- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Geliriniz de varmış, eğer okuyorsanız yurtta bile kalabilirsiniz, kiradan daha ucuza gelebilir.Çok teşekkür ederim. Hepsinden uzaklaşmak tek isteğim
Allah sabır versin sana.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Annem kendimi bildim bileli böyleydi aslında.
Pantolonum yırtılırdı kime .... yaparken yırttın derdi. Çantam sökülürdü yine aynı yakıştırma. Yıllar geçti annemin bana sürekli aynı muamele yapması değişmedi
Hatalarım mutlaka vardır.Belki kizacaksin bana, konularini bilmiyorum yasadiklarinida elbette en iyi sen bilirsin.
ama..
Butun dunya neden sana karsi? Cok enteresan. Biz burada sadece seni dinliyoruz, ve sen kendini hakli gordugun icin elbette o sekilde anlatiyorsun hikayeni. Annenin sana hakaret etmis olmasi elbette cok yanlis. Ama hicbir anne (cogu anne diyelim biz ona neyse) bukadar cok sinirlenip birden sinir aniyla boyle seyler soylemez. Aileni cok kizdiracak, arkanda durmamalarini saglayacak ne tur davranislarda bulundugunu bilmiyoruz. Ama; ailen arkanda olursa emin ol kendini daha guclu hissedersin.
Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
O zaman soylediklerimi dikkate alın herşey düzelecek olacaktır :)Özel bir şirketteyim. 2.000 tl gelirim var şuan çok şükür. Okuyorum, kurslara gidiyorum aynı zamanda. Çalışıyorum sağlıklıyım daha ne olsun
herbirimiz bu kusak catismalarini yasiyoruz. ailelerimizle aramizda hafif degil, cok ciddi bir egitim farki var cogu zaman. buna ragmen zamanla sizinde ogrenmis olmaniz gerekir, biraz al gulum ver gulum olmayi ogrettiler biz kizlarina. mesela erkek cocuklari daha rahat cikiyorlarsa gece eglenmeye, biz kizlar once kirk takla atip yolunu bulup soyleyip, ardindan kedi gibi cici cici tavirlarla iki uc gun oncesinden evde onlarin gozune girip, gece cikip sabahin korunde geldikten sonraki gun yine tatli tatli ev kizi modunda takilmayi ogrendik.Hatalarım mutlaka vardır.
Kuşak çatışmaları, nesil farkı hep vardır.
Onların istediği şeyleri yapmadığım çok olmuştur.
Nitekim karakter olarak farklıyız.
Birebir beklentileri karşılayamadığım için ve hep elalem ile kıyaslandığım için bir türlü memnun olmadılar. Onları dinlediğinizde de mutlaka haklı bulacağınız taraflar olabilir. Ancak yine de tüm bu davranışları hakettiğimi düşünmüyorum
Büyük harfle yazmak yasak daxi geçen gün 5gün kadar bir ban yedim kural ihlali yapmışım ama keşke hangi kural olduğunu da belirtseler. Bir kelimeyi büyük harfle yazmıştım ya ondan ya da referandum konusuna ahahhahahah yazmıştım bundan diye tahmin ediyorum. 5gün mafoldumİlk hedefin o evden çıkmak olsun.
Çık kendi düzenini kur.Ondan sonra psikolojini toparlama sürecine girecksin zaten.Biraz da yardım alırsın.
AY BENİM BU MODEL ANNELERİ PARALAYASIM VAR.
O kadar sinirleniyorum ki.O anne öyle olmasa siz de inanın bu açmazda olmazdınız.
BU DÜNYADA BİR İNSANIN EN BÜYÜK ŞANSI ANNESİ.
BİR ANNE EVLADIYLA HAYAT ARASINDA TAMPONDUR.DARBELERİN ETKİSİNİ AZALTIR.
Bu sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşarsınız?Onun vazifesi destek olmak yol göstermek.
bence bu fikir mukemmelGeliriniz de varmış, eğer okuyorsanız yurtta bile kalabilirsiniz, kiradan daha ucuza gelebilir.
bak dısardan bir bölüm okuosan yurt yoksaMerhaba,
Son bir kaç haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. Bilenleriniz vardır.
Eşimden ayrılmaya karar verdim. Henüz oturup konuşmadık. Benim üzerime borçlar var kredi kartı borcu var vs vs. İki elden onları ödüyorum azaltmak ve bazısını bitirmek için.
Niyetim ordan borçsuz çıkmak. Çünkü aileme de dönmek istemiyorum. Kendime sıfırdan bir ev kurup huzurlu sakin yaşamak istiyorum.
Eşimle konuşmuyoruz. Uzağım ona. Yakın olmak birlikte bişeyler yapmak konuşmak dahi gelmiyor içimden.
O da bunun farkında. Soruyor soruyor. Anlatıyorum. Sıralıyorum.
Annenle yaşamak istemiyorum.
Kendimi burada mutlu hissetmiyorum.
Bu evi bana ait, kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
Ama anlamıyor.
Anlamadığı için bir süredir sessizim.
Bu süre içinde kendi ailemle de görüşmeyi kestim. Sebebi annemin bana ha bire o...pu yakıştırması yapmasıydı. Ona da söyledim ailemle iletişimi kestim hakaret sebebiyle, bundan sonra bana hakaret edenle işim yok tek kelime etmicem sizin gibi insanlarla dedim.
Velhasıl dün akşam eşimle yine tartıştık. Bir sürü küfürler etti. Beni mutlu etmiyorsun dedi.
Ve hatta NANKÖRSÜN dedi.
Beni mutlu etmiyorsan bende seni etmeyeceğim gör bak neler olacak dedi.
Üstüme yürüdü konuşuyorum diye sertçe eliyle ağzımı kapattı.
Bi dövmediğin kaldı dedim.
Onu yapmam merak etme annenin evinde yeterince yemişsindir hatırla dedi.
Hastasın sen normal değilsin bi doktora görün mutlaka dedi.
Hanımlar dedi de dedi.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Bu süreç nasıl geçecek neler olacak kestiremiyorum.
Bir an evvel geçsin gitsin istiyorum.
Sanki kapana kısıldım. Nefes alamıyorum.
Sadece paylaşmak istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler..
Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
Annenizi hayatınızdan çıkarın bence. Size zarardan başka hiçbir şey veremez bu insan.Anneme dedim sizin gibi paragözlerden kurtuldum, başka paragözlere takıldım dedim. Tabi suçu bize at şimdi diyor. Çekeceksin ben babanı 25 senedir çekiyorum diyor
Oha bi insan evladına böyle bişey diyebilir mi ya bence de görüşme annenle insanın annesi bunu yaparsa kocanın annesi neler yapmaz insana sabır versin Allah sana adamına düşmemişsin ne yazıkki inşallah bir an önce kurtulursunBenimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?