Biraz sabır artık rüyamda pazartesiden cumaya almıştım randevuyu hemen gitmek istiyodum çok taktım galibaCnm artışlar gayet güzel evham yapma herşey yolunda
Kullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yokcanim progestan kullaniyor musun sen? bi progesteron da baktir istersen icin rahat etsin
Estağfurullah canım olur mu hiç yazalım yani parmaklarımız mı kopacak sanki. anlayamamıştım niye öyle olduğunu şimdi anlaşıldı sevindim.telefondan değil bilgisayardan giriyorum. görebileceginiz başka mesajlar var diye bir yer var orada gizliyor şimdi anladım. tekrar tekrar dönüp bakıyorum aslında ama anlayamadım ne oldu yoksa sürekli takipteyim kızlar biliyorsunuz . tekrar yazdırdıysam özür kızlar ya
Bende agri olmadi canim daha cok tatli tatli kasinti vardi..Her hamilede ille göğüs ağrısı olmasi sartmi bilen varmi??
baya çift çizgi çıkmış, tebrik ediyorumkızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
nazah35 orda mısın????? Ses verrrrr!!!
hakkınızı helal edin yukleyemedim dün telden şimdi pcden yükledim işyerindenOnline ve topikte görünüyor şu an
Canim akintinin ovulasyon icin dogru olmadigini yumurta takibi yaptirirken gordum..uzayan sumuksu ve sulu akintim oldu ertesi gun yumurta takibine gitmistim hala duruyordu yumurta.aslinda yumurtam catladi sanmistim.dr bu tip akintilar yumurta gelisirkende olur demisti..ovu testiyle destekle bence..Ya kızlar çıldırcam
Su gibi akıntı var daa ov. testi negatif ama her an ateş yükselecek diye korkuyorum ve benim adam da bu ay açılış yapmadı
Adam dün geç geldi şimdi de maç izliyor
Yattım bende sinirden
Hayirli olsun canim tedavin insallah bebis getirsin sanada :)Canim artik ne derse klomen onerirse onu kullancam. tahlil falan ister diye 2. gune getirmek istiyorum. aslinda sadece carsamba uyuyor. en iyisi gideyim yarin.
24 kasım adet bekleyince dahada koyulaştı ilk daha silikti çok saaol canm Allahm hepinize nasip etsin en kısa zamandabaya çift çizgi çıkmış, tebrik ediyorum
benimde kasık ağrım vardı 24lü gebelik testi almıştım burayada atmıştım hatrlayan vardır belki 2günde bir yapıp yapıp durdum testi ğöğüs ağrısı olmaması düşündürdü birazBende agri olmadi canim daha cok tatli tatli kasinti vardi..
Canim kotuyu cagirma gecen gebelikte bende cok tedirgin oldum .. bunda daha serin kanliyim hayirlisi diyip gunluk yasiyorum ve arastirma yapmiyorum..insallah guzel olacak canim seninde..Haklısınız kızlar önceki düşük olunca herşeyde bi tedirginlik yaşıyorum gün değil saat sayıyorum resmen pazartesiye biraz kafamı dağıtmam lazım
Hamilemisin canim cokkk guzel haber resim yukleyemedin sanirim24 kasım adet bekleyince dahada koyulaştı ilk daha silikti çok saaol canm Allahm hepinize nasip etsin en kısa zamanda
yükledim canm az önce yukarda :)Hamilemisin canim cokkk guzel haber resim yukleyemedin sanirim
Her vucut farkli tepkiler veriyor canim..arkadasim suan ayni hafta hamile goguslerini tasiyamiyor aglayacak gibi..bende tik yok..onlara takilma indallah rabbim nasip etmistir canim..izmirdemiydinbenimde kasık ağrım vardı 24lü gebelik testi almıştım burayada atmıştım hatrlayan vardır belki 2günde bir yapıp yapıp durdum testi ğöğüs ağrısı olmaması düşündürdü biraz
evet canım bu sabahki ateşle ff çizgiyi 14.güne çekti...şükürler olsun..sonu bebiş olsun inşallah...LeYLa_21 dün ovulasyonu yakaladın değil mi tabloya göre çatlamış . yarın ki ateşle ff çizgiyi çeker artık. hadi hayırlısı
kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
gözün aydın canım...çok sevindim..sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim..darısı başımıza inşallah...kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
bu lh değil hcg değil mi bu testemi sen galiba hamileyim dedin canım biz hayalet çizgiyi bile görsek göbek atıcaz bu kopkoyuuukızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
Sen nerde yaptırcan cnm? ben bir de celal bayar üniversitesine sorayımçokk pahalı başka yerlerede bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?