aaa cok enteresan. insallah sonuclarin iyi cikar. rahim filmi cektirecek misin?Kizlar doktordan çıktım. doktor baya ilgilendi. yeni bir doktora gittim. 1 senedir olmuyor dedim. ultrasonla bakti rahim duvar ve rahim damarlarimin cok ince olduğunu söyledi. hsg istedi. onunla tekrar gel dedi. bu sekilde hamile kalamazsin kalsan da rahim bebegi tutamaz dedi. kimyasali anlattim ondan yasamissindir kimyasal dedi. son tahlilime bakti ki agustosta yaptırmıştım estradiol 5in altinda cikmis kadinlik hormonun cok düşük dedi. bu deger menapoz degeri dedi. bakalim adet bitimi hsg cekinip gidicem
Maşallah ne güzel umut oldun bizlere de Rabbim daim kılsın kucağına aldığın günleri de duyarız inşallah canım bana bu ay bir teyze sıkı sıkı tembihlemisti şöyle ki çocuk olacak diye sen yada esin zorla girdiği ilişkiden hiç bir beklentin olmasın ikimizin aynı anda bosalmadigi birliktelikten çocuk felan olmaz dedi sen de tasdiklemis oldun gerçekten de doğruymuş hani herkes diyor ya kafamdan attigin ay oldu öyle bişi yok kafadan atilmiyorda o yataktaki mevzu ile alakalı çocuk için diil zevk için yapılan ilişkiden oluyor muş demekki ....çatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz
Doktor verir mutlaka canım ilaç...bol bol su iç sen...Evet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
bilmiyorumki bir bakayım içerim belki...iğnesini içiyorsun dimi?Canım bende duit yetmezlik vardı d vitamini 8 di devit 3 kırıp iciyodum zaten bitane de ovulasyon sonrası içtim d vitamini tutunmaya yardimciymis çok önemliymiş burda da konuşmuştuk zararı olmaz bence iç
Bi teşhis konulduğunda sevindim canım inşallah tedaviyle olumlu sonuç alirsinKizlar doktordan çıktım. doktor baya ilgilendi. yeni bir doktora gittim. 1 senedir olmuyor dedim. ultrasonla bakti rahim duvar ve rahim damarlarimin cok ince olduğunu söyledi. hsg istedi. onunla tekrar gel dedi. bu sekilde hamile kalamazsin kalsan da rahim bebegi tutamaz dedi. kimyasali anlattim ondan yasamissindir kimyasal dedi. son tahlilime bakti ki agustosta yaptırmıştım estradiol 5in altinda cikmis kadinlik hormonun cok düşük dedi. bu deger menapoz degeri dedi. bakalim adet bitimi hsg cekinip gidicem
Dayanabilirsen bravo sana canım :)bende pazartesi vercem ilk kanı tabi bekleyebilirsem bakalım
Evet canım ampul olandanDoktor verir mutlaka canım ilaç...bol bol su iç sen...
bilmiyorumki bir bakayım içerim belki...iğnesini içiyorsun dimi?
canm ben 8 sene neler yaşadım dilek olay bi Allah bi ben ve eşim bilir çok şükür rabbime şükür namazları kılmama vesile oldum ne kadar şükretsem az aynen canm bende aklımdan hiç çıkarmazdım sonuçta hayatta en çok istediğim şey nasıl aklımdan çıkardı diyodum tüp bebek olayına adım atınca aman dedim tüp bebek tutar yaa nasılsa tutmazsada tutmaz napayım dedim dün kasıklarım batıyo belimde ince bi sızı var 24lü gebelik testi aldım hergün yaptım durdum deli gbi dün akşamkinde çıktı Allahım çok büyük bol dua şükürle geldiMaşallah ne güzel umut oldun bizlere de Rabbim daim kılsın kucağına aldığın günleri de duyarız inşallah canım bana bu ay bir teyze sıkı sıkı tembihlemisti şöyle ki çocuk olacak diye sen yada esin zorla girdiği ilişkiden hiç bir beklentin olmasın ikimizin aynı anda bosalmadigi birliktelikten çocuk felan olmaz dedi sen de tasdiklemis oldun gerçekten de doğruymuş hani herkes diyor ya kafamdan attigin ay oldu öyle bişi yok kafadan atilmiyorda o yataktaki mevzu ile alakalı çocuk için diil zevk için yapılan ilişkiden oluyor muş demekki ....
Evet canım ampul olandanDoktor verir mutlaka canım ilaç...bol bol su iç sen...
pek sanmasamda denicem şansımıDayanabilirsen bravo sana canım :)
Şükrün daim olsun canım bize de dua etcanm ben 8 sene neler yaşadım dilek olay bi Allah bi ben ve eşim bilir çok şükür rabbime şükür namazları kılmama vesile oldum ne kadar şükretsem az aynen canm bende aklımdan hiç çıkarmazdım sonuçta hayatta en çok istediğim şey nasıl aklımdan çıkardı diyodum tüp bebek olayına adım atınca aman dedim tüp bebek tutar yaa nasılsa tutmazsada tutmaz napayım dedim dün kasıklarım batıyo belimde ince bi sızı var 24lü gebelik testi aldım hergün yaptım durdum deli gbi dün akşamkinde çıktı Allahım çok büyük bol dua şükürle geldi
etmem mi canm benim etmem mi hiç çifter çifter versin inş hepinizeŞükrün daim olsun canım bize de dua et
aaa cok enteresan. insallah sonuclarin iyi cikar. rahim filmi cektirecek misin?
Saol canim insallah duyunca şaşırdım acikcasi daha önce hic biri soylememisti boyle birsey.Bi teşhis konulduğunda sevindim canım inşallah tedaviyle olumlu sonuç alirsin
Masallah canim bebisine..bol su icmen gerekiyor kurtulmak icin canimEvet ablacim iyiydi.
Ama idrar sonuclarim cikmis hemen netten baktim. Idrar yolu enfeksiyonu var. Idrada lokosit ve eritrosit cikmis. Bunun icin ilac kullaniliyor mu hamilelikte
Hayırlısı olsun canım bende 6 yılın içindeyim sebepsiz infertilite teşhisi kondu 4 yıl önce sayısız tedavi negatif aşılama sonrası tüp bebek ile hamile kaldim 3 aylıkken kürtaj oldum ikinci tüp bebekte embryo gelişimi olmadı tedavi iptal oldu. artık bende yoruldum inan insaallah sonum senin gibi olur benimki de kendiliğinden gelircanm ben 8 sene neler yaşadım dilek olay bi Allah bi ben ve eşim bilir çok şükür rabbime şükür namazları kılmama vesile oldum ne kadar şükretsem az aynen canm bende aklımdan hiç çıkarmazdım sonuçta hayatta en çok istediğim şey nasıl aklımdan çıkardı diyodum tüp bebek olayına adım atınca aman dedim tüp bebek tutar yaa nasılsa tutmazsada tutmaz napayım dedim dün kasıklarım batıyo belimde ince bi sızı var 24lü gebelik testi aldım hergün yaptım durdum deli gbi dün akşamkinde çıktı Allahım çok büyük bol dua şükürle geldi
Aynı yollardan geçmişiz bende denemedik bişey bırakmadım kürlerden bu ayda bal çörek falan yaptım son zaten daha kür falan yapmıcam gelecek ay artık dr yolu görünüyor banada 5 sene oldu benimdeçatlatma iğnesiyleydi cnm bende 30 yaşındayım 8 sene denemedik şey kalmadı soğan suları çörek otu neler neler herşey normal ama olmuyo olmuyodu bir an önce başla canm en azından tüp bebek olayına odaklanıp ilişki sırasında bebek olayını düşünmemiş oluyosun benim öyle oldu biraz
Evet canim cektircem. zaten dusunuyordum yaptirmayi ama bir gideyim bakalim ne diycek dedim. zaten sart dedi doktor. ama ben sislide echomarda agrisiz var orda yaptirmayi dusunuyordum. adet bitimi haftaicine denk gelicek sisli bana baya uzak okul da var. daha yakin olan burayi tercih edicem gibi duruyor uyutarak 500e yapiyormus burasi da. tek o icime sinmedi.
Saol canim insallah duyunca şaşırdım acikcasi daha önce hic biri soylememisti boyle birsey.
Evet canim cektircem. zaten dusunuyordum yaptirmayi ama bir gideyim bakalim ne diycek dedim. zaten sart dedi doktor. ama ben sislide echomarda agrisiz var orda yaptirmayi dusunuyordum. adet bitimi haftaicine denk gelicek sisli bana baya uzak okul da var. daha yakin olan burayi tercih edicem gibi duruyor uyutarak 500e yapiyormus burasi da. tek o icime sinmedi.
Saol canim insallah duyunca şaşırdım acikcasi daha önce hic biri soylememisti boyle birsey.
canim rahim filmini cektir de baska bi doktora daha danisirsin olmadiEvet canim cektircem. zaten dusunuyordum yaptirmayi ama bir gideyim bakalim ne diycek dedim. zaten sart dedi doktor. ama ben sislide echomarda agrisiz var orda yaptirmayi dusunuyordum. adet bitimi haftaicine denk gelicek sisli bana baya uzak okul da var. daha yakin olan burayi tercih edicem gibi duruyor uyutarak 500e yapiyormus burasi da. tek o icime sinmedi.
Canım benim her idrar tahlilimde çıkar lokosit eritrosit bakalım doktor ne diyecek sana monurol olması lazım toz var bi tane onu hamileler de iciyomus ben de çok kullandım ondan muhtemelen yapılsa yine çıkar benim de hiç kurtulamadım
korkma cnm hamilelikte cok sık oluyormus bağışıklık sistemi zayifladigi icin. hamiellerin kullandigi ilaclar da var. bol suyla da gecer zaten
Doktor verir mutlaka canım ilaç...bol bol su iç sen...
Masallah canim bebisine..bol su icmen gerekiyor kurtulmak icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?