• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilgilendirecek bir arkadaş yokmu

Canım bence bu gece denemeye girin yastıklı felan uzan kalkma banada düşüş ve yükseliş oldugu için var gibi geldi bende 10 11. günlerde yumurtluyorum sen bugünü ve yarını degerlendir peş peşe :17: anladınya :)) birde yarınki ateşin yüksekse demekki olmuş olması büyük olasılık bol şans canım

Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin

canım geçmiş olsun düşüklerin genelde sebebi protein c protein s bu tahlilleri yaptır canım allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin herşeyde bir hayır vardır üzülme diyemem çünkü bende yasadığım için kendine yorma bol bol dinlen ve ayaklarını üşütme

çiğdem geçmiş olsun zorlu bir süreç atlatmışsın yine :50: bu sefer dediğin gibi olayın neden kaynaklandığını öğrenmeden deneme derim insan çok yıpranır bu şekilde gerçekten..kromozom genetik testleri ihmal etmeyin derim..allahımm sana sağlıklı şekilde bebiş versin inşallahhh :16:

Canım bence bu gece denemeye girin yastıklı felan uzan kalkma banada düşüş ve yükseliş oldugu için var gibi geldi bende 10 11. günlerde yumurtluyorum sen bugünü ve yarını degerlendir peş peşe :17: anladınya :)) birde yarınki ateşin yüksekse demekki olmuş olması büyük olasılık bol şans canım

ya geçirdiysem zamanı ondan korkuyorum

ya geçirdiysem zamanı ondan korkuyorum

yok canım geçirmiş olamasssın eger yumurtladıysan o şüşürte 24 saat yumurta yaşıyor bu akşam dene hatta bugünden sonra sen şansa bırakma hergün dene bence canım

38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi yorum yaparmısınız 12. gün çatlatma ignesi vurdum ama çizgimi çekmedi bu ay klomen kullanmıştım ateşim nasıl? bide benim yumurta akı kıvamında akıntım var hafif sarımsı onu ne diye işaretlemeliyim? akıntı çeşitleri nelerdi bi yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi yorum yaparmısınız 12. gün çatlatma ignesi vurdum ama çizgimi çekmedi bu ay klomen kullanmıştım ateşim nasıl? bide benim yumurta akı kıvamında akıntım var hafif sarımsı onu ne diye işaretlemeliyim? akıntı çeşitleri nelerdi bi yardımcı olurmusunuz?

karasal sana takip yapılmadı mı iğneden sonra
pek çatlamış gibi görünmüor ayrıca 12. günden sonra çok uzun zaman geçmiş hala çatlayacak yumurtan
ilk günler ateşin yüksekmiş o değerler doğru mu peki? yani bence biraz normal gelmedi bu tablo bana

kızlar yardıım lütfen tabloya göre çatlamış olabilirmi yumoş Eki Görüntüle 319880

30 günde bir olduğunu düşünsek 30-14= 16. gün ( tabiki yaklaşık) yumurtanın çatlaması lazım

ee sen daha yeni adetten çıkmışsın bu bir
daha çatlamaya var bu da iki :)

ateş en düşük seviyedeyken yumurta çatlamış olmuyor
ateş ortalama değerin üstüne çıktığı gün yumurtan çatlamış oluyor,sen daha ortalamanın çok altındasın
yumurta akı kıvamındaki akıntını da takip et ve özellikle 13-14. günden sonra çalışmalara başlayın

slm kızlar malum gecne ay ateş ölçüyodum ama bu ay bıraktım sebebi ise pskolojim bozuldu sürekliiii sabah atşimi ölçüyorum yükselirse seviniyordum ogunum güzel geçiyordu ama düşünce moralim bozuluyordu ogunum üzgün geçiyordu.. ovulasyon testi yapcammm bu ayda zaten nezaman yumrtladıgımı artık biliyorum o sıralar düzenli çalışcam rbabim nasip ederse olur inş... hergünnnn sinirlerim bozuluyordu kaç gündür kafam rahat valla

Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin

ay çiğdemcim çok üzüldüm canım arada girip bakıorum hamile olduğunu görüp çok sevinmiştim :( kısmet değilmiş demekki bende 2 tane kayvettim biliosun bak şimdi kızım kollarım 2.5 aylık oldu bile rabbim isteyen herkese versin benim sana tavsiyem sorunun ne olduğunu öğrenmeden hamile kalma genetik testlerine mutlaka baktır biliosun benimki genetik kan pıhtılaşması 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne vurularak aldım kızımı kollarıma diliorum ki bu senin son kaybın ve son üzüntün olur

slm kızlar nasılsınızzz
juliacım slm nasılsın
ronya napıyo haberi olan varmı :26:

yeni yeni arkadaşlar gelmiş umarım herkes bebişini kavuşur uzun zamandır giremiyorum bende kızım sağolsun tüm vaktimi alıor folikacid, ronya, taf, ligt, duruşah umarım iyisinizdir arada girip bakıorum durumlarınıza bebişleride büyütüyosunuz maaşallah :)

Son düzenleme:
Back
X