Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim progestan kullaniyor musun sen? bi progesteron da baktir istersen icin rahat etsin
Kullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yok

Estağfurullah canım olur mu hiç yazalım yani parmaklarımız mı kopacak sanki. anlayamamıştım niye öyle olduğunu şimdi anlaşıldı sevindim.

Reactions: iiz
Canim akintinin ovulasyon icin dogru olmadigini yumurta takibi yaptirirken gordum..uzayan sumuksu ve sulu akintim oldu ertesi gun yumurta takibine gitmistim hala duruyordu yumurta.aslinda yumurtam catladi sanmistim.dr bu tip akintilar yumurta gelisirkende olur demisti..ovu testiyle destekle bence..

Bende agri olmadi canim daha cok tatli tatli kasinti vardi..
benimde kasık ağrım vardı 24lü gebelik testi almıştım burayada atmıştım hatrlayan vardır belki 2günde bir yapıp yapıp durdum testi ğöğüs ağrısı olmaması düşündürdü biraz

Haklısınız kızlar önceki düşük olunca herşeyde bi tedirginlik yaşıyorum gün değil saat sayıyorum resmen pazartesiye biraz kafamı dağıtmam lazım
Canim kotuyu cagirma gecen gebelikte bende cok tedirgin oldum .. bunda daha serin kanliyim hayirlisi diyip gunluk yasiyorum ve arastirma yapmiyorum..insallah guzel olacak canim seninde..

Her vucut farkli tepkiler veriyor canim..arkadasim suan ayni hafta hamile goguslerini tasiyamiyor aglayacak gibi..bende tik yok..onlara takilma indallah rabbim nasip etmistir canim..izmirdemiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…