ağrı acı yok korkma gerilme hiç canım ,
sonucugüzel olsun yeterki,
az bişey pembelik gelr testten sonra
yaptıramadım :) haftaya kaldı . gecen sene ben yaptırdım canım ama nedense dun gece stress yapmıstım

canımmmm çok geçmiş olsun

gercekten 14. gun mu çatlattın. ıyı ya demek ki düzenlenebiliyor sürecin bu çok iyi . 14-15 güne adet gelir o zaman . sen de normal bir sürec yasada rahatla birazcık
  • Valla bu ay ilacin etkisiyle 14. Gun ates yukseldi.. nasip olmadıysa önümüzdeki ay bir sey kullanmayacağım. Kendi kendime durum ne oluyor merak ettim.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…