Canım hemoglobin gayet iyi çıkmış demir eksikliği mi var ki? pekmez her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyebilirsin demirin düşük çıktı ise o yükseltir. ama hb 14.1 çıkmış gayet iyi ,demir düşük çıkmasına şaşırdım
Evet ovu sonrası da olur tabi.. regl den bikaç gün önce gidersin olmazsa. illa 1 hafta ilişki olmasın istiyorsan. ketemlerde de verebilirsin smearı hatta bazı sağlık ocaklarında bile alınıyor artık.
Eki Görüntüle 1915040
masallah masallah. saglikli gebelik olunca ne guzel artiyor degerEki Görüntüle 1914734 Kızlar bugün 383.14 olmuşuz
canim doktorun verdigi ilaci kullan tedbir amacli bisey olmaz. bize tüp bebek tedavisinde enfeksiyon olmasa bile islemler öncesi 1 hafta filan hem fitil hem antibiyotik veriyorlar enfeksiyon olmasin diye edbir amacli
normalde akıntım yok ki ovu haftası başlıyor ovudan sonra azalıyor hatta adete bır kac gun kala ckta az oluyor. kaşıntı hiç yok. beni şüphelendirecek bir şey yoktu .
ne yapsam sogana mı başlasam yoksa maydanoz - süt ü yapsam. acaba doktor dogru mu anladı dıye bile şüpheye düştüm. yumurtlama yaklasırken başlayan akıntımı enfeksıyon mu sandı ya diye düşündüm. doktor yoktu asistan vardı ya bilemedim
bu enfeksiyon durumunu arastıracagım. bana sanki hafif mantar var gibi geldi dedi bir de ama emın olamadım dedi FLUCAN diye bir ilaç verdi. birde alttan fitil verdi
en iyisi sende kendi kendine aşılama yöntemini dene. spermleri al buzluga atEşim yine işten harika bir haberle geldi! pazartesi gidecekmiş Ankaraya. sınavı cuma! dönüşü de ancak cumartesi....
Çıldırcam ben yao yokken yumurtlarım kesin.. daha test o kadar silik ki ikinci çizgi yok gibi nerdeyse
canim benden de mantar varken smear almışlardı diye hatirliyorumenfeksiyon varken smear alınmaz dedi. bir de 1 hafta ilişki omaması lazım dedi . off ya benım ovu zamanıma denk gelıyor smear vermek için ovuyu mu kacıracagım yanı
valla referans araligi niye öyle bende bilemedim
referans aralığı kafamı karıştırdı . onu daShinSeGi bilir heralde o hormon olaylarındna daha ıyı anlıyor
kanin cok iyi masallah kansızlık hic yok :)))kızlar bunlar da kan sonuçlarım bunlardan anlayan var mı ?
Veson @tsefem28 @LeYLa_21 ShinSeGi
Eki Görüntüle 1915022
canim tahmini ovulasyon ne günse o güne kadar kullan ovulasyon günü birak o zaman. tüp bebek tedavisinde de doktor bi kutu fitil veriyordu catlatma ignesi olana kadar kullaniyorduk kutu bitmiyordukızlar bu enfeksiyon için alttan verilen fitiller var ya onları ovulasyon günü de kullanabiliyormuyz. şimdi başlasam tam ovu gününe denk geliyor başlamasam iltihap varken ovulasyon zaten riskte ne yapsam bilemedim . benim her şeyim tam ovulaşyona denk geldi kafam karıştı
ShinSeGi canım sence ne yapayım ?
evet canım bak bunları da inceledim progesteron içilen günleri ölçülmemiş gibi kabul ediyor ff resmen.. progesterona bağlı yükselişi de ovu kabul etmiyor.xpreiaZ cnm Protestanları silince çizgi kaydı demekki onlar etkiliyor ama nasıl etkiliyor onu anlamadım değişik versiyonları gönderiyorum şimdiEki Görüntüle 1914824 Eki Görüntüle 1914825 Eki Görüntüle 1914827 Eki Görüntüle 1914828
şifremi unutum kısmına bas maıl adresını gir yenı sifre göndersinler :)kızlarrr vıp üyelik kazanmışım ffde. pcden gireyim de biraz kurcalayayım dedim şifrede hata verip durdu. dur şifreyi güncelleyeyim bari dedim ve artık girmiyor hesabımanapıcam ben yaaaa ağır tahrik var her an ban da yiyebilirm , gidersem kalın sağlıcakla ama dilimi tutmaya çalışcam söz
girdim canım yapıyorum ama açmıyor , aaa dur bir de kullanıcı adı kısmına mail adresimi yazıp deneyeyimşifremi unutum kısmına bas maıl adresını gir yenı sifre göndersinler :)
yok o da olmuyorşifremi unutum kısmına bas maıl adresını gir yenı sifre göndersinler :)
Yok canim sperm de sıkıntı ama olmuyor işteSperm kalitesinin düştüğünü de söyleyen var birikip arttığını söyleyen de.. sperm de sorun yoksa çok takılma bekleyip yapınca tam ovulasyon zamanı erkek bebek oluyormuş gibi bir teori var hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?