Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebişten hepinize merhaba teyzoşları

Heyecanla maşallah minnaka.. sağlıkla büyüsün inşallah....
kasık batması ve sabahları bi öğürtü tıksıntı hissi haricinde pekbi belirti yoktu ben ğöğüs hassasiyeti olur diye hep göğüslerimi avuçlayıp sıkıyodum
Tekrar hayırlı olsun kuzum.. bizlerede dua et olur mu ablacım...

kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
Galiba hamileyim derken silik bir çizgi bekliyordum:))) hamilesin işte tebrikler cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.hikayeni kısaca bize anlatır mısın? Bir de bu ay Yaptığın özel birşeyler var mıydı?

Hadi tedavin hayırlu olsun inşallah cnm

canım ben senin 8 yıldır olmadığını bilmiyordum yaaa yenisin sanıyordum tablo falan olmayınca. sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgi sağlık hayır ile büyütün...

Galiba hamileyim derken silik bir çizgi bekliyordum:))) hamilesin işte tebrikler cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.hikayeni kısaca bize anlatır mısın? Bir de bu ay Yaptığın özel birşeyler var mıydı?
valla özel bişey yapmadım soğan suyu içtim çöerk otu yedim bide 24lü falan gebelik testi aldım inş kullanamadan hamile kalırım dedim yokk akşam hayalet çizgiydi ben resim çekip atana kadar kopkoyu bişy oldu şaşırdım. bide devlet hast tüp bebek tedavisine başlamıştım tahlileri tamamlayıp tekrar gtcektim :) bide çok dua ettim şükür ettim herşeye canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…