Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz kestireyim nöbetteyim ve derecemi evde unutmuşum beni uyku tutmaz şimdi onsuz uyuyamam
Tüh.. neyse sağlık olsun. senin ölçemediğin ilk gün galiba. iyi istirahatler o zaman müjdemizi de sabah öğreniriz artık

Tüh.. neyse sağlık olsun. senin ölçemediğin ilk gün galiba. iyi istirahatler o zaman müjdemizi de sabah öğreniriz artık
En son gebelikte bırakmıştım ölçmeyi o da zaten kısa sürdü.kocasız uyurum ama derecesiz uyuyamam o Yüzdensağol cnm herkese iyi geceler artık müjdeyi de sabah alırız Dediğin gibi

nereden işaretliyoruz ?

Onu niye işaretliyorsunuz canım?

elle rahim kontrol ediyoruz onunda tabloda yeri varmış demk ki kızlar onu sylüyor. rahımın durumunu yazıyoruz. yumusaklık sertlık assagıda olup olmaması ile ovulayon belli oluyormuş ya yeni yöntem bulduk şekerimm ama ben daha çözemedim

müjde mi ? ! ben neden her şeyi kaçırıyorum artık
Anlamadım ki bende mesajları sıra ile okusan aslında tlf yavaş ondan mı geriye gitmiyorsun? ben son yazdığım mesaja gelip ordan başlıyorum canım okumaya.

Bugün herşeyi 3 kere yazdık

Anlamadım ki bende mesajları sıra ile okusan aslında tlf yavaş ondan mı geriye gitmiyorsun? ben son yazdığım mesaja gelip ordan başlıyorum canım okumaya.

Bugün herşeyi 3 kere yazdık
telefondan değil bilgisayardan giriyorum. görebileceginiz başka mesajlar var diye bir yer var orada gizliyor şimdi anladım. tekrar tekrar dönüp bakıyorum aslında ama anlayamadım ne oldu yoksa sürekli takipteyim kızlar biliyorsunuz . tekrar yazdırdıysam özür kızlar ya

[QUOTE="Elcanki, post: 48980010, member: 760873"] Veson bu cycle progynova'nin cinsel isteksizlige de yol açtığını okudum.ne kadar yan etki varsa ilk defa bi ilacta yaşadım. Kilo aldım en başta, en az 3 kilo!? Sende var mi yan etkileri[/QUOTE]
kuzum sen de işe yaramaz isteksizlik falan ev temizliğide olmasa adam senden hiç kurtulamayacak . ilaç milaç keser mi seni balımm

bekide dogrudur . ben adet gelecegı ıcın rahım ıner dıyorum ama hamıle olupta ınmeyen sonsuz boşlugu gören oldu mu ki onu bilmiyorum . biizm kızlardan birinde öyleydı ama galiba elmol canım sen de elle kontro etmiştin degıl mı bosluk vardı hatta sen dpo10 da test yaptın degıl mı canım

o zaman yukarda ki bilgi yanlış .

LeYLa_21 dün ovulasyonu yakaladın değil mi tabloya göre çatlamış . yarın ki ateşle ff çizgiyi çeker artık. hadi hayırlısı
Evet canım çok şükür. bu ay stres yapmadan erken çatlattık yumoşu.. darısı başınıza.. inşallah bu ay nasip eder Rabbim canım cümlemize..

Reactions: iiz
Ben diplere indim bu sabah
Neyse günaydın
Veson ilk defa profiline baktım sen mersinde mi yaşıyorsun oralimisin

bi rüya gördüm kızlar evdeyiz annem var sadece ben evde bi kız bebek doğuruyorum ama hiç ağrı sızı çekmiyorum sonra hastaneye gidiyorum bi problemimiz var mı çocuk evde doğru diye emzirirken gördüm kendimi fln bebekle kafayı bozdum heralde

Evet canım boştu dpo 8 falandı başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…