yok canim o kadar itmene gerek yok hic. o kadar parmak sokmaya gerek yok:). tirnak ucuyla girip bosluk mu var yoksa ufacikt olsa engel mi. azicik bile sertlik varsa rahim inmeye baslamis demek oluyor.
iyi fikir de sen ne ilacı kullandın ?
- Valla bu ay ilacin etkisiyle 14. Gun ates yukseldi.. nasip olmadıysa önümüzdeki ay bir sey kullanmayacağım. Kendi kendime durum ne oluyor merak ettim.
enfeksiyon varken smear alınmaz dedi. bir de 1 hafta ilişki omaması lazım dedi . off ya benım ovu zamanıma denk gelıyor smear vermek için ovuyu mu kacıracagım yanıO xDerinMavix hala var kiz saglik ocagi deme bana
Ne alakasi var ki smear aldiginda bende de enfeksiyon vardi ilac yazdi smear'dan sonra. Yani engel degil.
Valla kızlar ben o yaptığınızdan hiçbişey anlamadım nereye dokunuyorsunuz tam olarak? servikse ulaşabilmek için parmağı sonuna kadar itmeniz lazım. şu şekilde nereye dokunduğunuzu çizip gösterebilir misiniz?yada tarif edebilir misiniz? @BenanAsiyeiiz @elmol
Eki Görüntüle 1914781
canımcım insanız işte duygularımız sabıt değil ki bazen olur böyle ... sen bugunlerde halı falan silmiyorsundur kış ya o canını sıkıyordur git kocanı köşeye sıkıştır kız keyfin yerine gelirAman nedense icimde bi umutsuzluk var :))
aaaayyy harika ya durdun durdun ikizi buldun .. maşallah bebişlere ve annesineKizlar ikizlerin kalp atisini duydum rabbime sukurler olsun cokkk guzel..insallah darisi hepinizin basina olsun tez zamanda
iyi fikir de sen ne ilacı kullandın ?
canımcım insanız işte duygularımız sabıt değil ki bazen olur böyle ... sen bugunlerde halı falan silmiyorsundur kış ya o canını sıkıyordur git kocanı köşeye sıkıştır kız keyfin yerine gelir
Geçmiş olsun canım bir an evvel şifa versin Rabbim babana cok zor hastaneler Allah kolaylık sabir versiniyi eve yeni geldim annem kaldı yanında boğazından kesiyle girdiler boğazım çok ağrıo diyo ama yapcak bişey yok sonuçta bi hafta sonra dediler ztn Allah yardımcımız olsun hastaneye gidince insan şükredio hamdolsun sağlığımıza yatan hasta katındaydık herkeste sondalar drenler kimisi hiç yataktan kalkamıo kimisi tekerlekli sandalye de zor valla
- Canim dpo 7 deyim. Az önce parmağımla kontrol edeyim dedim ama yumuşak mı sert mi anlamadım. Parmağıma dudak gibi bir seyler geldi. Ne kadar sert oluyo? Baya kemik gibi mi? Kafam karıştı, sert miydi yumuşak miydi anlam veremedim
ortasıydı herhalde ama sertlescek gibi olabilir.. bi sertligini yumusakligini tarif etsene.. sert olunca iceri zor mu giriyor?? Ben zorlanmadim da kurulamama ragmen. Ic kisimlar islak.. akintim cok zaten beyaz beyaz..
O zaman adet olcam demektir
dur dur sakin ol panik yapmışsın
canımcım eline bir şey degiyorsa sertliğinin önemi yok rahim inmiştir. eline hiç bir şey değmemesi lazım bildiğin boşluk. hatta bıraz ilerı gıtsen bıle hep boşluk.hıcbir şekilde hiç bir şey değmemeli
iiz ben ilk tüp bebekte progestan fitil koyuyordum vajinadan. Dr orta parmağınla sonuna kadar it diyordu ben parmağimin tamamını sokuyordum. Sonuca yakin bende sertlik hissettim hatta ilac birikiyor diye dusunuyordum ama parmagimin tamamini soktugumda. Bir bogum cok az gibi geliyor banada.o kadar aşağıya nasıl inerki rahim, inse ilişki sırasında zorlanma olmazmi?
Aynen sanki dudagin ic kisminda kalmisim gibi biseydi az daha girmem gerekiyor hissi vardi ama o da biraz acitmaya basladi ne yalan soyliyim.. bogum bogum iceri ilerledigimi elledim oyle duz boru degil ki ilerlerken dümdüz cikayim? ben anlayamadim ya da.. ama elime bisey degdi yani hamile degilim mantigiyla ilerliyim bariiiz ben ilk tüp bebekte progestan fitil koyuyordum vajinadan. Dr orta parmağınla sonuna kadar it diyordu ben parmağimin tamamını sokuyordum. Sonuca yakin bende sertlik hissettim hatta ilac birikiyor diye dusunuyordum ama parmagimin tamamini soktugumda. Bir bogum cok az gibi geliyor banada.o kadar aşağıya nasıl inerki rahim, inse ilişki sırasında zorlanma olmazmi?
hımmO zaman adet olcam demektir
ım zaten rahım ınmeye başlayınca adete yakın olunca ilişkide zorlanma oluyor . diğer kızlarada soralım . rahım daralıyoriiz ben ilk tüp bebekte progestan fitil koyuyordum vajinadan. Dr orta parmağınla sonuna kadar it diyordu ben parmağimin tamamını sokuyordum. Sonuca yakin bende sertlik hissettim hatta ilac birikiyor diye dusunuyordum ama parmagimin tamamini soktugumda. Bir bogum cok az gibi geliyor banada.o kadar aşağıya nasıl inerki rahim, inse ilişki sırasında zorlanma olmazmi?
can
ım zaten rahım ınmeye başlayınca adete yakın olunca ilişkide zorlanma oluyor . diğer kızlarada soralım . rahım daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?