bu ne ki internetten 1. bölümü izleAnnem dizisinin ilk defa bugünkü bölümünü izliyorum. Aaaa musluklar açıldı. Nasıl tatlı bir kız yaaa
Bende iştah açtı ama ben balık Yağı ve koenximq 10 da kullanıyorum artık hangisi yaptı bilmiyorum.cinsel isteksizlik ben de hep var pek birşey değişmedi yaniVeson bu cycle progynova'nin cinsel isteksizlige de yol açtığını okudum.ne kadar yan etki varsa ilk defa bi ilacta yaşadım. Kilo aldım en başta, en az 3 kilo!? Sende var mi yan etkileri
Tmm bize hissettiklerini yazarsın artık:))Evet ama işte östrojen adetten 1 hafta önce hamile isen belirgin şekilde artıyor olsa hcg baktırmak yerine östrojen baktırırdık. ben adetten önce serviksin yada başka bir uvzun değişikliğe uğrayacağına inanmıyorum doğrusu. ilk belirti adet gecikmesi vücutta.. gerisi bizim kendimizi dinlememiz , ben her adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşıyorum. göğüste sızlama , kasıklarda kasılma, sık idrara çıkma vs vs.. çünkü adet günü gelene kadar değişen bir hormon yok adet belirtisi ile hamilelik belirtisi arasında da değişen birşey yok... ama her ay kendime engel olamayıp kasıklarımda kasılmalar var hamile miyim diyorum biliyorsun
Belki 2-3 aylıkken artmış östrojenle anlaşılır ama başka türlüsünü mantığım almadı. ovulasyon için bakılabilir ama..
Neyse bir iki ay bakayım ben yine de. en azından o topikte arkadaşlar nereye dokunduğundan bile emin değil. kesin servikse dokunarak bende ne değişiklik oluyor öğrenmiş olurum.değişiklik olur
Ay ben sevmem ki dramatik şeyleri.. ama baya takili kaldım şuan.. 3. Bolummu bu??bu ne ki internetten 1. bölümü izle
4 oldu sanırım ben izlemiyorum ilk bölüme bakmıştm içim çıkmıştı ağlamaktan hiç sevmem dramatik şeyleriAy ben sevmem ki dramatik şeyleri.. ama baya takili kaldım şuan.. 3. Bolummu bu??
bir kere daha söylemiştin bana tamam okuyacagım demiştim o ara şehir değiştirdik sonra unuttum.Ff e göre ovulasyonu vajinal kontrole anlayabiliyorsun cnm
ayy ben de ya dram izlemekten hiç hoşlanmıyorum4 oldu sanırım ben izlemiyorum ilk bölüme bakmıştm içim çıkmıştı ağlamaktan hiç sevmem dramatik şeyleri
sonucta senin sağlığın daha önemli. sen sağlıklı olmadam bebek de olmazki. önce sağlığına önem verBende oyle yapayim hissindeyjm... yani insanlar hamile oldugunu bilmeden neler neler kulkaniyorlar... eltim 4 ay adet gormus 4 aylikta gebeymis. dogum kkntrolden tutta antibiyotiklere kadar neler neler kullanmis.... biz fazla endise yapiyoruz galiba. sagolasin
Cnm hamilelik ile beraber östrojen de belirgin bir Artış oluyor.hatta östrojen gebelik hormonu olarak geçer.
Evet eskiden gebelik bu şekilde anlaşılıyordu ama bu kadar erken Anlaşılıyor mu? Bu konuda bir fikrim yok bunun için gebe kalana kadar her ay kontrol etmek gerek.
Ff de ovu Yu anlamak için bu Yöntem Detaylı anlatılıyor.ama gebelik hakkında yazdıklarını sen yolladın zaten.
Bu Topiğe biraz göz attım ÇOĞU parmaklamış ne hissettiğini Yazmış ama sonucu yazan pek yok gibi
"What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?
Observing your cervical position after ovulation will not provide any clues about whether or not you could be pregnant. Whether or not you are pregnant, the cervix usually returns to a non-fertile position in the two weeks following ovulation."
kızlar ffnin bilgiler dosyasında bunu buldum. diyorki
"serviks pozisyonu gebeliğin erken döneminde nasıldır? serviks pozisyonundaki değişiklikleri gözlemleyerek hamile olduğumu anlayabilir miyim?
ovulasyondan sonra servikal pozisyon değişikliğini gözlemlemek size hamilelik hakkında olumlu yada olumsuz bir ipucu vermez. hamile olsanız da olmasanız da serviks yumurtlama sonrası 2 hafta içinde fertil olmayan pozisyonuna geri döner. "
olmadı kızlar yani.. gebelik anlaşılmıyormuş burdan. sadece ovulasyon için kullanabiliriz bunu ffye göre...
Haydi insallah. hayirlarla gelsin bu dongun. bebekle gelsin canim insallah:)
kuzum, derecemi kaybettikten sonra böyle oldum . bugün eski derecemin aynısını buldum. geri dönüyorum aranıza kızlar
valla helaliniz var kızlar işi epey ilerlettiniz . hani siz parmakla bakamazdınız. şimdi sıraya girmişsiniz ama bir şey diyeyim mi kızlar ateşe de devam edin. zaten tablolardan sakın vazgecmeyın yoksa birbirimizi nasıl takip edeceğiz ezbere bilemeyiz ki kim kaçıncı gününde hem de gerçekten ateş belirleyici . artık parmak atma testiovulasyon testi ve ateş derken valla uzmanlaştık ha anlaşılan herkesin bebeişi olmadan ateş topiği kızlarına rahat yok. afferin kızlar valla akılllısınız hepinizle gurur duyuyorum
dönüşüm muhteşem olacak . fsh düşürdüm. amh çok iyi. yarına sperm testıde cıkmıs olur. gelecek aya hsg belki de aşılama tekrar ateşe dönüş ve enfeksiyonu anladık derken baya toparladım galiba
dur boşuna ümitsizliğe düşme son mesajımı oku. o doğru değilmiş. gebeliği göstermiyormuş. her şekilde yumurtlamadan sonra eski yerine dönermiş serviks
Haydi insallah. hayirlarla gelsin bu dongun. bebekle gelsin canim insallah:)iiz
Bende şimdi onu izliyordum yine migrenim tutmazsa iyidir.Annem dizisinin ilk defa bugünkü bölümünü izliyorum. Aaaa musluklar açıldı. Nasıl tatlı bir kız yaaa
Ben hiç ağlamadım daha yaaa4 oldu sanırım ben izlemiyorum ilk bölüme bakmıştm içim çıkmıştı ağlamaktan hiç sevmem dramatik şeyleri
Aaaa en çok senin ağlaman gerek nasıl olur hamile olan biz değiliz ki:))))Ben hiç ağlamadım daha yaaacok utanıyorum kendimden
attm ya canım biraz üstte etiketledim senibir kere daha söylemiştin bana tamam okuyacagım demiştim o ara şehir değiştirdik sonra unuttum.
@Cok da Seyapmamak Lazim çevirmiş yazıyı bir de bana ya yazıyı atarsanız ya da çeviriyi atarsanız ben de anlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?