Aslında cok saçma şeylere ağlayabiliyorum ama bunda ağlamadım herkes ağlayınca bi garip oldum kendimi kötü hissettimAaaa en çok senin ağlaman gerek nasıl olur hamile olan biz değiliz ki:))))
bide hamileler herşeye ağlar derlerBen hiç ağlamadım daha yaaacok utanıyorum kendimden
çokk pahalı başka yerlerede bak canımKIZLAR ÖĞRENDİM BENİM GİTTİĞİM ÖZELDE 600,00 TL ANESTEZİLİ 700,00 TLMİŞ.
Bazı sahneler gerçekten duygu yüklü ilk bölümü seyretmiştim migrenim tutmuştu resmen şimdi denk geldi. Yine seyrettim sanırım yine migrenim tutacakAslında cok saçma şeylere ağlayabiliyorum ama bunda ağlamadım herkes ağlayınca bi garip oldum kendimi kötü hissettim
"What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?
Observing your cervical position after ovulation will not provide any clues about whether or not you could be pregnant. Whether or not you are pregnant, the cervix usually returns to a non-fertile position in the two weeks following ovulation."
kızlar ffnin bilgiler dosyasında bunu buldum. diyorki
"serviks pozisyonu gebeliğin erken döneminde nasıldır? serviks pozisyonundaki değişiklikleri gözlemleyerek hamile olduğumu anlayabilir miyim?
ovulasyondan sonra servikal pozisyon değişikliğini gözlemlemek size hamilelik hakkında olumlu yada olumsuz bir ipucu vermez. hamile olsanız da olmasanız da serviks yumurtlama sonrası 2 hafta içinde fertil olmayan pozisyonuna geri döner. "
olmadı kızlar yani.. gebelik anlaşılmıyormuş burdan. sadece ovulasyon için kullanabiliriz bunu ffye göre...
Ayy baya da heyecanliymis. Ama ben de izleyemem bugun boyle denk geldi izleme firsatim oldu. Normalde esim dizii izletmez bi dirilis ertugrul izliyorumBazı sahneler gerçekten duygu yüklü ilk bölümü seyretmiştim migrenim tutmuştu resmen şimdi denk geldi. Yine seyrettim sanırım yine migrenim tutacak
Ayni sekilde canim. rahim ovu zamani yumusuyor. Ovu den sonra ilk 6 gun sertlesiyormus kendini koruyormus.. gebelik varsa tekrar yumusama oluyormus....ovulasyon iin nasıl kullanacagız hala bulamadım
Bende ağlamadımAslında cok saçma şeylere ağlayabiliyorum ama bunda ağlamadım herkes ağlayınca bi garip oldum kendimi kötü hissettim
ff nin hangi bölümünde ?ben bulamadım bir türlüFf e göre ovulasyonu vajinal kontrole anlayabiliyorsun cnm
ne oldu kızlar ya toplaşıp ağlaşıyor muyuz bugün ? bana niye haber vermediniz de kendi kendinize ağlıyorsunuz yaBende ağlamadım
secondary signs yazıo canım ona tıkla cervix çıkıo aşağıda yuksrda yumuşak sert açıklık var yok işaretliosunff nin hangi bölümünde ?ben bulamadım bir türlü
Bak secondry signs diye bir kusım var burda rahim almak yüksek-sert yumuşak-açık kapalı bölümü varff nin hangi bölümünde ?ben bulamadım bir türlü
bizim yöntemlerin hepsi burada var
http://www.diyadinnet.com/BayanlaraOzel-378&Bayan=doğum-kontrol-yöntemleri
desene bizim derdimiz bize yetio bide diziyemi ağlayalımne oldu kızlar ya toplaşıp ağlaşıyor muyuz bugün ? bana niye haber vermediniz de kendi kendinize ağlıyorsunuz ya
ben ovudan sonra ilk 7 gün hiç bakmadım. benim ovulasyonuma tahmini 2 gün var ama hala sert yumuşama yok o zaman ovu ya kadar kontrol edeyım de bakalım bilgi doğrumuAyni sekilde canim. rahim ovu zamani yumusuyor. Ovu den sonra ilk 6 gun sertlesiyormus kendini koruyormus.. gebelik varsa tekrar yumusama oluyormus....
Canım aynı şeyi söylüyor bu da bak ; yani ovulasyon döneminde değişiklik oluyor diyor çok sayfa gerilerde değil kız 2 sayfa geri gidiver mesajları okumak için. zafrina da alıntıladı zaten.
Ovulasyon döneminde serviks yumuşuyor , geriye gidiyor (senin değiminle boşluk oluyor yani parmağın ucunu soktugunda değemezsin daha derine sokmak lazım) ve ortasındaki delik açılıyormuş. gebelik hakkında bilgi vermez yumurtlama hakkında bilgi verir diyor ff. senin yaptığın da doğru aslında sen de inip inmediğini kontrol ediyorsun sonuçta. ama hamilelik için değil ovulasyon için kullanabilirsin bunu. ovulasyon döneminde parmağın değmemesi lazım çünkü derine gidiyor serviks. ovu dönemi dışında aşağıda oluyormuş.
"3. Servikal Palpasyon (Rahim Ağzını Parmakla Muayene) Yöntemi
Kadın kendi kendini elle muayene ederek, servikal (rahim ağzı) kenarındaki değişiklikleri tanımlayabilir. İnfertil (güvenli) dönemde serviks,dış ağzı kapalıdır ve elle kolayca ulaşılır. Yaklaşan yumurtlama (ovülasyon) ile birlikte ostrojen harmonu düzeyi yükseldikçe serviks yumuşar. Yukarı doğru çekilir ve dış ağızı açılır. Ovülasyondan ortalama 4-5 gün nce yumuşamanın başlaması belirgin hale gelir. Elle rahim ağzı daha zor ulaşılır bir hal alır ve ele gelince de yumuşaktır. Eşler servikste ilk değişikliklerin belirlendiği andan, serviksin kolayca hissedildiği, sert olduğu ve ağzının kapalı olduğu zamana kadar cinsel ilişkide bulunmamalıdır."
Benim şu an yumuşak ama estrofem kullanıyorum ona bağlı olabilir öbür ay daha net anlarım ben de
peki deneyerek anlayalım bakalım ama benım ovuya 2 gün var (genellikle yanılmıyorum 1 sene ııcnde 1-2 defa degıstı gun o kadar hep 13-14) ama hala sertlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?