Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yardıım lütfen tabloya göre çatlamış olabilirmi yumoş Eki Görüntüle 319880
bence daha olmamis canim
zaten dongune gore daha erken![]()
gerçektenmi inşallah öyledir yoksa dünü kaçırmış olacam
adetin daha yeni bitmis. hem dongun 30 32yse 16. 18. gunlerde yumurtan catliyodur. tabi belli olmaz ama sen bugunden itibaren gunasiri iliskilerine basla istersen gun kacirmamis olursun
bilgilendirecek bir arkadaş yokmu
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin
Canım bence bu gece denemeye girin yastıklı felan uzan kalkma banada düşüş ve yükseliş oldugu için var gibi geldi bende 10 11. günlerde yumurtluyorum sen bugünü ve yarını degerlendir peş peşeanladınya :)) birde yarınki ateşin yüksekse demekki olmuş olması büyük olasılık bol şans canım
ya geçirdiysem zamanı ondan korkuyorum
ya geçirdiysem zamanı ondan korkuyorum
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi yorum yaparmısınız 12. gün çatlatma ignesi vurdum ama çizgimi çekmedi bu ay klomen kullanmıştım ateşim nasıl? bide benim yumurta akı kıvamında akıntım var hafif sarımsı onu ne diye işaretlemeliyim? akıntı çeşitleri nelerdi bi yardımcı olurmusunuz?
kızlar yardıım lütfen tabloya göre çatlamış olabilirmi yumoş Eki Görüntüle 319880
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin