ovu için diilde hamilelik içinse hiç kurcalama ztn belli olmuomuşBende denedim girmedi parmağım :))) servikse dokunursa diye korktum herhalde :) zeytinyağı mi sürsem parmağıma bbilemedim
dur boşuna ümitsizliğe düşme son mesajımı oku. o doğru değilmiş. gebeliği göstermiyormuş. her şekilde yumurtlamadan sonra eski yerine dönermiş serviks
Yok ov.. icin yapacaktım ama beceremedim :)ovu için diilde hamilelik içinse hiç kurcalama ztn belli olmuomuş
canım benım bu olayın mantarla da iltihapla da mikroplada alakası yok . ağzımız bgazımız mikroba daha acık. rahım daha korunaklı bir blge. elini normal yıkamak yeterlı. zaten kızlar şu konuyu yanlış anlıyorlar sanıyrlar ki oarmagını içine sokacaksın yok yle bır sey hafıften gırıse bakıyorsun o kadarcık inanın bana ilaç kullanrken ben bunun 3 katını yapmak zorunda kalıyorum fitil koymak bunun cok daha ılerı asaması.adete ne kadar uzaksan o kadar ıcerı bakmalısın zaten dpo 10 da ıcıne bile bakmana gerek kamıyor o kadar bariz kiBende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonra
ele ne değerse değsin ( bilimsel yanıyla ilgilenmiyorum aslında ) adet geliyor demek . özet bu canım. patmagında dpo7 den sonra işaret parmagının ilk bogumundna fazla ileri sokman gerekmiyor en en fazla bu kadar . tabi isteyen biraz daha bakabilir bence sakıncası yokevet kızlar parmak testi ile ilgili tecrübelerimi ben de paylaşıyorum bugün de. sertlik yumuşaklık kavramını ve serviksin açılmış olmasını bugün çok net anladım. önceleri yaptığımda burnumun ucu gibi sertti serviks, bugün ise dil gibi idi kıvamı. ve ortasındaki delik bariz açık. servikse dokunurken akıntı takibi çok daha net oluyor zaten. akıntım da gayet yumurta akı kıvamlı. gel gelelim bunlar hep estrafemin beklenen etkileri zaten. o yüzden bana pek yararı olmadıama bu ay tecrübe kazanıp bir daha ki ay daha bilinçli ve anlamlı olarak değerlendirebilirim bu bulguları.
yalnız derinlik olayını anlayamadım henüz. 2 boğumdu bugünde. amaiiz nun dediği gibi ovulasyon dönemi serviks derinleşirmiş. gebelik tespiti hakkında bilgi bulamadım pek , ama ovulasyon döneminde derin olduğuna göre regl olacaksak regle yakın öne gelmesi lazım
canım zaten şöyle düşün ovudan sonra kullansan bile o an mevcut bir hamilelik yok, bebeğin yerleşmesi bile 7. günde oluyor. stres olma bu kadar. çok çok bir ay mola vermiş olursun.
canımcım, ff arada bir bunu yapıyor. bekleyeceksin o normal dönüyor ama bazen 2-3 günde ancak dönüyor haberın olsun başıma bir kaç kere geldikızlarrr vıp üyelik kazanmışım ffde. pcden gireyim de biraz kurcalayayım dedim şifrede hata verip durdu. dur şifreyi güncelleyeyim bari dedim ve artık girmiyor hesabımanapıcam ben yaaaa ağır tahrik var her an ban da yiyebilirm , gidersem kalın sağlıcakla ama dilimi tutmaya çalışcam söz
Buna göz attım azıcık ama Veson aklıma takılan şu, serviksin pozisyonunun ve yumuşaklığının estrajenle alakalı olduğu yazıyor her yerde. yani estrajen artınca serviks yumuşar ve geri çekilir ve açılırmış yani ovulasyon dönemi. sonra estrajen azalıyor. gebelik nasıl anlaşılsın kihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/
Bu da kk daki parmak tecrübesi
ben rahım filmini özel hastaneye sordum anastezili 400 dedi. Amh da 200 tl dedicanim anestezisiz 400-500 filandir tahminim. ben 1bucuk yil önce 300e cektirmistim anestezisiz
te bu sorunun kesin cevabını hala bulabilmiş değiliz ünkü kimi diyor ki çok basitti kimi diyor ki çok acılıydı dayanamadım. bence kendini ölç yani normalde acıya duyarlı biri misin hassas mısın ona göre karar ver . ben nümüzdeki ay yaptıracagım anestezisiz ve devlette hiç itiraz etmedım sadece çabuklaştırmak için orada ki uzman bir hemşireye ben bunu özelden çekilip geleyim mi dedim bana hayır hayır burada çektir dedi .ANESTEZİLİ ÇOK FARK EDERMİ Kİ???
parmakla ovulasyona bakılmıyor ki gebelige bakılıyor... kızlar işi ilerletti galiba ben yokkenHerkes parmak testine başlamışyakinda ovulasyon testlerine gerek duymayacağız. Ben pek anlamadığım için şimdi yine denemek istemiyorum dpo 14 de deniyim tekrar. O zaman inmiş olur sizin tabirinizle
Cnm hamilelik ile beraber östrojen de belirgin bir Artış oluyor.hatta östrojen gebelik hormonu olarak geçer.Buna göz attım azıcık ama Veson aklıma takılan şu, serviksin pozisyonunun ve yumuşaklığının estrajenle alakalı olduğu yazıyor her yerde. yani estrajen artınca serviks yumuşar ve geri çekilir ve açılırmış yani ovulasyon dönemi. sonra estrajen azalıyor. gebelik nasıl anlaşılsın ki
Ama teorikte de eski ebeler alttan bakıp hamilesin yada değilsin diyormuş o da doğru. tabi adet gecikmesi bulantı kusmalarla hamileliği farkeden kadınlara bakıyorlarmış onlar.
Bilemedim ben... takip etmeye devam edeyim bakayım farkları bir
parmakla ovulasyona bakılmıyor ki gebelige bakılıyor... kızlar işi ilerletti galiba ben yokken
kızlar hani kaybettiğim derecem var ya aynısını eczaneden buldum bugün. kocam başka derece almış bana kullamadım onu
AyCnm hamilelik ile beraber östrojen de belirgin bir Artış oluyor.hatta östrojen gebelik hormonu olarak geçer.
Evet eskiden gebelik bu şekilde anlaşılıyordu ama bu kadar erken Anlaşılıyor mu? Bu konuda bir fikrim yok bunun için gebe kalana kadar her ay kontrol etmek gerek.
Ff de ovu Yu anlamak için bu Yöntem Detaylı anlatılıyor.ama gebelik hakkında yazdıklarını sen yolladın zaten.
Bu Topiğe biraz göz attım ÇOĞU parmaklamış ne hissettiğini Yazmış ama sonucu yazan pek yok gibi
Ff e göre ovulasyonu vajinal kontrole anlayabiliyorsun cnmparmakla ovulasyona bakılmıyor ki gebelige bakılıyor... kızlar işi ilerletti galiba ben yokken
kızlar hani kaybettiğim derecem var ya aynısını eczaneden buldum bugün. kocam başka derece almış bana kullamadım onu
Ayparmak parmaga kaldı ortalık
Cnm hamilelik ile beraber östrojen de belirgin bir Artış oluyor.hatta östrojen gebelik hormonu olarak geçer.
Evet eskiden gebelik bu şekilde anlaşılıyordu ama bu kadar erken Anlaşılıyor mu? Bu konuda bir fikrim yok bunun için gebe kalana kadar her ay kontrol etmek gerek.
Ff de ovu Yu anlamak için bu Yöntem Detaylı anlatılıyor.ama gebelik hakkında yazdıklarını sen yolladın zaten.
Bu Topiğe biraz göz attım ÇOĞU parmaklamış ne hissettiğini Yazmış ama sonucu yazan pek yok gibi
xpreiaZ FF de yazan serviks testini tercüme etti. FF ye gore ovuyu takip etmek icin en uygunuymus bu parmak testi :))) ondan öyle dedim..
Canim sen duzenli olcmuyorsun aylardir. Bu ay duzenli tablo gorelim insAllah. Hem senin döngün zaten kısa :) bizde sana yorum yaparizeski performansin kalmadii kizzz :))) herkes senden yorum beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?