Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende iki gündür aglıyorum adet sendromları..eşim çözdü artık ne zaman olcan olda kurtul diyo

Kızlar ben hayat şarkısı izliyorum içinde dram komedi aksiyon entrika herşey var normalde dizi takip edemem hiç bunda takıldım başından beri :))

canımcım sen ovudan hemen sonra d3 ampül kırıp içtim diyordun değil mi ? ben de aldım bügün ben de ovudan önce yapacağım 1 tane de sonra

yapmadığımız bir şey kalmasın aman aman hepsini denemiş olalım

Hepsi aşırıya kacabiliyor bazen gerçekten sinirlilik duygusallık alınganlık

desene bizim derdimiz bize yetio bide diziyemi ağlayalım
bencede sence canım diziye ağlamak istemiyorum hatta ağlamak istemiyorum ama hepiniz toplaşıp ağlaşıyorsanız be de katılırım yani aaa bırakmam valla sizi 1 ay kayboldum diye giderim mi sandınız aha da derecemi aldım da döndüm

Kızlar bende iki gündür aglıyorum adet sendromları..eşim çözdü artık ne zaman olcan olda kurtul diyo
Benimki de seni ciddiye almıyorum cevap vermiyorum adet olacaksın yine belli çıldırdın diyo adet öncesi dönemde o yattıktan sonra ağlıyorum ben o sadece çıldırmış halimi görüyor

ay ben ağladıkça sinirleniyorum hiç bana göre diil

Onu niye işaretliyorsunuz canım?
valla baya uzun hikaye oldu kpnuşulanlar ama kısaca rahim ağzı kontrolü vardı ya parmakla onu işaretleme bu abla nasıl akıntı takivi yapıp tabloya girioruz bu da rahim ağzı kontrolüyle takip rahim yukarda yumuşak ve açıklık varsa ovu dönemi

Kizlar bu ay reglin 2. gunu doktora gidicektim. ama dun leke geldi. bugun de cok az kahve geldi. yarin 2. gunu olur mu? gitsem mi? persembe gidemem napsam sasirdim.

Ya kızlar çıldırcam
Su gibi akıntı var daa ov. testi negatif ama her an ateş yükselecek diye korkuyorum ve benim adam da bu ay açılış yapmadı
Adam dün geç geldi şimdi de maç izliyor
Yattım bende sinirden

Bir şekilde açılış olsa iyi olur cnm ovu testleri silik ise ovuya daha vardır dert etme

canımcım sen ovudan hemen sonra d3 ampül kırıp içtim diyordun değil mi ? ben de aldım bügün ben de ovudan önce yapacağım 1 tane de sonra
Evet canım ovudan beş altı gün sonra olması lazım kırıp içmiştim şifa olsun inşallah

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…