Yok imkansız benim gitmem. öbür arkadaş izinde. ikimizin yerine para versem bakanı bulamamOvuyu pozitif yakalarsan günübirlik gidip işi halledip gelirsininşallah ya geç çatlar ya da o gitmeden Hayırlısı
Sormadım hiç... napıyosa yapsın artık. trip de atmadım. benim işim olsa izin alamam derdi eminim kendi işi olunca her daim müsaitokdr erken gidip bi başına ne yapıcakmış orda
Allah hepsine Şifa versin.. Baban da en kısa sürede atlatır inşallah hastalığını. sağlıkla torununu sevmek nasip olur..iyi eve yeni geldim annem kaldı yanında boğazından kesiyle girdiler boğazım çok ağrıo diyo ama yapcak bişey yok sonuçta bi hafta sonra dediler ztn Allah yardımcımız olsun hastaneye gidince insan şükredio hamdolsun sağlığımıza yatan hasta katındaydık herkeste sondalar drenler kimisi hiç yataktan kalkamıo kimisi tekerlekli sandalye de zor valla
Tamam canım ovu dan sonra tekrar bakayım şimdi baktım serviksi hissetmek için çömelir pozisyonda 2 boğum kadar gitti, yatar pozisyonda parmağımın tamamı ile ancak hissedebiliyorum serviksi. ama dediğin gibi ovudan sonra inerse belki daha küçük boğumda hissedebilirim.
xpreiaZ tatlım sen bu olayı anlamamışsın. o kadar ileri gider mi hiç parmak yle olsa biz de yapmayız. işaret parmagın var ya en en fazla 1. bogumu var ya oraya kadar ve bu bile çok fazla. tırnak sevıyenı bile gecmeyecek canım zaten hemen anlaşılıyor. eline sert bir şey gelıyorsa rahım inmiştir. hiç bir şey degmıyorsa zaten inmemiştir.
bunu anlatarak değil elinle bakarak anlarsın. yere çök öyle bak çok basit olur. bunu anlamanın en iyi yolu ovudan önce 1 kere bak boşluğu farkedersın bır de ovudan sonra ne zaman ıstersen bak kendin anlayacaksı zaten ne demek istediğimizi çok basıt bir şey ama anlatması zor
dpo7 de işaret parmagının ilk boğumuna kadar bak dpo7 den sonra zaten tırnak ucu kadar gıtsen tas gıbı sertlık gelır elıne dpo 10 gibi parmagını 1 cm bıle gırmeden resmen dısarna ılk gırıse dokunarak anlıyorsun. inşallah anlaamazsın da hamile olmuş olursun
Kaçırma canım yok ya nerden çıkarmış bir hafta ilişki olmasın falan... enfeksiyonda da alınıyor ayrıca X xDerinMavix in dediği gibi. çok çok 3 gün ilişki olmasın deniyor. adetten sonraki dönemde 3 gün ilişki olmadan gidersin. boşver 1 ayı kaçırma bunun içinenfeksiyon varken smear alınmaz dedi. bir de 1 hafta ilişki omaması lazım dedi . off ya benım ovu zamanıma denk gelıyor smear vermek için ovuyu mu kacıracagım yanı
Tamam canım ovu dan sonra tekrar bakayım şimdi baktım serviksi hissetmek için çömelir pozisyonda 2 boğum kadar gitti, yatar pozisyonda parmağımın tamamı ile ancak hissedebiliyorum serviksi. ama dediğin gibi ovudan sonra inerse belki daha küçük boğumda hissedebilirim.
Demek istediğinizi de anladım. siz serviksin yumuşaklık sertliğine bakmıyorsunuz rahimin pozisyonuna bakıyorsunuz o zaman. inmiş mi inmemiş mi diye. inince hamile değilsin inmemişse hamilesin diyorsunuz .. dikkat edicem bu ay. aslında serviksin şekli bile anlam ifade ediyor ama bunlara hep tecrübe lazım. yumurtlama dönemi açılma olurmuş falan... ff de de var ama çok detaylı bilmiyorum hangi pozisyon ne anlama geliyor.
Canım serviksi hissetmezsen eline değen şey rahim değil vajenin duvarı olur.
canım bu resimde ki şey ancak doktorun yapabılecegı bir muayene. kesinlikle böyle yapmayacaksınız . tırnagınızı gecmeyeceksınız gerek yok ıstersenız bıraz daha ılerleyın ama fazlasına gerek yok anlasılıyor zaten . zaten baktıgınızda elınıze ne degerse degsın o rahım baska sey degmez ki zaten . en fazla işaret parmagının ilk bogumuna kadar bir şey gelmıyorsa rahım ınmemıstır kızlar ve dpo 7 gectıysenız umutlanabilirsiniz bence
bugün bunun için gittim ve 3 günlük ilişki vardı ama yapmadı doktor enfeksıyon ıcın ılacı kulanacaksın 1 hafta sonra geleceksın dedı.Kaçırma canım yok ya nerden çıkarmış bir hafta ilişki olmasın falan... enfeksiyonda da alınıyor ayrıca X xDerinMavix in dediği gibi. çok çok 3 gün ilişki olmasın deniyor. adetten sonraki dönemde 3 gün ilişki olmadan gidersin. boşver 1 ayı kaçırma bunun için
iiz
- Canim dpo 7 deyim. Az önce parmağımla kontrol edeyim dedim ama yumuşak mı sert mi anlamadım. Parmağıma dudak gibi bir seyler geldi. Ne kadar sert oluyo? Baya kemik gibi mi? Kafam karıştı, sert miydi yumuşak miydi anlam veremedim
ortasıydı herhalde ama sertlescek gibi olabilir.. bi sertligini yumusakligini tarif etsene.. sert olunca iceri zor mu giriyor?? Ben zorlanmadim da kurulamama ragmen. Ic kisimlar islak.. akintim cok zaten beyaz beyaz..
bugün bunun için gittim ve 3 günlük ilişki vardı ama yapmadı doktor enfeksıyon ıcın ılacı kulanacaksın 1 hafta sonra geleceksın dedı.
ne yapsam şimdi başka doktora mı gıtsem kafam karıştı . peki ovulasyondan sonra smear alınır mı ?
Evet bende ona şaşırdım ama regle yakın bakacam tekrar. çömelir pozisyonda 2 boğumda hissettim yatar pozisyonda tamamı ile hissettim. regle yakın neler olacak bakalımiiz ben ilk tüp bebekte progestan fitil koyuyordum vajinadan. Dr orta parmağınla sonuna kadar it diyordu ben parmağimin tamamını sokuyordum. Sonuca yakin bende sertlik hissettim hatta ilac birikiyor diye dusunuyordum ama parmagimin tamamini soktugumda. Bir bogum cok az gibi geliyor banada.o kadar aşağıya nasıl inerki rahim, inse ilişki sırasında zorlanma olmazmi?
Amh ben baktırmadım hiç bilgim yok doğrusu. düşük olması kötü diye biliyorum seninki düşük değil inşallah çok iyi bir sonuçturkızlar AMH testi sonucundan anlayan kim var . sonucum çıktı
Veson ShinSeGi @denizege34 @passionete xpreiaZ
Eki Görüntüle 1914952
Senin eline değen o dudak gibi yapı vajen duvarıdır o zaman.Aynen sanki dudagin ic kisminda kalmisim gibi biseydi az daha girmem gerekiyor hissi vardi ama o da biraz acitmaya basladi ne yalan soyliyim.. bogum bogum iceri ilerledigimi elledim oyle duz boru degil ki ilerlerken dümdüz cikayim? ben anlayamadim ya da.. ama elime bisey degdi yani hamile degilim mantigiyla ilerliyim bariya da kenarlara denk geldim:))).. neyse artik..
iiz
Evet ovu sonrası da olur tabi.. regl den bikaç gün önce gidersin olmazsa. illa 1 hafta ilişki olmasın istiyorsan. ketemlerde de verebilirsin smearı hatta bazı sağlık ocaklarında bile alınıyor artık.
Eki Görüntüle 1915040
Benim de regle yakın zorlanma olmuyor ve aynen ovu zamanı hassasiyet oluyor. bunu hcg vurduğumda farkettim ben de ilk olarak..Benim ovu.dan sonra biraz zorlanıyor, regl öncesindeki hafta daha rahat ilişki oluyor. :)) benim ters işliyor bünye heralde
Canım bazılarının hassasiyeti var alttan bakma konusunda. alttan muayenenin gebeliğe bir zararı yok tıbbi olarak , düşük riski yoksa tabi.. ovu dan 3-5 gün sonra gidersin daha yerleşme bile olmamış olur zaten inşallah hamilelik varsa. aklın da takılmamış olur. benim annem de gebeye alttan muayeneye ve ilişki olayına çok soğuk bakıyor. öyle bir durumun yoksa ovulasyon sonrası git. Bence her türlü ovulasyonu kaçırmaktan daha az riskli.peki hamilelik olursa bir zararı olmaz mı ?
enfeksiyon var diye ilaç verdı kullan 1 hafta sonra gel dedi yani ovulasyondan sonra da jinokolik muayeneler yapılır mı ?
Canım hemoglobin gayet iyi çıkmış demir eksikliği mi var ki? pekmez her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyebilirsin demirin düşük çıktı ise o yükseltir. ama hb 14.1 çıkmış gayet iyi ,demir düşük çıkmasına şaşırdımdemir eksikliği için kür gibi bitkisel bir şey var mı kızlar bildiğiniz ?
çok iyiymişAmh ben baktırmadım hiç bilgim yok doğrusu. düşük olması kötü diye biliyorum seninki düşük değil inşallah çok iyi bir sonuçtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?