Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ovu.dan sonra biraz zorlanıyor, regl öncesindeki hafta daha rahat ilişki oluyor. :)) benim ters işliyor bünye heralde
evet canım doğru ovudan sonra zorlanma başlıyor işte çünkü rahım sertleşmeye başlıyor eğer zorlanmazsa bilin ki rahım yumuşak yanı hamilelik şansı var

bu enfeksiyon durumunu arastıracagım. bana sanki hafif mantar var gibi geldi dedi bir de ama emın olamadım dedi FLUCAN diye bir ilaç verdi. birde alttan fitil verdi
Onu bende kullanmistim canim mantar da veriyorlar..kasinti yanma felan varmi

Reactions: iiz
Onu bende kullanmistim canim mantar da veriyorlar..kasinti yanma felan varmi
hayır yok zaten hafif mantar göruntusu var dedi. bugune kadar hiç kaşıntı olamdı ki dun hafıf bır yanma gıbı bır sey olmustu. bu muayenelerden sonra mı enfeksıyon kaptı ne diye düşünmeye başladım

Himm muayeneden sonra olmaz sanirim sonucta prezervatifli cubuk sokuyo vajinal dus yasaklamisti bana ama ben bildigin ozel sampuanlarindan alip temizledigimi saniyordum.sende dikkat et sabun sampuan felan etkileyebiliyormus canim.

Ya ben serviks kontrolunu de yapıyorum sıkıntı değil ama tecrübem yok anlamıyorum sert mi yumuşak mı. devamlı yapmak lazım anlaşılması için demekki

Sperm kalitesinin düştüğünü de söyleyen var birikip arttığını söyleyen de.. sperm de sorun yoksa çok takılma bekleyip yapınca tam ovulasyon zamanı erkek bebek oluyormuş gibi bir teori var hatta.

valla ben bütün parmağımı sokunca sertliği hissedebiliyorum ovu döneminde bütün parmağım girse de yumuşak bi boşluk var ama adete yakın sert yuvarlağımsı bişeye dokunuyorum
Ovulasyon döneminde yumuşak oluyormuş zaten, bir de hamilelikte işte. .. regl olacaksan sertleşiyormuş . Dur bu ovu döneminde unutmayayım da bakayım bende bakayım anlayabilecekmiyim yumuşadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…