bi sorun olduğunu zannetmiyorum cnm değerin cok güzel artiyor masallah ama hani ateşin yukselmemesini kafana takiyorsun icin rahat etsin diye progesteron baktir dedimKullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yok
akşam resim çekmeden resmen hayaletti canm durunca iyice koyulaştı bu kadar net değildibu lh değil hcg değil mi bu testemi sen galiba hamileyim dedin canım biz hayalet çizgiyi bile görsek göbek atıcaz bu kopkoyuuu
aaa masallah ne güzel cikmis tebrik ederim. tedaviye baslicaktin dimi sen? gerek kalmamis ne güzelkızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
başlamıştım yavaştan canm Ege üniversitesine hormon tahlilleri 5-6 aylık diye yenile dedi ve düşükten sonra yapışıklık olur diye rahim filmini yenile dedi cumartesiye randevu bile almıştım rahim filmi için gidip görüşcektim ben şokkaaa masallah ne güzel cikmis tebrik ederim. tedaviye baslicaktin dimi sen? gerek kalmamis ne güzel
Tebrik ederim canim valla tam tamina cizgi net. allah kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
Kullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yok
artik rahim filmi yerine bi kan testi bi ultrason yaptir bebisi görelimbaşlamıştım yavaştan canm Ege üniversitesine hormon tahlilleri 5-6 aylık diye yenile dedi ve düşükten sonra yapışıklık olur diye rahim filmini yenile dedi cumartesiye randevu bile almıştım rahim filmi için gidip görüşcektim ben şokk
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin 5 ay önce ikizlerimi düşürdüm ve umudum yoktu tüp bebek tedavisine başladım ve bende hormonları yenile dediler ve sonuç çok mutlu etti beni inş sağlıkla devam eder.Tebrik ederim canim valla tam tamina cizgi net. allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Allahım hepinize nasip etsin inşartik rahim filmi yerine bi kan testi bi ultrason yaptir bebisi görelim
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin 5 ay önce ikizlerimi düşürdüm ve umudum yoktu tüp bebek tedavisine başladım ve bende hormonları yenile dediler ve sonuç çok mutlu etti beni inş sağlıkla devam eder.
kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
başla canm en azından tüp bebek yaptrcam diye tamamen kafamdan gitmişti mucizen bir an önce gelsin 8 yıldır hasret ve özlemle bekledim
- Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah canm
Benimde 1 senedir erteleyip duruyorum tüp tedavisini ayağım gitmiyor korkuyorum sonuç yine negatif olur diye bende böyle bir mucize bekliyorum inşallah
saol canmAnaaa tebrik ederim ne guzel haber
Güzel haberlerle gel derinim inşallah...gelince yaz ablacım...bu ay özellikle tüm hamişlerden dua bekliyorum kızlar....Kizlar doktor randevum var bugun.
Randevuyu 10.10'da diye hatirlayip erken ciktim. Meger 10.40'taymis.
güzel haberler al inşKizlar doktor randevum var bugun.
Randevuyu 10.10'da diye hatirlayip erken ciktim. Meger 10.40'taymis.
Aslında başlamak lazım artık doğru söylüyorsun yaşımda geçiyor düşük olan ikizlerin tüplemiydi normal mibaşla canm en azından tüp bebek yaptrcam diye tamamen kafamdan gitmişti mucizen bir an önce gelsin 8 yıldır hasret ve özlemle bekledim
çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu birazAslında başlamak lazım artık doğru söylüyorsun yaşımda geçiyor düşük olan ikizlerin tüplemiydi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?