- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canim artik ne derse klomen onerirse onu kullancam. tahlil falan ister diye 2. gune getirmek istiyorum. aslinda sadece carsamba uyuyor. en iyisi gideyim yarin.Tahlil mi vereceksin cnm cuma çok geç mi olur
Ozaman ben sanırsam hamileyim adete 2 gün var amaBen de son gebelikte hiç olmamıştı
Zaten günü gününe de olsa olmuyor benim cocugum belki de nasibi bu aydır bilemem ama adamda ki bu vurdumduymazlık yani erkek dediğin kadının peşinde koşar bizde her ay aynı teraneBir şekilde açılış olsa iyi olur cnm ovu testleri silik ise ovuya daha vardır dert etme
Madem öyle git durumu anlatırsın tam sökülmedi falan diye bakalım ne diyecekCanim artik ne derse klomen onerirse onu kullancam. tahlil falan ister diye 2. gune getirmek istiyorum. aslinda sadece carsamba uyuyor. en iyisi gideyim yarin.
Nerden anladın sen de mi parmak testi yaptın yoksa ay hadi inşallah gebrlik testi yapsanaO
Ozaman ben sanırsam hamileyim adete 2 gün var ama
Ay hadi yükle yükle gğzel haber geliyor sankiAma testi yukleyemiyorum
Öyle cnm günü Gününe denk getirsek de boş Rabbim ol diyecek.erkeğin isteksizi de zor oluyor bu durumdaZaten günü gününe de olsa olmuyor benim cocugum belki de nasibi bu aydır bilemem ama adamda ki bu vurdumduymazlık yani erkek dediğin kadının peşinde koşar bizde her ay aynı terane
Oyle yapayim canim artik. 1 yil doldu geçiyor hsg mi der klomen falan mi verir bilmiyom bakalimMadem öyle git durumu anlatırsın tam sökülmedi falan diye bakalım ne diyecek
HerşeyeSen neye ağlıyorsun anacığım
Bak şöyle yapacaksınHerşeyeanneme taktım bu aralar aslında bi ortamda kadının biri anlatmış xxin oğulları kısırmış çocukları olmuyormuş diye anlatmış.ortamdan ayrılınca annem gelinimize demişki ki o da hamile "Allah korusun( kv için) xxin oğullarınında mı olmuyor..eltiminde 6 aydır olmuyor cunku..
Bu laf beni üzdü kızlar eşim hakkında boyle düşünmesi ne bilim ben mi abartıyorum ama cok kotu hissettim kendimi
Bu lafıda gelinimiz ablama soylemiş.
Ailede herkes eşimin varikosel ameliyatı oldugunu biliyor
Valla uyumak üzereyim heyecan yaptim bekliyorum
Aynen yatacağım güzel haberi alayım öyle diye bekliyorum.ama Nazah galiba hamileyim dedi çıktı gittiValla uyumak üzereyim heyecan yaptim bekliyorum
Online ve topikte görünüyor şu anAynen yatacağım güzel haberi alayım öyle diye bekliyorum.ama Nazah galiba hamileyim dedi çıktı gitti
14 dakika önce ateş topiğinde imiş ama sonrası yok bence gitti bizi de böyle merakta bıraktıOnline ve topikte görünüyor şu an
Aaa evet çıkmış şu an yok altta sen de çıkmış görünüyosun hatta14 dakika önce ateş topiğinde imiş ama sonrası yok bence gitti bizi de böyle merakta bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?