Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canim o kadar itmene gerek yok hic. o kadar parmak sokmaya gerek yok:). tirnak ucuyla girip bosluk mu var yoksa ufacikt olsa engel mi. azicik bile sertlik varsa rahim inmeye baslamis demek oluyor.

@Cok da Seyapmamak Lazim tatlım sen bu olayı anlamamışsın. o kadar ileri gider mi hiç parmak yle olsa biz de yapmayız. işaret parmagın var ya en en fazla 1. bogumu var ya oraya kadar ve bu bile çok fazla. tırnak sevıyenı bile gecmeyecek canım zaten hemen anlaşılıyor. eline sert bir şey gelıyorsa rahım inmiştir. hiç bir şey degmıyorsa zaten inmemiştir.

bunu anlatarak değil elinle bakarak anlarsın. yere çök öyle bak çok basit olur. bunu anlamanın en iyi yolu ovudan önce 1 kere bak boşluğu farkedersın bır de ovudan sonra ne zaman ıstersen bak kendin anlayacaksı zaten ne demek istediğimizi çok basıt bir şey ama anlatması zor

dpo7 de işaret parmagının ilk boğumuna kadar bak dpo7 den sonra zaten tırnak ucu kadar gıtsen tas gıbı sertlık gelır elıne dpo 10 gibi parmagını 1 cm bıle gırmeden resmen dısarna ılk gırıse dokunarak anlıyorsun. inşallah anlaamazsın da hamile olmuş olursun

O xDerinMavix hala var kiz saglik ocagi deme bana

Ne alakasi var ki smear aldiginda bende de enfeksiyon vardi ilac yazdi smear'dan sonra. Yani engel degil.
enfeksiyon varken smear alınmaz dedi. bir de 1 hafta ilişki omaması lazım dedi . off ya benım ovu zamanıma denk gelıyor smear vermek için ovuyu mu kacıracagım yanı

canım bu resimde ki şey ancak doktorun yapabılecegı bir muayene. kesinlikle böyle yapmayacaksınız . tırnagınızı gecmeyeceksınız gerek yok ıstersenız bıraz daha ılerleyın ama fazlasına gerek yok anlasılıyor zaten . zaten baktıgınızda elınıze ne degerse degsın o rahım baska sey degmez ki zaten . en fazla işaret parmagının ilk bogumuna kadar bir şey gelmıyorsa rahım ınmemıstır kızlar ve dpo 7 gectıysenız umutlanabilirsiniz bence

iyi fikir de sen ne ilacı kullandın ?
  • Cycle progynova.. östrojen ve progesteron iceren drajeler. 11 östrojen 11 progesteron.. son iki progesteron kaldi.. sonra regl gelmesi gerekiyor 6 gun icinde.. hormon duzenleyici iste.. adet duzensligine karşı :)

Reactions: iiz
  • Aman yok ya, günler çok kısa.. yattım bile. Hiç canımız istemiyor bu günlerde o da kuzenimle buluşmaya gitti. Havalarda soğuk, hiç duş alamam valla.

Geçmiş olsun canım bir an evvel şifa versin Rabbim babana cok zor hastaneler Allah kolaylık sabir versin

iiz
  • Canim dpo 7 deyim. Az önce parmağımla kontrol edeyim dedim ama yumuşak mı sert mi anlamadım. Parmağıma dudak gibi bir seyler geldi. Ne kadar sert oluyo? Baya kemik gibi mi? Kafam karıştı, sert miydi yumuşak miydi anlam veremedim ortasıydı herhalde ama sertlescek gibi olabilir.. bi sertligini yumusakligini tarif etsene.. sert olunca iceri zor mu giriyor?? Ben zorlanmadim da kurulamama ragmen. Ic kisimlar islak.. akintim cok zaten beyaz beyaz..

dur dur sakin ol panik yapmışsın
canımcım eline bir şey degiyorsa sertliğinin önemi yok rahim inmiştir. eline hiç bir şey değmemesi lazım bildiğin boşluk. hatta bıraz ilerı gıtsen bıle hep boşluk.hıcbir şekilde hiç bir şey değmemeli

iiz ben ilk tüp bebekte progestan fitil koyuyordum vajinadan. Dr orta parmağınla sonuna kadar it diyordu ben parmağimin tamamını sokuyordum. Sonuca yakin bende sertlik hissettim hatta ilac birikiyor diye dusunuyordum ama parmagimin tamamini soktugumda. Bir bogum cok az gibi geliyor banada.o kadar aşağıya nasıl inerki rahim, inse ilişki sırasında zorlanma olmazmi?

O zaman adet olcam demektir

canım rahmin tamamı inmiyor galiba sanırım o bölgede şişme oluyor rahimm iniyordan kasıt bu. biz zaten bununla ilgilenmiyoruz ki çok araştırmadım biz sadece dpo7 den sonra o boğum varsa adet gelecek , eğer yoksa hamilesin bilgisini kullanmaya çalışıyoruz

işin fizyolojik biyolojık boyutuna pek bakmadım ona da bakmayalım artık valla iyice doktor olacağız yoksa :)

rahim inmişten kastımız zaten ilk girişte bogaza benzeyen o sertlık hanı tavuk bogazı olur ya tabı keseşlen tauk aynen öyle bir şey ben de zaten fitil koyarken anladım sonra bu eski ebelerin elle muayenesiyle ilgili şeye okudum kendimde kontrol ettim ve baktım doğru

Aynen sanki dudagin ic kisminda kalmisim gibi biseydi az daha girmem gerekiyor hissi vardi ama o da biraz acitmaya basladi ne yalan soyliyim.. bogum bogum iceri ilerledigimi elledim oyle duz boru degil ki ilerlerken dümdüz cikayim? ben anlayamadim ya da.. ama elime bisey degdi yani hamile degilim mantigiyla ilerliyim bari ya da kenarlara denk geldim:))).. neyse artik..

iiz

can
ım zaten rahım ınmeye başlayınca adete yakın olunca ilişkide zorlanma oluyor . diğer kızlarada soralım . rahım daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…