Çift kese mı geliyoruz yoksaaa haydi inşaallah değer cok iyiInşallah canım isterim açıkçası
Sevindim aranizin düzelmesinekapıdan kovsam bacadan giriyo adam :) sen nazar oldun ondan dalaşıyoruz biz gel sana biraz ayetel kürsi okuyayım dedi umreye gidecez diye millet konuşuyor yıldızın düşük bütün nazar sana toplanıyor diyo.
valla ben bütün parmağımı sokunca sertliği hissedebiliyorum ovu döneminde bütün parmağım girse de yumuşak bi boşluk var ama adete yakın sert yuvarlağımsı bişeye dokunuyorumAma canım işte dokunduğunuz yer serviks değil , vajene dokunuyorsunuz , vajendeki sertlik yada yumuşaklığın serviksle bir alakası yok ki? yani sizin yaptığınız serviks kontrolu değil o kesin, ama nereye dokunduğunuzu da anlamıyorum. sertlik hissettiğiniz yer altta mı üstte mi? yani yatar pozisyonda altta mı üstte mi?
Ay inşallah ya normalde ben sonucu 280 falan bekliyodum :) belki laboratuvar farkidir yaa bu sağlık ocağı diğeri özel hastanedekiydiÇift kese mı geliyoruz yoksaaa haydi inşaallah değer cok iyi
Aminnn canım inşallah yaa diyorum ki eşimin de benimde çok istediğimiz bişey vardı ilk bebeğe karar verdiğimiz de demiştim ki eşime hep derdim ki evlenip umreye gidip sonra ordan dönünce o maneviyatla çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde hep içinden öyle gecirirmis şimdi eşime diyorum ki belki de Rabbim bu istegimizi gerçek kılacak içimde ayrı bi heyecan var bu kez.rabbime çok yalvaracam Kabe i Şerifin duvarlarına yapışıp dua edicem bu fırsat hazır elime geçmişken hepinize de dua edicem Rabbim inşallah kabul eder.yaslilarin duası kabul olurmuş babaannemle anneanneme de diycem bebek isteyen arkadaşlarım var onlarada dua edin diye inşallah Rabbim birinin vesilesiyle evlat nasip eder bizleredeSevindim aranizin düzelmesineumre evinize hem bebek sevinci hem muhabbet getirsin inşaallah
hayırlı olsun canımm çok sevindim sağlıkla tamamına ersin inşallahAy inşallah ya normalde ben sonucu 280 falan bekliyodum :) belki laboratuvar farkidir yaa bu sağlık ocağı diğeri özel hastanedekiydi
İnşallah o zamana çatlar cnm
Himm kötü olmus canim ya. insallah gidene kadar catlar
Önünü hazırlamak için bu ay çalışmayı sıkı tutmuş demek ki laf etmeyeyim ! 5 gün önce gidip ne yapacaksa ! hayır bilsem izni ayarlar onla giderdim artık geçmiş olsun..
Sagol kuzum darisi basina insallah :) 3 yumurtan vardi bu ay bak :) babanin durumu nasil oldumu biyopsi iyimi simdiMelissa81 ayy ikizler bana hrp zor gelmiştir Allah bağışlasın ikisini birden sağlıkla doğur inşallah
okdr erken gidip bi başına ne yapıcakmış ordaÖnünü hazırlamak için bu ay çalışmayı sıkı tutmuş demek ki laf etmeyeyim ! 5 gün önce gidip ne yapacaksa ! hayır bilsem izni ayarlar onla giderdim artık geçmiş olsun..
iyi eve yeni geldim annem kaldı yanında boğazından kesiyle girdiler boğazım çok ağrıo diyo ama yapcak bişey yok sonuçta bi hafta sonra dediler ztn Allah yardımcımız olsun hastaneye gidince insan şükredio hamdolsun sağlığımıza yatan hasta katındaydık herkeste sondalar drenler kimisi hiç yataktan kalkamıo kimisi tekerlekli sandalye de zor vallaSagol kuzum darisi basina insallah :) 3 yumurtan vardi bu ay bak :) babanin durumu nasil oldumu biyopsi iyimi simdi
gercekten 14. gun mu çatlattın. ıyı ya demek ki düzenlenebiliyor sürecin bu çok iyi . 14-15 güne adet gelir o zaman . sen de normal bir sürec yasada rahatla birazcıkAynen bu ay normal insan gibi 14. Gun yumurtlayinca sok oldum tabi:)) beklemiyordum. Onda iliski olmadi ama nedense sacma sapan seyler oluyor vucudumda.. agzim nasil kuruyo nasil su ictim bugun anlatamam.. iyiyim bat bekliyorum.. gelcek kirmizilar o yuzden kendime ilacin yan etkileri diyorum. Yumurtlama da guzel olunca onumuzdeki ayda mi kullansam diye dusunmedm degil
yaptıramadım :) haftaya kaldı . gecen sene ben yaptırdım canım ama nedense dun gece stress yapmıstımsmear testini rahm filmi çektrdiğim gün aldı dr benden, yani öyle ağrı acı yok korkma gerilme hiç canım ,
sonucugüzel olsun yeterki,
az bişey pembelik gelr testten sonra
canımmmm çok geçmiş olsuniyi eve yeni geldim annem kaldı yanında boğazından kesiyle girdiler boğazım çok ağrıo diyo ama yapcak bişey yok sonuçta bi hafta sonra dediler ztn Allah yardımcımız olsun hastaneye gidince insan şükredio hamdolsun sağlığımıza yatan hasta katındaydık herkeste sondalar drenler kimisi hiç yataktan kalkamıo kimisi tekerlekli sandalye de zor valla
OOo maşallah sanaicine un giren hic bir sey yemiyorum canim:)
gercekten 14. gun mu çatlattın. ıyı ya demek ki düzenlenebiliyor sürecin bu çok iyi . 14-15 güne adet gelir o zaman . sen de normal bir sürec yasada rahatla birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?