Değerlerin gayet güzel canım... sonu bebiş olsun inşallah.. amh de çok iyi... darısı başıma..bakalım benim amh ne çıkacak...kızlar bunlar da kan sonuçlarım bunlardan anlayan var mı ?
Veson @tsefem28 LeYLa_21 ShinSeGi
Eki Görüntüle 1915022
sende mi Amh baktırdın ? ne zaman cıkarDeğerlerin gayet güzel canım... sonu bebiş olsun inşallah.. amh de çok iyi... darısı başıma..bakalım benim amh ne çıkacak...
cumaya kadar çıkar sanırım...sende mi Amh baktırdın ? ne zaman cıkar
ovu 2 gün sonra ilaç 6 günlük ara mı verecegm o zaman ne faydası olacak ki , üstelik ovudan hemen sonra tam döllenme gunlerı fıtıl koysam o zaman hic olmaz sankı. galıba bu ay ovudan vazgececegım ya tedavıden. bilemedimcanim tahmini ovulasyon ne günse o güne kadar kullan ovulasyon günü birak o zaman. tüp bebek tedavisinde de doktor bi kutu fitil veriyordu catlatma ignesi olana kadar kullaniyorduk kutu bitmiyordu
bana 15 gün sonra dediler 3-4 günde cıktı sen de sık sık kontrol etcumaya kadar çıkar sanırım...
doktor yoktu o gun asistanı vardıMantar gibi geldi emin olamadim mi? Ne bicim doktor o kiz?
ff bazen öyle yapıyor sistemsel hata . tek çare bekleyeceksın genelde de 2 gün sürüyor. tarayıcıdan girmeyi denegirdim canım yapıyorum ama açmıyor , aaa dur bir de kullanıcı adı kısmına mail adresimi yazıp deneyeyim
teşekkürler şekeriiz amh guzel cikmis canim gözün aydın
Yanlış Yazılmış olabilir bilemedim
referans aralığı kafama takıldı bir anormallik var mı sence ?
icini bi oku hamilelikte kullanilabilir yazıyorsa ovudan sonra kullan yok hamilelikte kullanilmaz yaziyorsa en kötü ihtimal diğer ay kullanırsin cnm. hem rahim filmi icin gidince doktoruna sorarsinovu 2 gün sonra ilaç 6 günlük ara mı verecegm o zaman ne faydası olacak ki , üstelik ovudan hemen sonra tam döllenme gunlerı fıtıl koysam o zaman hic olmaz sankı. galıba bu ay ovudan vazgececegım ya tedavıden. bilemedim
unlar da iyi cnmkızlar bunlar da kan sonuçlarım bunlardan anlayan var mı ?
Veson @tsefem28 LeYLa_21 ShinSeGi
Eki Görüntüle 1915022
en ıyısı bu yanı ovuyu kaçırma boşuna diyorsunicini bi oku hamilelikte kullanilabilir yazıyorsa ovudan sonra kullan yok hamilelikte kullanilmaz yaziyorsa en kötü ihtimal diğer ay kullanırsin cnm. hem rahim filmi icin gidince doktoruna sorarsin
Evet cnm bence de öyle Ateş'in artışını ilacın etkisine bağlıyor.o Yüzden tablo etkileniyor.Veson canım uğraştım baya ama anladım sonunda. ff diyor ki progesteronun zaten ateşi arttırmasını bekliyoruz. progesteron içtiysen senin ovulasyona bağlı değil içtiğin progesterona bağlı olarak ateşin yükselmiştir. onun için o yükselmeyi yok sayıyor ondan önce en olası yükseliş hangisi ise onu ovulasyon kabul ediyor. ben bunu anladım yani doğru mu bilmiyorum..
Valla uyumuşum yeni Kalktım:)) nöbetçiyim bugünVeson nerelerdesin canım?
Canım benim şifre gitti yenilenmiyor da napsam ki?Evet cnm bence de öyle Ateş'in artışını ilacın etkisine bağlıyor.o Yüzden tablo etkileniyor.
Tam olarak ne diyorCanım benim şifre gitti yenilenmiyor da napsam ki?
Pcden uğraşıyordum olmadı hep hata verdi telden denedim şimdi girdiTam olarak ne diyor
Ovulasyon dönemi kullanırsan ilişki olsa da fitil spermlerin canına okur.. doktor da çekimser konuşmuş madem bence ovu sonrası kullanen ıyısı bu yanı ovuyu kaçırma boşuna diyorsun
doktor bir şey demedi canım. ovu sonrası kulllanayımda fitili ma ben bunu düşünmeden hapı yuttum bile agızdan verdı tekli 1 hap (flukan) birde fitil fitil eczanede yoktu bugun gelecek dıye o kaldı ama ılacı içtim bile etkısı 1 haftaya kadar bellı ourmus. hıc bu kaar kafam karısmamıstı ya resmen ne yapsam bilemiyrumOvulasyon dönemi kullanırsan ilişki olsa da fitil spermlerin canına okur.. doktor da çekimser konuşmuş madem bence ovu sonrası kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?