Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ateş niye hiç çıkmıyo bişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim

Kızlar benim ateş niye hiç çıkmıyo bişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
Herkesin ateşi yüksek olacak diye birşey yok ki canım bende hep 37 olacak falan zannederdim hamileyken 36.4 ile 36.5 arası gidip geliyordu

Sitres yapma kalbini ferah tut verecek olan Allah diil mi sonuçta ne kadar evham yaparsan yap olacağına varır üstelik bu şekilde bebise zarar verirsin...

Herkesin ateşi yüksek olacak diye birşey yok ki canım bende hep 37 olacak falan zannederdim hamileyken 36.4 ile 36.5 arası gidip geliyordu
Sitres yapma kalbini ferah tut verecek olan Allah diil mi sonuçta ne kadar evham yaparsan yap olacağına varır üstelik bu şekilde bebise zarar verirsin...
Haklısınız kızlar önceki düşük olunca herşeyde bi tedirginlik yaşıyorum gün değil saat sayıyorum resmen pazartesiye biraz kafamı dağıtmam lazım

Annemler Mersin'de bizim tayin buraya çıktı Adıyaman'da idik daha önce:)
Benim annem de anamur lu evlenince konyaya taşınmış babam konyali üniversitede tanışmışlar nerden nereye
Dayilarim var mersinde severim orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…