tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah :)çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz
Hayirli olsun canim tedavin insallah bebis getirsin sanada :)
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin 5 ay önce ikizlerimi düşürdüm ve umudum yoktu tüp bebek tedavisine başladım ve bende hormonları yenile dediler ve sonuç çok mutlu etti beni inş sağlıkla devam eder.
çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz
çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz
Tebrikler canım hayırlı evlat olsun sağ salim alalım kucağımıza inşallah :))kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
kaç yaşındasın canım?Aslında başlamak lazım artık doğru söylüyorsun yaşımda geçiyor düşük olan ikizlerin tüplemiydi normal mi
kırıp içtiğin D3 ne işe yarıyordu canım ya...benimde içmeme gerek varmı DPO 3 teyim elifcim...?Tebrikler canım hayırlı evlat olsun sağ salim alalım kucağımıza inşallah :))
allahım sizlere de nasip etsin hepiniz için dua ediyorumAmin canim.
Tebrik ederim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
Amin canim. olumlu dusun. bak mucizen beklemedigin anda geldi. hersey olumlu gider insallah. tup bebek oncesi ne guzel oldu.
yok canm bi çok kez denesemde beceremedim ateş ölçmeyinazah35 canım senin tablon yokmu?ilk sayfada göremedim..ateş ölçmüyormuydun?
seninde bebişin hayrlıs olsun canm tekrar verdinmi kan canm?Tebrikler canım hayırlı evlat olsun sağ salim alalım kucağımıza inşallah :))
bebiş nasıl iyimiydi canım?Ultrasona girdim kizlar. Kan ve idrar tahlili verdim. Kilo tansiyon olcumu icin bekliyorum.
bebiş nasıl iyimiydi canım?
Yok canım en son pazartesi verdim 383 çıktı artış iyi olunca içime sindi bekliyorum sabırla artık pazartesiyiseninde bebişin hayrlıs olsun canm tekrar verdinmi kan canm?
Canım bende duit yetmezlik vardı d vitamini 8 di devit 3 kırıp iciyodum zaten bitane de ovulasyon sonrası içtim d vitamini tutunmaya yardimciymis çok önemliymiş burda da konuşmuştuk zararı olmaz bence içkırıp içtiğin D3 ne işe yarıyordu canım ya...benimde içmeme gerek varmı DPO 3 teyim elifcim...?
Canım benim her idrar tahlilimde çıkar lokosit eritrosit bakalım doktor ne diyecek sana monurol olması lazım toz var bi tane onu hamileler de iciyomus ben de çok kullandım ondan muhtemelen yapılsa yine çıkar benim de hiç kurtulamadımEvet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
bende pazartesi vercem ilk kanı tabi bekleyebilirsem bakalımYok canım en son pazartesi verdim 383 çıktı artış iyi olunca içime sindi bekliyorum sabırla artık pazartesiyi
korkma cnm hamilelikte cok sık oluyormus bağışıklık sistemi zayifladigi icin. hamiellerin kullandigi ilaclar da var. bol suyla da gecer zatenEvet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?