Kızlar ben hayat şarkısı izliyorum içinde dram komedi aksiyon entrika herşey varnormalde dizi takip edemem hiç bunda takıldım başından beri :))
ahahahhahaaçok güldüm yaaaa ,
ffyi kurcalarken ne tembihlemiş biliyor musun? ilişkiden sonra kegel egzersizi yapmaya kalkmayın, servikal akıntı takibi yapıcam , mükemmel bir tablo oluşturcam diye spermleri dışarı göndermek istemezsiniz demişbir adım ötemiz o. ilişki yüzünden servvikal akıntıdan emin olamıyorum diye ilişkiyi bırakıyormuşuz
yok zevk alma durumu olmadığı için gusule birşey olmuyor, normal abdest bozuluyor tabi
Onu niye işaretliyorsunuz canım?secondary signs yazıo canım ona tıkla cervix çıkıo aşağıda yuksrda yumuşak sert açıklık var yok işaretliosun
Ayy baya da heyecanliymis. Ama ben de izleyemem bugun boyle denk geldi izleme firsatim oldu. Normalde esim dizii izletmez bi dirilis ertugrul izliyorumo da bugun erken uyudu. Kolpacino 3.devre izlerken uyuyakaldi. Bende zaplarken takili kaldim
elmol birkac defa onu da izledjm de sapitmaya basladi o da.. abarttilar da abarttilar. Gına getirdi..
Salliala sen hamilelikte duygusal degil de sanki daha sinirli biri oldun gibi hissettim nedense :) doğru mu :)))
bencede sence canım diziye ağlamak istemiyorum hatta ağlamak istemiyorum ama hepiniz toplaşıp ağlaşıyorsanız be de katılırım yani aaa bırakmam valla sizi 1 ay kayboldum diye giderim mi sandınız aha da derecemi aldım da döndümdesene bizim derdimiz bize yetio bide diziyemi ağlayalım
Tebrik ediyorum biziBende ağlamadım
bnmki de demin sivilcelerin çıkmış günün mü geldi diyoKızlar bende iki gündür aglıyorumadet sendromları..eşim çözdü artık ne zaman olcan olda kurtul diyo
Benimki de seni ciddiye almıyorum cevap vermiyorum adet olacaksın yine belli çıldırdın diyo adet öncesi dönemdeKızlar bende iki gündür aglıyorumadet sendromları..eşim çözdü artık ne zaman olcan olda kurtul diyo
ay ben ağladıkça sinirleniyorumbencede sence canım diziye ağlamak istemiyorum hatta ağlamak istemiyorum ama hepiniz toplaşıp ağlaşıyorsanız be de katılırım yani aaa bırakmam valla sizi 1 ay kayboldum diye giderim mi sandınız aha da derecemi aldım da döndüm
valla baya uzun hikaye oldu kpnuşulanlar ama kısaca rahim ağzı kontrolü vardı ya parmakla onu işaretleme bu abla nasıl akıntı takivi yapıp tabloya girioruz bu da rahim ağzı kontrolüyle takip rahim yukarda yumuşak ve açıklık varsa ovu dönemiOnu niye işaretliyorsunuz canım?
Sen neye ağlıyorsun anacığımKızlar bende iki gündür aglıyorumadet sendromları..eşim çözdü artık ne zaman olcan olda kurtul diyo
Ben de son gebelikte hiç olmamıştıHer hamilede ille göğüs ağrısı olmasi sartmi bilen varmi??
bnmki de demin sivilcelerin çıkmış günün mü geldi diyo
Benimki de migren atağından anlıyor.Benimki de seni ciddiye almıyorum cevap vermiyorum adet olacaksın yine belli çıldırdın diyo adet öncesi dönemdeo yattıktan sonra ağlıyorum ben o sadece çıldırmış halimi görüyor
Tahlil mi vereceksin cnm cuma çok geç mi olurKizlar bu ay reglin 2. gunu doktora gidicektim. ama dun leke geldi. bugun de cok az kahve geldi. yarin 2. gunu olur mu? gitsem mi? persembe gidemem napsam sasirdim.
Bir şekilde açılış olsa iyi olur cnm ovu testleri silik ise ovuya daha vardır dert etmeYa kızlar çıldırcam
Su gibi akıntı var daa ov. testi negatif ama her an ateş yükselecek diye korkuyorum ve benim adam da bu ay açılış yapmadı
Adam dün geç geldi şimdi de maç izliyor
Yattım bende sinirden
Evet canım ovudan beş altı gün sonra olması lazım kırıp içmiştim şifa olsun inşallahcanımcım sen ovudan hemen sonra d3 ampül kırıp içtim diyordun değil mi ? ben de aldım bügün ben de ovudan önce yapacağım 1 tane de sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?