Biraz kestireyim nöbetteyim ve derecemi evde unutmuşum beni uyku tutmaz şimdi onsuz uyuyamamAaa evet çıkmış şu an yok altta sen de çıkmış görünüyosun hatta
Tüh.. neyse sağlık olsun. senin ölçemediğin ilk gün galiba. iyi istirahatler o zaman müjdemizi de sabah öğreniriz artıkBiraz kestireyim nöbetteyim ve derecemi evde unutmuşum beni uyku tutmaz şimdi onsuz uyuyamam
En son gebelikte bırakmıştım ölçmeyi o da zaten kısa sürdü.kocasız uyurum ama derecesiz uyuyamam o YüzdenTüh.. neyse sağlık olsun. senin ölçemediğin ilk gün galiba. iyi istirahatler o zaman müjdemizi de sabah öğreniriz artık
valla baya uzun hikaye oldu kpnuşulanlar ama kısaca rahim ağzı kontrolü vardı ya parmakla onu işaretleme bu abla nasıl akıntı takivi yapıp tabloya girioruz bu da rahim ağzı kontrolüyle takip rahim yukarda yumuşak ve açıklık varsa ovu dönemi
müjde mi ? ! ben neden her şeyi kaçırıyorum artıkTüh.. neyse sağlık olsun. senin ölçemediğin ilk gün galiba. iyi istirahatler o zaman müjdemizi de sabah öğreniriz artık
Onu niye işaretliyorsunuz canım?
Anlamadım ki bende mesajları sıra ile okusan aslında tlf yavaş ondan mı geriye gitmiyorsun? ben son yazdığım mesaja gelip ordan başlıyorum canım okumaya.müjde mi ? ! ben neden her şeyi kaçırıyorum artık
telefondan değil bilgisayardan giriyorum. görebileceginiz başka mesajlar var diye bir yer var orada gizliyor şimdi anladım. tekrar tekrar dönüp bakıyorum aslında ama anlayamadım ne oldu yoksa sürekli takipteyim kızlar biliyorsunuz . tekrar yazdırdıysam özür kızlar yaAnlamadım ki bende mesajları sıra ile okusan aslında tlf yavaş ondan mı geriye gitmiyorsun? ben son yazdığım mesaja gelip ordan başlıyorum canım okumaya.
Bugün herşeyi 3 kere yazdık
- "What is the cervix position like during early pregnancy? Can I tell if I am pregnant by observing changes in my cervix?
Observing your cervical position after ovulation will not provide any clues about whether or not you could be pregnant. Whether or not you are pregnant, the cervix usually returns to a non-fertile position in the two weeks following ovulation."
kızlar ffnin bilgiler dosyasında bunu buldum. diyorki
"serviks pozisyonu gebeliğin erken döneminde nasıldır? serviks pozisyonundaki değişiklikleri gözlemleyerek hamile olduğumu anlayabilir miyim?
ovulasyondan sonra servikal pozisyon değişikliğini gözlemlemek size hamilelik hakkında olumlu yada olumsuz bir ipucu vermez. hamile olsanız da olmasanız da serviks yumurtlama sonrası 2 hafta içinde fertil olmayan pozisyonuna geri döner. "iiz
Evet canım çok şükür. bu ay stres yapmadan erken çatlattık yumoşu.. darısı başınıza.. inşallah bu ay nasip eder Rabbim canım cümlemize..LeYLa_21 dün ovulasyonu yakaladın değil mi tabloya göre çatlamış . yarın ki ateşle ff çizgiyi çeker artık. hadi hayırlısı
Wuuuuıateş 37.0 çıktı tarih yazmaz boğazım ağrıo hastamı olcam ya
hastane de üşümüştüm dünde tozda kaldm biraz durum vahim heralde püfff ztn ateş düşmüodu bata yakın şimdi hiç anlaşılmazWuuuuı
Umarım hayra işarettir test günü ne zamanhastane de üşümüştüm dünde tozda kaldm biraz durum vahim heralde püfff ztn ateş düşmüodu bata yakın şimdi hiç anlaşılmaz
cuma regl cmt test diyo ff ama klomen kullandığım aylarda dpo 14te refl gelmiş cuma dpo 12 oluoUmarım hayra işarettir test günü ne zaman
Evet canım boştu dpo 8 falandı başladımbekide dogrudur . ben adet gelecegı ıcın rahım ıner dıyorum ama hamıle olupta ınmeyen sonsuz boşlugu gören oldu mu ki onu bilmiyorum . biizm kızlardan birinde öyleydı ama galibaelmol canım sen de elle kontro etmiştin degıl mı bosluk vardı hatta sen dpo10 da test yaptın degıl mı canım
o zaman yukarda ki bilgi yanlış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?