Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR ÖĞRENDİM BENİM GİTTİĞİM ÖZELDE 600,00 TL ANESTEZİLİ 700,00 TLMİŞ.

canim bence bitko caylarina devam et. ama sıkı takipte ol.bat gecer gecmez kan testi yaptir hamileysen birakirsin. genelde 4.haftaya kadar kullanilan ilac bitki vs bebege zarar vermez diyorlar
Bende oyle yapayim hissindeyjm... yani insanlar hamile oldugunu bilmeden neler neler kulkaniyorlar... eltim 4 ay adet gormus 4 aylikta gebeymis. dogum kkntrolden tutta antibiyotiklere kadar neler neler kullanmis.... biz fazla endise yapiyoruz galiba. sagolasin

Ovuya kadar rahatlıkla kullanabilirsin.ama gebelikte birçok bitki çatı Zararlı diye biliyorum.o Yüzden ovudan sonra dikkatli kullan derim en azından dpo7 den sonra içmeyebilirsin her ihtimale karşı

Ya ama kadin dedi kj bir gun bile ara vermemen lazim. irde bu ay hic takop yapmayacagiz ya. tambilemem ki ovu ne zaman. gecen aya gore en fazla...

Yani ben hic bitki kullandi diye dusuk yapan duymadim. yani ilk ayda.insallah bir sey olmaz ya

Kız korunuyorum neye bakayım bir de ben çok vesvese Yaparım o şekilde namaz kılamam duş almam gerekir.banyodan önce belki??????
Veson valla bende yapmadim. bi de ona başlarsam ben yandik bazen ateş ölcmeye bile baslamasaydim mi acaba diyorum
hiç deme ya bir kendimizi par.....lamadığımız kalmıştı çok çok afedersiniz
Bende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonra
Fena fikir değilmiş

Hepimiz parmakci okup cikacaz:) :) töbe töbe

kızlar güldürdünüz beni ya acaba topiğin adını ateş ve parmak mı koysak :)

şaka bi yana sabah bende baktım ve 2. boğumda yumuşakta olsa hissettim ümitlerim tükendi diyebilirim dpo 9um yine olmadı heralde pazara regl olurum artık dpo 14 te

Ya ama kadin dedi kj bir gun bile ara vermemen lazim. irde bu ay hic takop yapmayacagiz ya. tambilemem ki ovu ne zaman. gecen aya gore en fazla...

Yani ben hic bitki kullandi diye dusuk yapan duymadim. yani ilk ayda.insallah bir sey olmaz ya
O zaman sen bunları düşünerek kendine vesvese yapma tedavine devam et bol bol dua et zaten Rabb'ime emanet bizim elimizden gelen birşey yok.bdn de duymadım bitki çayı içerek hiç düşük yapanı ama heryerde öyle yazıyor diye dedim

Yorumun icin ve dualarin sagolasin canim.. insallah hayirlisi olur . en azindan sorunlardan kurtulurum diye umit ediyprum..
Her seyin hayirlisi

Ateş ve parmak koptum resmen

"What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?
Observing your cervical position after ovulation will not provide any clues about whether or not you could be pregnant. Whether or not you are pregnant, the cervix usually returns to a non-fertile position in the two weeks following ovulation."

kızlar ffnin bilgiler dosyasında bunu buldum. diyorki
"
serviks pozisyonu gebeliğin erken döneminde nasıldır? serviks pozisyonundaki değişiklikleri gözlemleyerek hamile olduğumu anlayabilir miyim?

ovulasyondan sonra servikal pozisyon değişikliğini gözlemlemek size hamilelik hakkında olumlu yada olumsuz bir ipucu vermez. hamile olsanız da olmasanız da serviks yumurtlama sonrası 2 hafta içinde fertil olmayan pozisyonuna geri döner. "

olmadı kızlar yani.. gebelik anlaşılmıyormuş burdan. sadece ovulasyon için kullanabiliriz bunu ffye göre...

Son düzenleme:
ahahahhahaa çok güldüm yaaaa ,

ffyi kurcalarken ne tembihlemiş biliyor musun? ilişkiden sonra kegel egzersizi yapmaya kalkmayın, servikal akıntı takibi yapıcam , mükemmel bir tablo oluşturcam diye spermleri dışarı göndermek istemezsiniz demiş bir adım ötemiz o. ilişki yüzünden servvikal akıntıdan emin olamıyorum diye ilişkiyi bırakıyormuşuz

yok zevk alma durumu olmadığı için gusule birşey olmuyor, normal abdest bozuluyor tabi

dur boşuna ümitsizliğe düşme son mesajımı oku. o doğru değilmiş. gebeliği göstermiyormuş. her şekilde yumurtlamadan sonra eski yerine dönermiş serviks

bu da parmak testi yapmak istemeyenlere gelsin

"I'm not comfortable checking my cervix. Do I have to check my cervix to chart my fertility?
If you don't feel comfortable checking your cervix, that's fine. You can get the same information (estrogen presence) by carefully checking your cervical fluid. Checking your cervix is an optional, secondary fertility sign. It is useful for cross-checking your other signs, but is not strictly essential. As you gain more experience and body awareness as you continue charting, you may feel less squeamish about checking your cervix. Indeed, as you see how your other signs are showing you your fertility status, you may feel more comfortable checking your cervix as well."

diyor ki (bunu serbest çeviriyorum kısaca)

"serviks kontrolu yapmayı kullanışlı bulmuyorum bu benim kartımı etkiler mi?

hayır etkilemez. bu zaten ikincil işaretlerden biri. onla aynı işi gören servikal sıvı takibi var. parmak testini yapmak istersen ikincil belirti olarak iyi olur, diğer belirtilerle kıyaslama imkanın olur. ama yapmak istemiyorsan mutlaka yapman gereken bir kontrol değil. kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap "

Bende denedim girmedi parmağım :))) servikse dokunursa diye korktum herhalde :) zeytinyağı mi sürsem parmağıma bbilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…