Bir tane içmek yeterli mi canım?Bundan canım
Ben bi tane içtim canımBir tane içmek yeterli mi canım?
Heyecanla maşallah minnaka.. sağlıkla büyüsün inşallah....Bebişten hepinize merhaba teyzoşları
Tekrar hayırlı olsun kuzum.. bizlerede dua et olur mu ablacım...kasık batması ve sabahları bi öğürtü tıksıntı hissi haricinde pekbi belirti yoktu ben ğöğüs hassasiyeti olur diye hep göğüslerimi avuçlayıp sıkıyodum
Anladım kuzum sağolasın..Ben bi tane içtim canım
Oyy maşallah yahuu kocaman olmus biz de görelim inşallah o günleriBebişten hepinize merhaba teyzoşları
etmemmi canm benimHeyecanla maşallah minnaka.. sağlıkla büyüsün inşallah....
Tekrar hayırlı olsun kuzum.. bizlerede dua et olur mu ablacım...
bu ilacı sana doktormu verdi cnmBen bi tane içtim canım
Bu sefer kendim içtim elimde vardı ama daha önce endokrin vermişti canım d vitamini yetersizdibu ilacı sana doktormu verdi cnm
AMİNNNNN CANIM..ALLAH RAZI OLSUN KUZUM...etmemmi canm beniminş çifter çifter alın kucaklarınıza
sendende canmAMİNNNNN CANIM..ALLAH RAZI OLSUN KUZUM...
Yok tatlim oyle dusunme sakin olmayi calis zaten asagi yukari belirtiler boyle..iyi dusun hep :)görmemişin bi çocuğu misalievham mı yapıyom ne
ayyy inş off kese kalp atışına kadar böyle sanırımYok tatlim oyle dusunme sakin olmayi calis zaten asagi yukari belirtiler boyle..iyi dusun hep :)
nBenim annem de anamur lu evlenince konyaya taşınmış babam konyali üniversitede tanışmışlar nerden nereye
Dayilarim var mersinde severim orayı
Gizli parmakçı haEvet canm demekki derecemde sorun Yokmuş ölçümler doğruymuş ovu düşüşü galiba test negatif hala ama bende yaklaşık 4 aydır cervix kontrolü yapıyordumnotlara kaydediyordum Yumuşamaya başlamış yakın yani ovu sanırım
Galiba hamileyim derken silik bir çizgi bekliyordum:))) hamilesin işte tebrikler cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.hikayeni kısaca bize anlatır mısın? Bir de bu ay Yaptığın özel birşeyler var mıydı?kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
Gizli parmakçı ha
Masallah kuzucuga Rabbim saglikla kavustursun sizi canimBebişten hepinize merhaba teyzoşları
Hadi tedavin hayırlu olsun inşallah cnmKizlar doktordan çıktım. doktor baya ilgilendi. yeni bir doktora gittim. 1 senedir olmuyor dedim. ultrasonla bakti rahim duvar ve rahim damarlarimin cok ince olduğunu söyledi. hsg istedi. onunla tekrar gel dedi. bu sekilde hamile kalamazsin kalsan da rahim bebegi tutamaz dedi. kimyasali anlattim ondan yasamissindir kimyasal dedi. son tahlilime bakti ki agustosta yaptırmıştım estradiol 5in altinda cikmis kadinlik hormonun cok düşük dedi. bu deger menapoz degeri dedi. bakalim adet bitimi hsg cekinip gidicem
canım ben senin 8 yıldır olmadığını bilmiyordum yaaa yenisin sanıyordum tablo falan olmayınca. sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgi sağlık hayır ile büyütün...canm ben 8 sene neler yaşadım dilek olay bi Allah bi ben ve eşim bilir çok şükür rabbime şükür namazları kılmama vesile oldum ne kadar şükretsem az aynen canm bende aklımdan hiç çıkarmazdım sonuçta hayatta en çok istediğim şey nasıl aklımdan çıkardı diyodum tüp bebek olayına adım atınca aman dedim tüp bebek tutar yaa nasılsa tutmazsada tutmaz napayım dedim dün kasıklarım batıyo belimde ince bi sızı var 24lü gebelik testi aldım hergün yaptım durdum deli gbi dün akşamkinde çıktı Allahım çok büyük bol dua şükürle geldi
valla özel bişey yapmadım soğan suyu içtim çöerk otu yedim bide 24lü falan gebelik testi aldım inş kullanamadan hamile kalırım dedim yokk akşam hayalet çizgiydi ben resim çekip atana kadar kopkoyu bişy oldu şaşırdım. bide devlet hast tüp bebek tedavisine başlamıştım tahlileri tamamlayıp tekrar gtcektim :) bide çok dua ettim şükür ettim herşeye canmGaliba hamileyim derken silik bir çizgi bekliyordum:))) hamilesin işte tebrikler cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.hikayeni kısaca bize anlatır mısın? Bir de bu ay Yaptığın özel birşeyler var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?