35 yaş canmkaç yaşındasın canım?
canm uyutması daha iyi ufacık bi kasılmada tıkalı görünebiliyomuşUyutmasimi içine sinmedi 500 oluşumu cnm aralık 10-11 gibi bende cektircem
Canim uyutmasi içime sinmedi. fiyat iyi zaten. genelde daha yuksek istiyorlar. echomar agrisiz ve uyutmadan 5 dk icinde hallediyorlar. uyutmadan olmasini tercih ederdim. sen nasil yapcaksin canim? uyutarak mi?Uyutmasimi içine sinmedi 500 oluşumu cnm aralık 10-11 gibi bende cektircem
alala bana hiç doktprlar öyle bişeyler söylemedi bi teşhis koyulmuş ne güzel tedavin hayırlı olsun diyeyim şimdidenKizlar doktordan çıktım. doktor baya ilgilendi. yeni bir doktora gittim. 1 senedir olmuyor dedim. ultrasonla bakti rahim duvar ve rahim damarlarimin cok ince olduğunu söyledi. hsg istedi. onunla tekrar gel dedi. bu sekilde hamile kalamazsin kalsan da rahim bebegi tutamaz dedi. kimyasali anlattim ondan yasamissindir kimyasal dedi. son tahlilime bakti ki agustosta yaptırmıştım estradiol 5in altinda cikmis kadinlik hormonun cok düşük dedi. bu deger menapoz degeri dedi. bakalim adet bitimi hsg cekinip gidicem
Insallah canim. umarim artik vesile oluralala bana hiç doktprlar öyle bişeyler söylemedi bi teşhis koyulmuş ne güzel tedavin hayırlı olsun diyeyim şimdiden
Normal canim ilk gunler sariydiakıntı sarımtırak gbi önceki gebelikte şeffaf su gbi gelirdi bu normalmi ki???
Araştırıyorum henüz ama uyutmalarini isterimCanim uyutmasi içime sinmedi. fiyat iyi zaten. genelde daha yuksek istiyorlar. echomar agrisiz ve uyutmadan 5 dk icinde hallediyorlar. uyutmadan olmasini tercih ederdim. sen nasil yapcaksin canim? uyutarak mi?
Ben zaten uyumak istiyorum cnm vajina ağzındaki bazı kaslar hala istemdışı kasilabiiyor bende.o yüzden uyutmalari daha iyicanm uyutması daha iyi ufacık bi kasılmada tıkalı görünebiliyomuş
görmemişin bi çocuğu misaliNormal canim ilk gunler sariydi
Resmini çekip atarmısın canım. farklı çeşitleri varda?Evet canım ampul olandan
Belirtilerin nelerdi canım?15inde alltan muayene etti tüp bebek merkezi düşün bişy görmedi zaten görmezde çok küçük 20 sinde yaptım çıkmadı dün yaptım çıktı canm
Çok ilginç15inde alltan muayene etti tüp bebek merkezi düşün bişy görmedi zaten görmezde çok küçük 20 sinde yaptım çıkmadı dün yaptım çıktı canm
Bundan canımResmini çekip atarmısın canım. farklı çeşitleri varda?
kasık batması ve sabahları bi öğürtü tıksıntı hissi haricinde pekbi belirti yoktu ben ğöğüs hassasiyeti olur diye hep göğüslerimi avuçlayıp sıkıyodumBelirtilerin nelerdi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?