Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben gümüşhaneden geldim kız oraya kesin oraya git ben de orda çektirdim acısız ağrısız süper (yok ben kesin echomardan komisyon isteyeceğim artık )

canım ben senin 8 yıldır olmadığını bilmiyordum yaaa yenisin sanıyordum tablo falan olmayınca. sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgi sağlık hayır ile büyütün...
8 yıldır canm 2008de evlendim 3-5 ay korunduk bende pco vardı ayrıca meğersem kendimden korunmalıymışım

ben gümüşhaneden geldim kız oraya kesin oraya git ben de orda çektirdim acısız ağrısız süper (yok ben kesin echomardan komisyon isteyeceğim artık )
Canim gitmek sorun değil. Ben de orda cektirmek istiyordum ama h.icine denk gelcek. anadoludan Avrupaya gecmem mumkun degil okul var. 4te cikiyorum isten

8 yıldır canm 2008de evlendim 3-5 ay korunduk bende pco vardı ayrıca meğersem kendimden korunmalıymışım
canım benim inşallah her adımı sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alır sağlıkla büyütürsün bebeğini.. ben de kendimden korunmalıymışım bir de yeni evli iken spiral taktırmaya çalışmıştım. çocuk yok diye kabul ettiremedim o zaman

darısı başımıza olsun inşallah..

spiralmi allahtan öyle bişey yapılmamış çok sakıncalı bi durum çünkü. Allahım sağlıkla herkese nasip etsin inş

nazah35 cnm sen son kaybın dışında 8 senedir hiç hamile kalamadın mı? Sadece bir kez mi klomen kullandın.pco dışında bir sorun var mıydı? Eşinde falan.dr lar ne diyordu?

nazah35 cnm sen son kaybın dışında 8 senedir hiç hamile kalamadın mı? Sadece bir kez mi klomen kullandın.pco dışında bir sorun var mıydı? Eşinde falan.dr lar ne diyordu?

Ya kızlar ya bugün bütün işlerim ters gitti pilim bitti ağladım ağlayacam vaziyetindeyim. sabah işe gittim en yoğun saatte salak bilgisayar güncelleme yapmaya başladı 40 dakika kitlendim kaldım , her gelene tek tek anlat, millet zaten sabırsız... 4 te toplantı vardı toplantı olduğunu unutmuşum, gidemedim. köy yumurtası aldım eve getirmeyi unutmuşum iş yerinde bıraktım geldim (tamam bu çok büyük dert değil) hastaneden aradılar bu hafta sonu yine iptal edilmiş randevum, çok kızdım. bir sürü saydırdım ben size cumartesi açıksınız diye geliyorum kaç haftadır iptal edip duruyorsunuz hafta içi halledecek olsam fakülteye giderdim falan diye.. hafta içi gitmem imkansız arkadaş izinli gidersem kimse kalmıyor.arkadaşa yine de gel bir gün idare et derdim arkadaş şehir dışında... doktoru aradım o da bir hafta daha erteleyeceksen hiç gelme çok gecikmiş olur adet olunca gelirsin dedi.... eve geldim ovu testi yaptım hala negatif eşimin gitmesine 5 gün kaldı

Histereskopiden mi bu kadar gecikti ovu yine uzuuuunnn adet döngülerim mi baş gösterdi onu da anlamadım..

Kizlar netten şu rahim damari inceligi için baktim. hic birsey bulamadim. rahim duvari ile ilgili bilgi var ama damar hic yok. kafama takıldı.

Stres yapma cnm bak benimki bile 24 e kaydı.genellikle hist sonrası gecikme ıluyor herkes öyle diyor.herşey üstüste gelmiş o Yüzden git eve yat dinlen

Stres yapma cnm bak benimki bile 24 e kaydı.genellikle hist sonrası gecikme ıluyor herkes öyle diyor.herşey üstüste gelmiş o Yüzden git eve yat dinlen
İnşallah öyledir canım yaa... bu aydan ümidi keseyim en iyisi... strese girdim ovu geciktikçe. önümüzdeki aya inş diyeyim

Rahim damarı mı? Duvarı sandım ben de ilk kez duyuyorum
Canim ultrason ile karindan bakti ve sonra kalp atisi gibi biseyler cikti ekranda. olctu biçti biseyler yapti. sonra rahim damarlarin cok ince dedi. rahim filmi cektirmen lazim dedi. sonra masaya gecince tekrar sordum damar mi duvar mi o zmaan da her ikisi de ince. zaten hamile kalsan da bu sartlarda tutunamaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…