Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah :)

Hayirli olsun canim tedavin insallah bebis getirsin sanada :)

Amin canim.

Amin canim. olumlu dusun. bak mucizen beklemedigin anda geldi. hersey olumlu gider insallah. tup bebek oncesi ne guzel oldu.

Tebrik ederim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins

allahım sizlere de nasip etsin hepiniz için dua ediyorum
nazah35 canım senin tablon yokmu?ilk sayfada göremedim..ateş ölçmüyormuydun?
yok canm bi çok kez denesemde beceremedim ateş ölçmeyi Veson çok yardımcı olsada bi tablo oluşturamadım

kırıp içtiğin D3 ne işe yarıyordu canım ya...benimde içmeme gerek varmı DPO 3 teyim elifcim...?
Canım bende duit yetmezlik vardı d vitamini 8 di devit 3 kırıp iciyodum zaten bitane de ovulasyon sonrası içtim d vitamini tutunmaya yardimciymis çok önemliymiş burda da konuşmuştuk zararı olmaz bence iç

Evet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
Canım benim her idrar tahlilimde çıkar lokosit eritrosit bakalım doktor ne diyecek sana monurol olması lazım toz var bi tane onu hamileler de iciyomus ben de çok kullandım ondan muhtemelen yapılsa yine çıkar benim de hiç kurtulamadım

Kizlar doktordan çıktım. doktor baya ilgilendi. yeni bir doktora gittim. 1 senedir olmuyor dedim. ultrasonla bakti rahim duvar ve rahim damarlarimin cok ince olduğunu söyledi. hsg istedi. onunla tekrar gel dedi. bu sekilde hamile kalamazsin kalsan da rahim bebegi tutamaz dedi. kimyasali anlattim ondan yasamissindir kimyasal dedi. son tahlilime bakti ki agustosta yaptırmıştım estradiol 5in altinda cikmis kadinlik hormonun cok düşük dedi. bu deger menapoz degeri dedi. bakalim adet bitimi hsg cekinip gidicem

Evet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
korkma cnm hamilelikte cok sık oluyormus bağışıklık sistemi zayifladigi icin. hamiellerin kullandigi ilaclar da var. bol suyla da gecer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…