Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çokta düşük degıl aslında kan da MCHC diye bir değer var 33 olması gerekırken 31 . minicik bir fark ama ben gene de önlem alayım dedim

zaten hergun mutlaka pekmez yıyorum yemesem de kaynar suya katıyorum çay gibi içiyorum. o zaman bıraz daha yıyeyım

bak br tek bu deger koyu renkle işaretli . internette baktım demir düşüklüğü yazıyor

yuh ya yuh bugun bu koşullara bire bir uyuyordum adetım gecelı 5 gun oldu 3 gun önce ılıskı oldu yapmadı ya doktor .

kızlar bu enfeksiyon için alttan verilen fitiller var ya onları ovulasyon günü de kullanabiliyormuyz. şimdi başlasam tam ovu gününe denk geliyor başlamasam iltihap varken ovulasyon zaten riskte ne yapsam bilemedim . benim her şeyim tam ovulaşyona denk geldi kafam karıştı

ShinSeGi canım sence ne yapayım ?

canim doktorun verdigi ilaci kullan tedbir amacli bisey olmaz. bize tüp bebek tedavisinde enfeksiyon olmasa bile islemler öncesi 1 hafta filan hem fitil hem antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olmasin diye edbir amacli

en iyisi sende kendi kendine aşılama yöntemini dene. spermleri al buzluga at

canim tahmini ovulasyon ne günse o güne kadar kullan ovulasyon günü birak o zaman. tüp bebek tedavisinde de doktor bi kutu fitil veriyordu catlatma ignesi olana kadar kullaniyorduk kutu bitmiyordu

Reactions: iiz
Veson canım uğraştım baya ama anladım sonunda. ff diyor ki progesteronun zaten ateşi arttırmasını bekliyoruz. progesteron içtiysen senin ovulasyona bağlı değil içtiğin progesterona bağlı olarak ateşin yükselmiştir. onun için o yükselmeyi yok sayıyor ondan önce en olası yükseliş hangisi ise onu ovulasyon kabul ediyor. ben bunu anladım yani doğru mu bilmiyorum..

kızlarrr vıp üyelik kazanmışım ffde. pcden gireyim de biraz kurcalayayım dedim şifrede hata verip durdu. dur şifreyi güncelleyeyim bari dedim ve artık girmiyor hesabıma napıcam ben yaaaa ağır tahrik var her an ban da yiyebilirm , gidersem kalın sağlıcakla ama dilimi tutmaya çalışcam söz

şifremi unutum kısmına bas maıl adresını gir yenı sifre göndersinler :)

Sperm kalitesinin düştüğünü de söyleyen var birikip arttığını söyleyen de.. sperm de sorun yoksa çok takılma bekleyip yapınca tam ovulasyon zamanı erkek bebek oluyormuş gibi bir teori var hatta.
Yok canim sperm de sıkıntı ama olmuyor işte
Gerçi kadında da erkekte de sorun olsa dahi Rabbim OL dedikten sonra gerisi teferruattır

Kızlar ginera da 21 ilaç var bunları bu adet başlayınca başlasam sonra hemen 2. Kutuya baslamasam kesin 7 gün içinde relg geliyor mu doğum kontrol hapı kullananlar bi cevap verebilir mi eğer öyleyse relg olup temizlenir gitmiş olurum çünkü dongum 36 da başlıyor normalde yani hap erkene çekmiş olur olup gitmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…