Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim randevunu ust uste ertelemeleri kötü olmus ama bunda da vardir bir hayir. takma. belki ovulasyon da gecikir. cok silik test daha

Rahim duvarını besleyen damarlar ,duvar ince olunca kan akımı da az oluyor besleyen damarlarda.. ama yine de akıma bakıldığını yeni duydum , ben duvara bakanı bile bulamadım

Rahim duvarını besleyen damarlar ,duvar ince olunca kan akımı da az oluyor besleyen damarlarda.. ama yine de akıma bakıldığını yeni duydum , ben duvara bakanı bile bulamadım
Bana da ilk defa bunu soyleyen oldu canim. doktoru sevdim ama baya. ultrasonu da cok farkli ben vajinal bakar dedim ama karindan bakti. cihaz iyi dedi.

Canim randevunu ust uste ertelemeleri kötü olmus ama bunda da vardir bir hayir. takma. belki ovulasyon da gecikir. cok silik test daha
Çok kızdım bugün cidden... taşınınca nerede isek orada bir doktor hastane bulurum diye düşündüm ama adetli iken gideyim bir kontrole.. öfke ile kalkıp zararla oturmayayım

Veson senin kontrol ne zamandı?

kiyamam cnm yaaa hakatten zor bi gün olmuş. eve gidince kendini azcik şımart sevdigin seyleri ye sevdiğin biseyler izle bugünkü negatifligi at. ovulasyonada takilma. nasipte ne varsa o oluyor kendimizi yirtsak boşa yani.

Kızlar ya az önce eşimle konuşuyorduk. dün gece bir rüya gördüm. rüyamda 2 hafta 1 günlük hamile idin dedi.. bende dün akşam merak edip hamile takvimine bakmıştım bugün tam 2 hafta 1 günlük ya...Rabbim inşallah eşime rüyasında bildirmiştir ve inşallah Hamileyimdir.eşim rüyasını anlatınca şok oldum ya...Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay.. eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün Rabbim... Aminnnnnnn...

kiyamam cnm yaaa hakatten zor bi gün olmuş. eve gidince kendini azcik şımart sevdigin seyleri ye sevdiğin biseyler izle bugünkü negatifligi at. ovulasyonada takilma. nasipte ne varsa o oluyor kendimizi yirtsak boşa yani.
Sağol canım... çok uykusuzum iki gündür gece uyku tutmadı çay kahveyi dayayınca gün içinde... bugün azıcık dayanayım da 8 gibi yatayım sabaha kadar uyuyayım

Hayır olsun canım inşallah malum olmuştur.. hayırlısı ile gerçek olur

Kızlar benim ateş niye hiç çıkmıyo bişeyler ters mi gidiyo diye şüphe düşüyor içime böyle rüyamda bile doktor kontrolundeyim
ateşin düşük değil ki canım. korkma vesvese yapma kendine.sen hamile tabloları var ya ff de onları incele için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…