- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
kızlar AMH testi sonucundan anlayan kim var . sonucum çıktı
Veson ShinSeGi denizege34 @passionete xpreiaZ
Eki Görüntüle 1914952
evet canım doğru ovudan sonra zorlanma başlıyor işte çünkü rahım sertleşmeye başlıyor eğer zorlanmazsa bilin ki rahım yumuşak yanı hamilelik şansı varBenim ovu.dan sonra biraz zorlanıyor, regl öncesindeki hafta daha rahat ilişki oluyor. :)) benim ters işliyor bünye heralde
ben hiç anlamıyorum Amh dan ama benımde dıkkatımı çekti referans aralığıÇok iyi cikmiş cnm ben 3 kusur biseydi. Ama ref. araligi niye öyle yazılmış onu anlamadım.
Bak canım gayet iyi sanırımkızlar AMH testi sonucundan anlayan kim var . sonucum çıktı
Eki Görüntüle 1914952
enfeksiyon varken smear alınmaz dedi. bir de 1 hafta ilişki omaması lazım dedi . off ya benım ovu zamanıma denk gelıyor smear vermek için ovuyu mu kacıracagım yanı
Bak canım gayet iyi sanırım
bu enfeksiyon durumunu arastıracagım. bana sanki hafif mantar var gibi geldi dedi bir de ama emın olamadım dedi FLUCAN diye bir ilaç verdi. birde alttan fitil verdiBana dr hic boyle seylerden bahsetmedi bilemedim canim.
Sagol kuzum rabbim tez zamanda hayirlisi ve sagliklisiyla sanada nasip etsin insallah guzelimaaaayyy harika ya durdun durdun ikizi buldun .. maşallah bebişlere ve annesine
Onu bende kullanmistim canim mantar da veriyorlar..kasinti yanma felan varmibu enfeksiyon durumunu arastıracagım. bana sanki hafif mantar var gibi geldi dedi bir de ama emın olamadım dedi FLUCAN diye bir ilaç verdi. birde alttan fitil verdi
teşekkür ederim canım benim cümlemizeSagol kuzum rabbim tez zamanda hayirlisi ve sagliklisiyla sanada nasip etsin insallah guzelim
Gayet güzel çıkmış cnmkızlar AMH testi sonucundan anlayan kim var . sonucum çıktı
Eki Görüntüle 1914952
hayır yok zaten hafif mantar göruntusu var dedi. bugune kadar hiç kaşıntı olamdı ki dun hafıf bır yanma gıbı bır sey olmustu. bu muayenelerden sonra mı enfeksıyon kaptı ne diye düşünmeye başladımOnu bende kullanmistim canim mantar da veriyorlar..kasinti yanma felan varmi
Gayet güzel çıkmış cnm
Gayet güzel çıkmış cnm
Himm muayeneden sonra olmaz sanirim sonucta prezervatifli cubuk sokuyo vajinal dus yasaklamisti bana ama ben bildigin ozel sampuanlarindan alip temizledigimi saniyordum.sende dikkat et sabun sampuan felan etkileyebiliyormus canim.hayır yok zaten hafif mantar göruntusu var dedi. bugune kadar hiç kaşıntı olamdı ki dun hafıf bır yanma gıbı bır sey olmustu. bu muayenelerden sonra mı enfeksıyon kaptı ne diye düşünmeye başladım
Ben sadece dusuk olursa rezervi azaliyor diye biliyorum seninki iyi bence arkadasim 3 le tup yaptirdi tuttu mesela..
referans aralığı kafama takıldı bir anormallik var mı sence ?
Ya ben serviks kontrolunu de yapıyorum sıkıntı değil ama tecrübem yok anlamıyorum sert mi yumuşak mı. devamlı yapmak lazım anlaşılması için demekkiOkurken şeyim gidiklandi ayyy fena oldum. okadar fitil itmisligim var dahasi arkadaşım yurt dışından menstrual cup diye bişey gönderdi huni şeklinde ama küçüğü onu sokup cikartirdim ilişki sonrası sperm kaçmasın diye :) ama serviks kontrolü çok zor
Seninki yine sınava gidecek benim adam dibimde ama daha siftah yok bizde :) bugün de geç gelecekmiş işten nasip ne zamana bakalım tam yumurtlama zamanı ilişki olunca uzun ara verin ce sperm kalitesi dusuyormus
Sperm kalitesinin düştüğünü de söyleyen var birikip arttığını söyleyen de.. sperm de sorun yoksa çok takılma bekleyip yapınca tam ovulasyon zamanı erkek bebek oluyormuş gibi bir teori var hatta.Okurken şeyim gidiklandi ayyy fena oldum. okadar fitil itmisligim var dahasi arkadaşım yurt dışından menstrual cup diye bişey gönderdi huni şeklinde ama küçüğü onu sokup cikartirdim ilişki sonrası sperm kaçmasın diye :) ama serviks kontrolü çok zor
Seninki yine sınava gidecek benim adam dibimde ama daha siftah yok bizde :) bugün de geç gelecekmiş işten nasip ne zamana bakalım tam yumurtlama zamanı ilişki olunca uzun ara verin ce sperm kalitesi dusuyormus
Evet cidden çok ilginçxpreiaZ cnm Protestanları silince çizgi kaydı demekki onlar etkiliyor ama nasıl etkiliyor onu anlamadım değişik versiyonları gönderiyorum şimdiEki Görüntüle 1914824 Eki Görüntüle 1914825 Eki Görüntüle 1914827 Eki Görüntüle 1914828
Ovulasyon döneminde yumuşak oluyormuş zaten, bir de hamilelikte işte. .. regl olacaksan sertleşiyormuş . Dur bu ovu döneminde unutmayayım da bakayım bende bakayım anlayabilecekmiyim yumuşadığınıvalla ben bütün parmağımı sokunca sertliği hissedebiliyorum ovu döneminde bütün parmağım girse de yumuşak bi boşluk var ama adete yakın sert yuvarlağımsı bişeye dokunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?