Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elcanki @Cok da Seyapmamak Lazim ff de çevirdiğiniz yazıyı bana da atar mısınız kızlar 2 saat aramayayım şimdi onu

bir de ben öğreneyim ovu nasıl anlaşılıyormuş :) bu süper oldu valla en az dpo 7 de bile gebeliği anlayabilmek kadar iyi

aklınız dert görmesin akıllıları benim seviyorum hepinizi

LeYLa_21 Leyloşum seni de seviyorum ( şimdi niye bana yazmadın sümbül der o )

Annem dizisinin ilk defa bugünkü bölümünü izliyorum. Aaaa musluklar açıldı. Nasıl tatlı bir kız yaaa

Veson bu cycle progynova'nin cinsel isteksizlige de yol açtığını okudum.ne kadar yan etki varsa ilk defa bi ilacta yaşadım. Kilo aldım en başta, en az 3 kilo!? Sende var mi yan etkileri
Bende iştah açtı ama ben balık Yağı ve koenximq 10 da kullanıyorum artık hangisi yaptı bilmiyorum.cinsel isteksizlik ben de hep var pek birşey değişmedi yani

Tmm bize hissettiklerini yazarsın artık:))

1. "What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?
    Observing your cervical position after ovulation will not provide any clues about whether or not you could be pregnant. Whether or not you are pregnant, the cervix usually returns to a non-fertile position in the two weeks following ovulation."

kızlar ffnin bilgiler dosyasında bunu buldum. diyorki
    "serviks pozisyonu gebeliğin erken döneminde nasıldır? serviks pozisyonundaki değişiklikleri gözlemleyerek hamile olduğumu anlayabilir miyim?

ovulasyondan sonra servikal pozisyon değişikliğini gözlemlemek size hamilelik hakkında olumlu yada olumsuz bir ipucu vermez. hamile olsanız da olmasanız da serviks yumurtlama sonrası 2 hafta içinde fertil olmayan pozisyonuna geri döner. "
iiz

sonucta senin sağlığın daha önemli. sen sağlıklı olmadam bebek de olmazki. önce sağlığına önem ver

gebelik konusunda ben emin oldum . en azındna adet gelecegini ben dpo8 de anlıyorum . 3 aydırda bakıyorum ve doğru ama ovulasyon için henüz bakmadım.

anlamak için gebeliğe kaar her ay bakmak gerekmiyor canım 1 ay bak yeter 2. ay da check etmi oluyorsun . deneyince anlıyorsun konuşarak okunarak anlatı mı zor kafaya oturmuyor.

dpo7-8 de hamile olup olmadıgımı öğrenme şansım varken 14 gün beklememek daha iyimiş stress olmuyor insan diğer şekilde çok yorucu yıpratıcı oluyor.

"What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?

hayır ya inatla hayır diyorum. anlaşılıyor işte . denemek isteyen denesin kızlar . anlat anlatla olacak şey degıl kı bakmanız lazım

inşallah bu ay size daha dpo7-8-9 da kızlar hamileyim elimle baktım derimde anlarsınız

Haydi insallah. hayirlarla gelsin bu dongun. bebekle gelsin canim insallah:) iiz

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…