Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım zaten şöyle düşün ovudan sonra kullansan bile o an mevcut bir hamilelik yok, bebeğin yerleşmesi bile 7. günde oluyor. stres olma bu kadar. çok çok bir ay mola vermiş olursun.

Reactions: iiz
KIZLAR RAHİM FİLMİ VE SMER ÖZELDE YAKLAŞIK NE KADARDIR SİZCE ADET GEÇİNCE YAPTIRCAM DA

KIZLAR RAHİM FİLMİ VE SMER ÖZELDE YAKLAŞIK NE KADARDIR SİZCE ADET GEÇİNCE YAPTIRCAM DA
rahim filmi 700-1000 arası değişiyomuş bende bu ay çekilcem 500 tl ye bi yer buldum anestezili smear de 20-30 tl bişy olması lazım ben devlette tedaviye başladığım için smeari orda ücretsiz yaptırdım bazı özeller fiyat veriyo canm arayıp fyat al bence

slemLar.kizla.bir.sey soracgim.bilgisi.olan yazabilirse. cok sevinirim. ben mde bagirsak problemleri yasiyordum cocukluktan.beri. cok sık ishal olma usutme filan.... normL doktorlar dikkat et yedigineictigine demektn.baska sey demedi. turkiuedeyken alternatif tipla ugrasan.bir.kadina gittim. bana dort tane biki.cayi verdi.kik gun.boyunca gunde 2 bardak lavanta, 3 bardak sari.kantoran. 3 bardak karahindibag-sahtere. cayini.ic dedi. iyaklasik 8 gundur.iciyorum..cocuj dusudugunuzu soyledim. bir sey olmaz devam et dedi. gebe oldugunu.ogrenirsn.birakirsin..vucutun.toksinlerden arindignda dha saglikli gebelik gecireksin dedi.. kadina cok guveniyorum.cidden butub sikayetlerimi bn soylemeden bildi sbpeleini saydi filan...... ovuya bir hafa var.imeye devm ediyorum ama netten baktim hamilelerin kullanmai sakincali diyor. dusuge sebep olur diyor...

esim sgligin dahaonmli devam et diyor. cocugada devam edelim. nasipte varsa olur olmazsa olmaz diyor. annemde esim gibi dusunuyor.
ben tam karar veremedim. ne caylari birkaasim vR ne
dedi..

ne de ovuyu birakasim.var. sizce napmaliyim?? aranizada hic.boyle.bitkile.kullanip o sirada gbe kalip bebegini kaybeden vr mi? ya d bildigi bir.hikaye? lutfen cevap

ne de ovuyu birakasim.var. sizce napmaliyim?? aranizada hic.boyle.bitkile.kullanip o sirada gbe kalip bebegini kaybeden vr mi? ya d bildigi bir.hikaye? lutfen cevap
Ovuya kadar rahatlıkla kullanabilirsin.ama gebelikte birçok bitki çatı Zararlı diye biliyorum.o Yüzden ovudan sonra dikkatli kullan derim en azından dpo7 den sonra içmeyebilirsin her ihtimale karşı

evet kızlar parmak testi ile ilgili tecrübelerimi ben de paylaşıyorum bugün de. sertlik yumuşaklık kavramını ve serviksin açılmış olmasını bugün çok net anladım. önceleri yaptığımda burnumun ucu gibi sertti serviks, bugün ise dil gibi idi kıvamı. ve ortasındaki delik bariz açık. servikse dokunurken akıntı takibi çok daha net oluyor zaten. akıntım da gayet yumurta akı kıvamlı. gel gelelim bunlar hep estrafemin beklenen etkileri zaten. o yüzden bana pek yararı olmadı ama bu ay tecrübe kazanıp bir daha ki ay daha bilinçli ve anlamlı olarak değerlendirebilirim bu bulguları.

yalnız derinlik olayını anlayamadım henüz. 2 boğumdu bugünde. ama @sumbulkokusu nun dediği gibi ovulasyon dönemi serviks derinleşirmiş. gebelik tespiti hakkında bilgi bulamadım pek , ama ovulasyon döneminde derin olduğuna göre regl olacaksak regle yakın öne gelmesi lazım

Bende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonra

canim anestezisiz 400-500 filandir tahminim. ben 1bucuk yil önce 300e cektirmistim anestezisiz

1000 ÇOKMUŞ :) BENDE ANESTEZİLİ İSTİYORUM ADETİM GELİNCE GİTCEM CNM OZAMAN SORARIM

canim bence bitko caylarina devam et. ama sıkı takipte ol.bat gecer gecmez kan testi yaptir hamileysen birakirsin. genelde 4.haftaya kadar kullanilan ilac bitki vs bebege zarar vermez diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…