doktor bir şey demedi canım. ovu sonrası kulllanayımda fitili ma ben bunu düşünmeden hapı yuttum bile agızdan verdı tekli 1 hap (flukan) birde fitil fitil eczanede yoktu bugun gelecek dıye o kaldı ama ılacı içtim bile etkısı 1 haftaya kadar bellı ourmus. hıc bu kaar kafam karısmamıstı ya resmen ne yapsam bilemiyrum
Evet bende ona şaşırdım ama regle yakın bakacam tekrar. çömelir pozisyonda 2 boğumda hissettim yatar pozisyonda tamamı ile hissettim. regle yakın neler olacak bakalım
rahim filmi 700-1000 arası değişiyomuş bende bu ay çekilcem 500 tl ye bi yer buldum anestezili smear de 20-30 tl bişy olması lazım ben devlette tedaviye başladığım için smeari orda ücretsiz yaptırdım bazı özeller fiyat veriyo canm arayıp fyat al benceKIZLAR RAHİM FİLMİ VE SMER ÖZELDE YAKLAŞIK NE KADARDIR SİZCE ADET GEÇİNCE YAPTIRCAM DA
Iyi bari fazla biryerleri kurcalama Kökten kaybetmeyesinPcden uğraşıyordum olmadı hep hata verdi telden denedim şimdi girdipcden girmiyormuş nedense. neyse telden girsin de pc eksik kalsın
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM..İYİ NÖBETLER...Valla uyumuşum yeni Kalktım:)) nöbetçiyim bugün
Ovuya kadar rahatlıkla kullanabilirsin.ama gebelikte birçok bitki çatı Zararlı diye biliyorum.o Yüzden ovudan sonra dikkatli kullan derim en azından dpo7 den sonra içmeyebilirsin her ihtimale karşıne de ovuyu birakasim.var. sizce napmaliyim?? aranizada hic.boyle.bitkile.kullanip o sirada gbe kalip bebegini kaybeden vr mi? ya d bildigi bir.hikaye? lutfen cevap
Bende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonraevet kızlar parmak testi ile ilgili tecrübelerimi ben de paylaşıyorum bugün de. sertlik yumuşaklık kavramını ve serviksin açılmış olmasını bugün çok net anladım. önceleri yaptığımda burnumun ucu gibi sertti serviks, bugün ise dil gibi idi kıvamı. ve ortasındaki delik bariz açık. servikse dokunurken akıntı takibi çok daha net oluyor zaten. akıntım da gayet yumurta akı kıvamlı. gel gelelim bunlar hep estrafemin beklenen etkileri zaten. o yüzden bana pek yararı olmadıama bu ay tecrübe kazanıp bir daha ki ay daha bilinçli ve anlamlı olarak değerlendirebilirim bu bulguları.
yalnız derinlik olayını anlayamadım henüz. 2 boğumdu bugünde. ama @sumbulkokusu nun dediği gibi ovulasyon dönemi serviks derinleşirmiş. gebelik tespiti hakkında bilgi bulamadım pek , ama ovulasyon döneminde derin olduğuna göre regl olacaksak regle yakın öne gelmesi lazım
doktor bir şey demedi canım. ovu sonrası kulllanayımda fitili ma ben bunu düşünmeden hapı yuttum bile agızdan verdı tekli 1 hap (flukan) birde fitil fitil eczanede yoktu bugun gelecek dıye o kaldı ama ılacı içtim bile etkısı 1 haftaya kadar bellı ourmus
canim anestezisiz 400-500 filandir tahminim. ben 1bucuk yil önce 300e cektirmistim anestezisizKIZLAR RAHİM FİLMİ VE SMER ÖZELDE YAKLAŞIK NE KADARDIR SİZCE ADET GEÇİNCE YAPTIRCAM DA
1000 ÇOKMUŞ :) BENDE ANESTEZİLİ İSTİYORUMrahim filmi 700-1000 arası değişiyomuş bende bu ay çekilcem 500 tl ye bi yer buldum anestezili smear de 20-30 tl bişy olması lazım ben devlette tedaviye başladığım için smeari orda ücretsiz yaptırdım bazı özeller fiyat veriyo canm arayıp fyat al bence
ANESTEZİLİ ÇOK FARK EDERMİ Kİ???canim anestezisiz 400-500 filandir tahminim. ben 1bucuk yil önce 300e cektirmistim anestezisiz
Gecen sene anestezili 500 e cekildim canım1000 ÇOKMUŞ :) BENDE ANESTEZİLİ İSTİYORUMADETİM GELİNCE GİTCEM CNM OZAMAN SORARIM
canim bence bitko caylarina devam et. ama sıkı takipte ol.bat gecer gecmez kan testi yaptir hamileysen birakirsin. genelde 4.haftaya kadar kullanilan ilac bitki vs bebege zarar vermez diyorlarne de ovuyu birakasim.var. sizce napmaliyim?? aranizada hic.boyle.bitkile.kullanip o sirada gbe kalip bebegini kaybeden vr mi? ya d bildigi bir.hikaye? lutfen cevap
100-150 lira oynar heralde. canim bu konuda hastane cok önemli kimiso resmen para tuzağı. bi kac yerden fiyat al istersenANESTEZİLİ ÇOK FARK EDERMİ Kİ???
BEN YAPMADIM... BAYAN KORKAKTüm topik parmak muayenesine geçti
Katılsana bizeTüm topik parmak muayenesine geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?