Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şekilde açılış olsa iyi olur cnm ovu testleri silik ise ovuya daha vardır dert etme
Zaten günü gününe de olsa olmuyor benim cocugum belki de nasibi bu aydır bilemem ama adamda ki bu vurdumduymazlık yani erkek dediğin kadının peşinde koşar bizde her ay aynı terane

Zaten günü gününe de olsa olmuyor benim cocugum belki de nasibi bu aydır bilemem ama adamda ki bu vurdumduymazlık yani erkek dediğin kadının peşinde koşar bizde her ay aynı terane
Öyle cnm günü Gününe denk getirsek de boş Rabbim ol diyecek.erkeğin isteksizi de zor oluyor bu durumda

Sen neye ağlıyorsun anacığım
Herşeye anneme taktım bu aralar aslında bi ortamda kadının biri anlatmış xxin oğulları kısırmış çocukları olmuyormuş diye anlatmış.ortamdan ayrılınca annem gelinimize demişki ki o da hamile "Allah korusun( kv için) xxin oğullarınında mı olmuyor..eltiminde 6 aydır olmuyor cunku..
Bu laf beni üzdü kızlar eşim hakkında boyle düşünmesi ne bilim ben mi abartıyorum ama cok kotu hissettim kendimi
Bu lafıda gelinimiz ablama soylemiş.
Ailede herkes eşimin varikosel ameliyatı oldugunu biliyor

Bak şöyle yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…