BEN YAPMADIM... BAYAN KORKAK
Bir klasik olarak istanbulda isen echomarda çektir diyim hemen ağrısız acısız anestezisiz , en son 500 müş1000 ÇOKMUŞ :) BENDE ANESTEZİLİ İSTİYORUMADETİM GELİNCE GİTCEM CNM OZAMAN SORARIM
MANİSA CNM.Bir klasik olarak istanbulda isen echomarda çektir diyim hemen ağrısız acısız anestezisiz , en son 500 müş
saol cnm yine sonuca ulaşamadık bi biyopsi daha geçirdi babam haftaya belli olcak durumuzafrina89 canim hsonu cok giremedim kacirdim sanirim. kusura bakma gormemisim..gecmis olsun canim
amin cnm saol seninde transferin başarılı geçer inşallah kontrole gittin mi tarih belli oldu muzafrina89 cnm Allah sana ve Ailene güç kuvvet versin hastaneler çok zor gerçekten. Babana da acil şifalar,bir an önce atlatır umarım.
Bende oyle yapayim hissindeyjm... yani insanlar hamile oldugunu bilmeden neler neler kulkaniyorlar... eltim 4 ay adet gormus 4 aylikta gebeymis. dogum kkntrolden tutta antibiyotiklere kadar neler neler kullanmis.... biz fazla endise yapiyoruz galiba. sagolasincanim bence bitko caylarina devam et. ama sıkı takipte ol.bat gecer gecmez kan testi yaptir hamileysen birakirsin. genelde 4.haftaya kadar kullanilan ilac bitki vs bebege zarar vermez diyorlar
Ovuya kadar rahatlıkla kullanabilirsin.ama gebelikte birçok bitki çatı Zararlı diye biliyorum.o Yüzden ovudan sonra dikkatli kullan derim en azından dpo7 den sonra içmeyebilirsin her ihtimale karşı
Katılsana bize
hiç deme ya bir kendimizi par.....lamadığımız kalmıştı çok çok afedersinizVeson valla bende yapmadim. bi de ona başlarsam ben yandik bazen ateş ölcmeye bile baslamasaydim mi acaba diyorum
Fena fikir değilmişBende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonra
Hepimiz parmakci okup cikacaz:) :) töbe töbeevet kızlar parmak testi ile ilgili tecrübelerimi ben de paylaşıyorum bugün de. sertlik yumuşaklık kavramını ve serviksin açılmış olmasını bugün çok net anladım. önceleri yaptığımda burnumun ucu gibi sertti serviks, bugün ise dil gibi idi kıvamı. ve ortasındaki delik bariz açık. servikse dokunurken akıntı takibi çok daha net oluyor zaten. akıntım da gayet yumurta akı kıvamlı. gel gelelim bunlar hep estrafemin beklenen etkileri zaten. o yüzden bana pek yararı olmadıama bu ay tecrübe kazanıp bir daha ki ay daha bilinçli ve anlamlı olarak değerlendirebilirim bu bulguları.
yalnız derinlik olayını anlayamadım henüz. 2 boğumdu bugünde. ama @sumbulkokusu nun dediği gibi ovulasyon dönemi serviks derinleşirmiş. gebelik tespiti hakkında bilgi bulamadım pek , ama ovulasyon döneminde derin olduğuna göre regl olacaksak regle yakın öne gelmesi lazım
O zaman sen bunları düşünerek kendine vesvese yapma tedavine devam et bol bol dua et zaten Rabb'ime emanet bizim elimizden gelen birşey yok.bdn de duymadım bitki çayı içerek hiç düşük yapanı ama heryerde öyle yazıyor diye dedimYa ama kadin dedi kj bir gun bile ara vermemen lazim. irde bu ay hic takop yapmayacagiz ya. tambilemem ki ovu ne zaman. gecen aya gore en fazla...
Yani ben hic bitki kullandi diye dusuk yapan duymadim. yani ilk ayda.insallah bir sey olmaz ya
O zaman sen bunları düşünerek kendine vesvese yapma tedavine devam et bol bol dua et zaten Rabb'ime emanet bizim elimizden gelen birşey yok.bdn de duymadım bitki çayı içerek hiç düşük yapanı ama heryerde öyle yazıyor diye dedim
Ateş ve parmak koptum resmenkızlar güldürdünüz beni ya acaba topiğin adını ateş ve parmak mı koysak :)
şaka bi yana sabah bende baktım ve 2. boğumda yumuşakta olsa hissettim ümitlerim tükendi diyebilirim dpo 9um yine olmadı heralde pazara regl olurum artık dpo 14 te
ahahahhahaaKız korunuyorum neye bakayım bir de ben çok vesvese Yaparım o şekilde namaz kılamam duş almam gerekir.banyodan önce belki??????
hiç deme ya bir kendimizi par.....lamadığımız kalmıştı çok çok afedersiniz
Fena fikir değilmiş
dur boşuna ümitsizliğe düşme son mesajımı oku. o doğru değilmiş. gebeliği göstermiyormuş. her şekilde yumurtlamadan sonra eski yerine dönermiş servikskızlar güldürdünüz beni ya acaba topiğin adını ateş ve parmak mı koysak :)
şaka bi yana sabah bende baktım ve 2. boğumda yumuşakta olsa hissettim ümitlerim tükendi diyebilirim dpo 9um yine olmadı heralde pazara regl olurum artık dpo 14 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?