Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim tahmini ovulasyon ne günse o güne kadar kullan ovulasyon günü birak o zaman. tüp bebek tedavisinde de doktor bi kutu fitil veriyordu catlatma ignesi olana kadar kullaniyorduk kutu bitmiyordu
ovu 2 gün sonra ilaç 6 günlük ara mı verecegm o zaman ne faydası olacak ki , üstelik ovudan hemen sonra tam döllenme gunlerı fıtıl koysam o zaman hic olmaz sankı. galıba bu ay ovudan vazgececegım ya tedavıden. bilemedim

icini bi oku hamilelikte kullanilabilir yazıyorsa ovudan sonra kullan yok hamilelikte kullanilmaz yaziyorsa en kötü ihtimal diğer ay kullanırsin cnm. hem rahim filmi icin gidince doktoruna sorarsin

icini bi oku hamilelikte kullanilabilir yazıyorsa ovudan sonra kullan yok hamilelikte kullanilmaz yaziyorsa en kötü ihtimal diğer ay kullanırsin cnm. hem rahim filmi icin gidince doktoruna sorarsin
en ıyısı bu yanı ovuyu kaçırma boşuna diyorsun

Evet cnm bence de öyle Ateş'in artışını ilacın etkisine bağlıyor.o Yüzden tablo etkileniyor.

Ovulasyon dönemi kullanırsan ilişki olsa da fitil spermlerin canına okur.. doktor da çekimser konuşmuş madem bence ovu sonrası kullan
doktor bir şey demedi canım. ovu sonrası kulllanayımda fitili ma ben bunu düşünmeden hapı yuttum bile agızdan verdı tekli 1 hap (flukan) birde fitil fitil eczanede yoktu bugun gelecek dıye o kaldı ama ılacı içtim bile etkısı 1 haftaya kadar bellı ourmus. hıc bu kaar kafam karısmamıstı ya resmen ne yapsam bilemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…