Damardan kastı duvardır canım. estrojen eksikliği rahim duvar inceliği yapar. doktorun onu kastetmiştirKizlar netten şu rahim damari inceligi için baktim. hic birsey bulamadim. rahim duvari ile ilgili bilgi var ama damar hic yok. kafama takıldı.
Canim randevunu ust uste ertelemeleri kötü olmus ama bunda da vardir bir hayir. takma. belki ovulasyon da gecikir. cok silik test dahaYa kızlar ya bugün bütün işlerim ters gitti pilim bitti ağladım ağlayacam vaziyetindeyim. sabah işe gittim en yoğun saatte salak bilgisayar güncelleme yapmaya başladı 40 dakika kitlendim kaldım , her gelene tek tek anlat, millet zaten sabırsız... 4 te toplantı vardı toplantı olduğunu unutmuşum, gidemedim. köy yumurtası aldım eve getirmeyi unutmuşum iş yerinde bıraktım geldim (tamam bu çok büyük dert değil) hastaneden aradılar bu hafta sonu yine iptal edilmiş randevum, çok kızdım. bir sürü saydırdım ben size cumartesi açıksınız diye geliyorum kaç haftadır iptal edip duruyorsunuz hafta içi halledecek olsam fakülteye giderdim falan diye.. hafta içi gitmem imkansız arkadaş izinli gidersem kimse kalmıyor.arkadaşa yine de gel bir gün idare et derdim arkadaş şehir dışında... doktoru aradım o da bir hafta daha erteleyeceksen hiç gelme çok gecikmiş olur adet olunca gelirsin dedi.... eve geldim ovu testi yaptım hala negatifeşimin gitmesine 5 gün kaldı
Histereskopiden mi bu kadar gecikti ovu yine uzuuuunnn adet döngülerim mi baş gösterdi onu da anlamadım..
Eki Görüntüle 1916074
Rahim duvarını besleyen damarlar ,duvar ince olunca kan akımı da az oluyor besleyen damarlarda.. ama yine de akıma bakıldığını yeni duydum , ben duvara bakanı bile bulamadımCanim ultrason ile karindan bakti ve sonra kalp atisi gibi biseyler cikti ekranda. olctu biçti biseyler yapti. sonra rahim damarlarin cok ince dedi. rahim filmi cektirmen lazim dedi. sonra masaya gecince tekrar sordum damar mi duvar mi o zmaan da her ikisi de ince. zaten hamile kalsan da bu sartlarda tutunamaz dedi.
Bana da ilk defa bunu soyleyen oldu canim. doktoru sevdim ama baya. ultrasonu da cok farkli ben vajinal bakar dedim ama karindan bakti. cihaz iyi dedi.Rahim duvarını besleyen damarlar ,duvar ince olunca kan akımı da az oluyor besleyen damarlarda.. ama yine de akıma bakıldığını yeni duydum , ben duvara bakanı bile bulamadım
Canim rahim duvaridir o kalinlasir incelir gebelige engeldir o dur oKizlar netten şu rahim damari inceligi için baktim. hic birsey bulamadim. rahim duvari ile ilgili bilgi var ama damar hic yok. kafama takıldı.
Çok kızdım bugün cidden... taşınınca nerede isek orada bir doktor hastane bulurum diye düşündüm ama adetli iken gideyim bir kontrole.. öfke ile kalkıp zararla oturmayayımCanim randevunu ust uste ertelemeleri kötü olmus ama bunda da vardir bir hayir. takma. belki ovulasyon da gecikir. cok silik test daha
Anladim canim.Canim rahim duvaridir o kalinlasir incelir gebelige engeldir o dur o
Aynen canim bir git bakalim ne diycek. sonuca ulastir yarim birakmaÇok kızdım bugün cidden... taşınınca nerede isek orada bir doktor hastane bulurum diye düşündüm ama adetli iken gideyim bir kontrole.. öfke ile kalkıp zararla oturmayayım
Veson senin kontrol ne zamandı?
ilk defa duydum bende vallaKizlar netten şu rahim damari inceligi için baktim. hic birsey bulamadim. rahim duvari ile ilgili bilgi var ama damar hic yok. kafama takıldı.
kiyamam cnm yaaa hakatten zor bi gün olmuş. eve gidince kendini azcik şımart sevdigin seyleri ye sevdiğin biseyler izle bugünkü negatifligi at. ovulasyonada takilma. nasipte ne varsa o oluyor kendimizi yirtsak boşa yani.Ya kızlar ya bugün bütün işlerim ters gitti pilim bitti ağladım ağlayacam vaziyetindeyim. sabah işe gittim en yoğun saatte salak bilgisayar güncelleme yapmaya başladı 40 dakika kitlendim kaldım , her gelene tek tek anlat, millet zaten sabırsız... 4 te toplantı vardı toplantı olduğunu unutmuşum, gidemedim. köy yumurtası aldım eve getirmeyi unutmuşum iş yerinde bıraktım geldim (tamam bu çok büyük dert değil) hastaneden aradılar bu hafta sonu yine iptal edilmiş randevum, çok kızdım. bir sürü saydırdım ben size cumartesi açıksınız diye geliyorum kaç haftadır iptal edip duruyorsunuz hafta içi halledecek olsam fakülteye giderdim falan diye.. hafta içi gitmem imkansız arkadaş izinli gidersem kimse kalmıyor.arkadaşa yine de gel bir gün idare et derdim arkadaş şehir dışında... doktoru aradım o da bir hafta daha erteleyeceksen hiç gelme çok gecikmiş olur adet olunca gelirsin dedi.... eve geldim ovu testi yaptım hala negatifeşimin gitmesine 5 gün kaldı
Histereskopiden mi bu kadar gecikti ovu yine uzuuuunnn adet döngülerim mi baş gösterdi onu da anlamadım..
Eki Görüntüle 1916074
Canim kizlar rahim duvari ile ayni oldugunu acikladi anladim olayi simdiilk defa duydum bende valla
Evet canım çok şükür. bu ay stres yapmadan erken çatlattık yumoşu.. darısı başınıza.. inşallah bu ay nasip eder Rabbim canım cümlemize..
Sağol canım... çok uykusuzum iki gündür gece uyku tutmadı çay kahveyi dayayınca gün içinde... bugün azıcık dayanayım da 8 gibi yatayım sabaha kadar uyuyayımkiyamam cnm yaaa hakatten zor bi gün olmuş. eve gidince kendini azcik şımart sevdigin seyleri ye sevdiğin biseyler izle bugünkü negatifligi at. ovulasyonada takilma. nasipte ne varsa o oluyor kendimizi yirtsak boşa yani.
Hayır olsun canım inşallah malum olmuştur.. hayırlısı ile gerçek olurKızlar ya az önce eşimle konuşuyorduk. dün gece bir rüya gördüm. rüyamda 2 hafta 1 günlük hamile idin dedi.. bende dün akşam merak edip hamile takvimine bakmıştım bugün tam 2 hafta 1 günlük ya...Rabbim inşallah eşime rüyasında bildirmiştir ve inşallah Hamileyimdir.eşim rüyasını anlatınca şok oldum ya...Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay.. eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün Rabbim... Aminnnnnnn...
Hemen çatlayıp bebişe dönüşsün inşallah sümbülüm..
benimde geldi gelecek 2 gün kaldı
Amin gülüm. Allah razı olsun kuzum... inşallah hayırlısıyla gerçek olur..Hayır olsun canım inşallah malum olmuştur.. hayırlısı ile gerçek olur
ateşin düşük değil ki canım. korkma vesvese yapma kendine.sen hamile tabloları var ya ff de onları incele için rahatlasınKızlar benim ateş niye hiç çıkmıyobişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?