Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elle mi kalpten gitcem şimdi.
anestezili çok fark edermi sorusu fiyat olaraktı.Diğer türlü tabiki çok fark eder birinde hiç bişiden haberin yok.
belki üniversitede anestezili yapar.

Kullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yok
bi sorun olduğunu zannetmiyorum cnm değerin cok güzel artiyor masallah ama hani ateşin yukselmemesini kafana takiyorsun icin rahat etsin diye progesteron baktir dedim

aaa masallah ne güzel cikmis tebrik ederim. tedaviye baslicaktin dimi sen? gerek kalmamis ne güzel
başlamıştım yavaştan canm Ege üniversitesine hormon tahlilleri 5-6 aylık diye yenile dedi ve düşükten sonra yapışıklık olur diye rahim filmini yenile dedi cumartesiye randevu bile almıştım rahim filmi için gidip görüşcektim ben şokk

Kullanmıyorum canım leke falan olmayınca almadım progesteronu da ölçer mi sağlık ocağı bi sorarım başka yerde gidip yaptırma imkanım şuan yok

canım iyi de senin geçen ay da en yüksek 36.3 müş zaten. derecen farklıdır belki bizim ateşle kıyaslama boşuna hiç. bak benim eskisi ile en çok 36.6-36.7 oluyordu bu derece ile 37.1 i bile gördüm. ateşin de sabitlemiş gidiyor, hcgnin artışı da süper evham yapma rahat ol, senin yaptığın stresin bir faydası yok sana, zararı olur. stres yapacaksa ateşi falan da bırak canım , kötü düşünceleri at aklından dua ile kalp atımını bekle

şimdi ben sana bunları söylüyorum ama ben de hamile kalsam 3 düşükten sonra neler yapıcam orası da muallak

artik rahim filmi yerine bi kan testi bi ultrason yaptir bebisi görelim

Tebrik ederim canim valla tam tamina cizgi net. allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin 5 ay önce ikizlerimi düşürdüm ve umudum yoktu tüp bebek tedavisine başladım ve bende hormonları yenile dediler ve sonuç çok mutlu etti beni inş sağlıkla devam eder.

• Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah canm Benimde 1 senedir erteleyip duruyorum tüp tedavisini ayağım gitmiyor korkuyorum sonuç yine negatif olur diye bende böyle bir mucize bekliyorum inşallah

başla canm en azından tüp bebek yaptrcam diye tamamen kafamdan gitmişti mucizen bir an önce gelsin 8 yıldır hasret ve özlemle bekledim

Aslında başlamak lazım artık doğru söylüyorsun yaşımda geçiyor düşük olan ikizlerin tüplemiydi normal mi
çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…