Herkesin ateşi yüksek olacak diye birşey yok ki canım bende hep 37 olacak falan zannederdim hamileyken 36.4 ile 36.5 arası gidip geliyorduKızlar benim ateş niye hiç çıkmıyobişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
Bence bu iyi bisey dpo 10 da yüksek çıkmış hadi güzel haber gelsin insallahateş 37.0 çıktı tarih yazmaz boğazım ağrıo hastamı olcam ya
Sitres yapma kalbini ferah tut verecek olan Allah diil mi sonuçta ne kadar evham yaparsan yap olacağına varır üstelik bu şekilde bebise zarar verirsin...Kızlar benim ateş niye hiç çıkmıyobişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
Tarsustayım cnmBen diplere indim bu sabah
Neyse günaydın
Veson ilk defa profiline baktım sen mersinde mi yaşıyorsun oralimisin
Herkesin ateşi yüksek olacak diye birşey yok ki canım bende hep 37 olacak falan zannederdim hamileyken 36.4 ile 36.5 arası gidip geliyordu
Haklısınız kızlar önceki düşük olunca herşeyde bi tedirginlik yaşıyorum gün değil saat sayıyorum resmen pazartesiye biraz kafamı dağıtmam lazımSitres yapma kalbini ferah tut verecek olan Allah diil mi sonuçta ne kadar evham yaparsan yap olacağına varır üstelik bu şekilde bebise zarar verirsin...
Cnm artışlar gayet güzel evham yapma herşey yolundaKızlar benim ateş niye hiç çıkmıyobişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
8 de çatlamış olabilir ama her ihtimale bşr süre daha devam çalışmalaraVeson benim ateş çuvalları yine dimi ... bi fikrin varmi
bendensin :))) beni cok güldürüyor o diziKızlar ben hayat şarkısı izliyorum içinde dram komedi aksiyon entrika herşey varnormalde dizi takip edemem hiç bunda takıldım başından beri :))
Sen hala 8 diyorsa iyi o zaman bana da öyle geldi de dustu ya biraz acaba diil mi dedim neyse hayırlısı bakalım8 de çatlamış olabilir ama her ihtimale bşr süre daha devam çalışmalara
Özellikle kayınpeder diymi bende seviyorum o diziyi ...bendensin :))) beni cok güldürüyor o dizi
ben tüp bebekle hamile kaldigimda hic göğüs ağrım yoktu cnm hatta bundan dolayi hamile degilim ben diyordumHer hamilede ille göğüs ağrısı olmasi sartmi bilen varmi??
Annem mersinli dikkatimi çekti ondan sordumTarsustayım cnm
canim progestan kullaniyor musun sen? bi progesteron da baktir istersen icin rahat etsinKızlar benim ateş niye hiç çıkmıyobişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
evet evet. adam süper rol yapiyorÖzellikle kayınpeder diymi bende seviyorum o diziyi ...
Annemler Mersin'de bizim tayin buraya çıktı Adıyaman'da idik daha önce:)Annem mersinli dikkatimi çekti ondan sordum
Evet canm demekki derecemde sorun Yokmuş ölçümler doğruymuş ovu düşüşü galiba test negatif hala ama bende yaklaşık 4 aydır cervix kontrolü yapıyordum
Benim annem de anamur lu evlenince konyaya taşınmış babam konyali üniversitede tanışmışlar nerden nereyeAnnemler Mersin'de bizim tayin buraya çıktı Adıyaman'da idik daha önce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?