Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende denemek istiyorum ama prezervatif takıp bakıcam kaş yaparken göz çıkartmayalım mantar falan olurum sonra
canım benım bu olayın mantarla da iltihapla da mikroplada alakası yok . ağzımız bgazımız mikroba daha acık. rahım daha korunaklı bir blge. elini normal yıkamak yeterlı. zaten kızlar şu konuyu yanlış anlıyorlar sanıyrlar ki oarmagını içine sokacaksın yok yle bır sey hafıften gırıse bakıyorsun o kadarcık inanın bana ilaç kullanrken ben bunun 3 katını yapmak zorunda kalıyorum fitil koymak bunun cok daha ılerı asaması.adete ne kadar uzaksan o kadar ıcerı bakmalısın zaten dpo 10 da ıcıne bile bakmana gerek kamıyor o kadar bariz ki

kızlar anlatmakla anlasılmaz bu. bir ovu öncesı bır ovu zamanı ve sonrası bakarsanız kendiniz iyice anlarsınız inanın muayene için cok basıt sağlıkı ve güvenli bir yöntem.iişki bile daha güvenilmez ve sağlıksız

Son düzenleme:
ele ne değerse değsin ( bilimsel yanıyla ilgilenmiyorum aslında ) adet geliyor demek . özet bu canım. patmagında dpo7 den sonra işaret parmagının ilk bogumundna fazla ileri sokman gerekmiyor en en fazla bu kadar . tabi isteyen biraz daha bakabilir bence sakıncası yok

canım zaten şöyle düşün ovudan sonra kullansan bile o an mevcut bir hamilelik yok, bebeğin yerleşmesi bile 7. günde oluyor. stres olma bu kadar. çok çok bir ay mola vermiş olursun.

canımcım ben 5-6 aydır moladayım. kendi haline bırakmıştım çyle en fazla bir inofolık içtim o kadar. bundan 5 ay önce en son hormon testi yapılmıstı bir de bu ay yapıldı işte. ben şimdiye kadar hiç iyi bir doktora gitmedim ki oldugum yerde yoktu. yani her şey baştan ve iyice bakılıyor . tam her şeye konsantre oldum şimdi bu iltihap nerden cıktı hatta doktor hafıf mantar da olabilir emın değilim dedi (!) doktorum yoktu asistanı baktı. hatta şüphelendim bu benim ovu haftası başlayan akıntıarımı iltihap mı sandı yoksa diye

neyse çözümü galiba buldum. verdiği ağızdn alınan ilaç 1 taneydı ve etkısı 1 haftada belli oluyormus . bugun fiitili de aldım o da 1 taneymıs tahmınen ovuya 2 gün var yani bu perşembe heralde 2 günde etkisi kalsa bile içerde ilaç kalmaz diye bugun kullanmaya karar verdım

böyle olacagını bilsem ben tekrar soğan kürüne başlardım

canımcım, ff arada bir bunu yapıyor. bekleyeceksin o normal dönüyor ama bazen 2-3 günde ancak dönüyor haberın olsun başıma bir kaç kere geldi

Buna göz attım azıcık ama Veson aklıma takılan şu, serviksin pozisyonunun ve yumuşaklığının estrajenle alakalı olduğu yazıyor her yerde. yani estrajen artınca serviks yumuşar ve geri çekilir ve açılırmış yani ovulasyon dönemi. sonra estrajen azalıyor. gebelik nasıl anlaşılsın ki

Ama teorikte de eski ebeler alttan bakıp hamilesin yada değilsin diyormuş o da doğru. tabi adet gecikmesi bulantı kusmalarla hamileliği farkeden kadınlara bakıyorlarmış onlar.

Bilemedim ben... takip etmeye devam edeyim bakayım farkları bir

Herkes parmak testine başlamış yakinda ovulasyon testlerine gerek duymayacağız. Ben pek anlamadığım için şimdi yine denemek istemiyorumdpo 14 de deniyim tekrar. O zaman inmiş olur sizin tabirinizle

ANESTEZİLİ ÇOK FARK EDERMİ Kİ???
te bu sorunun kesin cevabını hala bulabilmiş değiliz ünkü kimi diyor ki çok basitti kimi diyor ki çok acılıydı dayanamadım. bence kendini ölç yani normalde acıya duyarlı biri misin hassas mısın ona göre karar ver . ben nümüzdeki ay yaptıracagım anestezisiz ve devlette hiç itiraz etmedım sadece çabuklaştırmak için orada ki uzman bir hemşireye ben bunu özelden çekilip geleyim mi dedim bana hayır hayır burada çektir dedi .

makinalar son sistem olsunda muayene iyi lsun da anestesiziz olsun zaten ağrı denilen şey sıvıyı içeri verınce olacak . 2 gün önce doktor beni elle muayene etti cok ağrılı oldu hala adet gibi ağrılarım var

Herkes parmak testine başlamış yakinda ovulasyon testlerine gerek duymayacağız. Ben pek anlamadığım için şimdi yine denemek istemiyorumdpo 14 de deniyim tekrar. O zaman inmiş olur sizin tabirinizle
parmakla ovulasyona bakılmıyor ki gebelige bakılıyor... kızlar işi ilerletti galiba ben yokken

kızlar hani kaybettiğim derecem var ya aynısını eczaneden buldum bugün. kocam başka derece almış bana kullamadım onu

Cnm hamilelik ile beraber östrojen de belirgin bir Artış oluyor.hatta östrojen gebelik hormonu olarak geçer.

Evet eskiden gebelik bu şekilde anlaşılıyordu ama bu kadar erken Anlaşılıyor mu? Bu konuda bir fikrim yok bunun için gebe kalana kadar her ay kontrol etmek gerek.

Ff de ovu Yu anlamak için bu Yöntem Detaylı anlatılıyor.ama gebelik hakkında yazdıklarını sen yolladın zaten.

Bu Topiğe biraz göz attım ÇOĞU parmaklamış ne hissettiğini Yazmış ama sonucu yazan pek yok gibi

xpreiaZ FF de yazan serviks testini tercüme etti. FF ye gore ovuyu takip etmek icin en uygunuymus bu parmak testi :))) ondan öyle dedim..

Canim sen duzenli olcmuyorsun aylardir. Bu ay duzenli tablo gorelim insAllah. Hem senin döngün zaten kısa :) bizde sana yorum yapariz eski performansin kalmadii kizzz :))) herkes senden yorum beklemede

Reactions: iiz
Ay parmak parmaga kaldı ortalık

Veson bu cycle progynova'nin cinsel isteksizlige de yol açtığını okudum.ne kadar yan etki varsa ilk defa bi ilacta yaşadım. Kilo aldım en başta, en az 3 kilo!? Sende var mi yan etkileri

Reactions: iiz

Evet ama işte östrojen adetten 1 hafta önce hamile isen belirgin şekilde artıyor olsa hcg baktırmak yerine östrojen baktırırdık. ben adetten önce serviksin yada başka bir uvzun değişikliğe uğrayacağına inanmıyorum doğrusu. ilk belirti adet gecikmesi vücutta.. gerisi bizim kendimizi dinlememiz , ben her adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşıyorum. göğüste sızlama , kasıklarda kasılma, sık idrara çıkma vs vs.. çünkü adet günü gelene kadar değişen bir hormon yok adet belirtisi ile hamilelik belirtisi arasında da değişen birşey yok... ama her ay kendime engel olamayıp kasıklarımda kasılmalar var hamile miyim diyorum biliyorsun

Belki 2-3 aylıkken artmış östrojenle anlaşılır ama başka türlüsünü mantığım almadı. ovulasyon için bakılabilir ama..

Neyse bir iki ay bakayım ben yine de. en azından o topikte arkadaşlar nereye dokunduğundan bile emin değil. kesin servikse dokunarak bende ne değişiklik oluyor öğrenmiş olurum. değişiklik olur

kuzum, derecemi kaybettikten sonra böyle oldum . bugün eski derecemin aynısını buldum. geri dönüyorum aranıza kızlar

valla helaliniz var kızlar işi epey ilerlettiniz . hani siz parmakla bakamazdınız. şimdi sıraya girmişsiniz ama bir şey diyeyim mi kızlar ateşe de devam edin. zaten tablolardan sakın vazgecmeyın yoksa birbirimizi nasıl takip edeceğiz ezbere bilemeyiz ki kim kaçıncı gününde hem de gerçekten ateş belirleyici . artık parmak atma testi ovulasyon testi ve ateş derken valla uzmanlaştık ha anlaşılan herkesin bebeişi olmadan ateş topiği kızlarına rahat yok. afferin kızlar valla akılllısınız hepinizle gurur duyuyorum

dönüşüm muhteşem olacak . fsh düşürdüm. amh çok iyi. yarına sperm testıde cıkmıs olur. gelecek aya hsg belki de aşılama tekrar ateşe dönüş ve enfeksiyonu anladık derken baya toparladım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…