Atlatamıyorum, geçmeyecekmiş gibi geliyor...

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba,

Son bir kaç haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. Bilenleriniz vardır.
Eşimden ayrılmaya karar verdim. Henüz oturup konuşmadık. Benim üzerime borçlar var kredi kartı borcu var vs vs. İki elden onları ödüyorum azaltmak ve bazısını bitirmek için.
Niyetim ordan borçsuz çıkmak. Çünkü aileme de dönmek istemiyorum. Kendime sıfırdan bir ev kurup huzurlu sakin yaşamak istiyorum.
Eşimle konuşmuyoruz. Uzağım ona. Yakın olmak birlikte bişeyler yapmak konuşmak dahi gelmiyor içimden.

O da bunun farkında. Soruyor soruyor. Anlatıyorum. Sıralıyorum.
Annenle yaşamak istemiyorum.
Kendimi burada mutlu hissetmiyorum.
Bu evi bana ait, kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
Ama anlamıyor.
Anlamadığı için bir süredir sessizim.
Bu süre içinde kendi ailemle de görüşmeyi kestim. Sebebi annemin bana ha bire o...pu yakıştırması yapmasıydı. Ona da söyledim ailemle iletişimi kestim hakaret sebebiyle, bundan sonra bana hakaret edenle işim yok tek kelime etmicem sizin gibi insanlarla dedim.

Velhasıl dün akşam eşimle yine tartıştık. Bir sürü küfürler etti. Beni mutlu etmiyorsun dedi.
Ve hatta NANKÖRSÜN dedi.
Beni mutlu etmiyorsan bende seni etmeyeceğim gör bak neler olacak dedi.
Üstüme yürüdü konuşuyorum diye sertçe eliyle ağzımı kapattı.
Bi dövmediğin kaldı dedim.
Onu yapmam merak etme annenin evinde yeterince yemişsindir hatırla dedi.

Hastasın sen normal değilsin bi doktora görün mutlaka dedi.

Hanımlar dedi de dedi.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Bu süreç nasıl geçecek neler olacak kestiremiyorum.
Bir an evvel geçsin gitsin istiyorum.
Sanki kapana kısıldım. Nefes alamıyorum.

Sadece paylaşmak istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Biliyorum,çok zor bir dönem.
Ben de yaşamak zorunda kalmıştım bunu.
Yapman gereken sabır,dua ve sakinlik şu aşamada.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Akşam eve gelince muhatap olmamaya çalış,ev işlerini düzenle,dinlen.

Sana burada en az 100 kişi yazdı. O evden çıkmadan mutlu olamazsın.
O evden çıksam da mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
Bu seferde ailem binecek sırtıma yine mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben kararımı verdim ama konu sonuçlanana kadar ailem eşim vs herkesten duyduğum hakaretler öğütler içimi sıkıyor

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben kararımı verdim ama konu sonuçlanana kadar ailem eşim vs herkesten duyduğum hakaretler öğütler içimi sıkıyor
Ya biliyorum,biliyorum gerçekten iyi biliyorum.
Sana yap diyemem de ben hep uyku haplarıyla dururdum mesela.
Uyuyayım hiç kimseyi görmeyeyim,duymuyayım diye.

O evden çıksam da mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
Bu seferde ailem binecek sırtıma yine mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum
Yalnız yaşayabilirsiniz. Maaşınız var. Eşyalı bir daire geçici olarak. 1+1 de olur hatta stüdyo da olur. Yaşarsınız. Borçlar azalınca istediğiniz gibi yaşayın. Kaç ay sonra azalacak ki?

Ya biliyorum,biliyorum gerçekten iyi biliyorum.
Sana yap diyemem de ben hep uyku haplarıyla dururdum mesela.
Uyuyayım hiç kimseyi görmeyeyim,duymuyayım diye.
Uyusam da geçmeyecek olmuyor.
Uyusam ne değişecek evde hep biri var.
Evlendiğimden beri ne tabağımı çanağımı bildim, ne misafirimi bildim, ne eşimle kaliteli zaman geçirebildim.

Yalnız yaşayabilirsiniz. Maaşınız var. Eşyalı bir daire geçici olarak. 1+1 de olur hatta stüdyo da olur. Yaşarsınız. Borçlar azalınca istediğiniz gibi yaşayın. Kaç ay sonra azalacak ki?
Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?

Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
Kusura bakma da annen normal değilmiş. 3 ay daha sık dişini. Mayısta kaçarsın. O ara doğalgaz da az gelir. Yalnız dikkat et de yeni borç yüklemesinler arada.

Rica ederim.
Bol bol dua et.
Sabırlı ol.
Allahım çok büyük inşallah feraha kavuşacaksın.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Amin cümlemizin inşallah. Ferahlamak için dua ediyorum, çok düşünmemeye önüme bakmaya çalışıyorum, arada bir buraya yazıyorum.

Kusura bakma da annen normal değilmiş. 3 ay daha sık dişini. Mayısta kaçarsın. O ara doğalgaz da az gelir. Yalnız dikkat et de yeni borç yüklemesinler arada.
Zaten herşey benim yeni borç istememem ve kredi çekmemem yüzünden bu hale geldi. Yani eşimin isteklerine ilk kez hayır dedim diye. Bundan sonra yeni borç olmayacak inşallah.
Annem deseniz oda tam tek cümleyle özetlediğim gibi bir işte...

Boşandıgın ve kendi ailenden de kocandan da kuruldugun an huzura kavusakcaksin
Ben inanıyorum senin boşandıgında mutlu olacagina
Ama bir an once ayrıl iki taraftan da bir önce.
Bende buna inanıyorum. Bunu istiyorum. Ama inancımı direncimi kırıyorlar

3 aya rahatlayacakmışsın zaten. borcu bitirdikten sonra bi şekilde geçinirsin. çalışmıyo olsa karamsar bi tablo ama çalışıyosun, çalışabilirsin. asgari ücret bile alsan kuru ekmek yer idare edersin, kafan rahat olur.

Bende buna inanıyorum. Bunu istiyorum. Ama inancımı direncimi kırıyorlar

Zaten kocanın da annenin de amacı bu.
Seni sindirmek
Psikolojik baskı altındasin su an
Ama işi olan bir kadınsın sen .
Onlara muhtaç değilsin
Hatta o ikili yiyiciyi sutladiginda daha ferah bir hayatın da olacak

Hiç pes etme.. Her zaman dimdik ayakta ol. Senin ne ailene, ne de eşinle anasına ihtiyacın var..
3 ay sonra borçlar bitecekmiş. 3 ay daha sabret. Sonrada kendine yeni bir düzen kur...
İnan eşinle ve anasından kurtulduktan sonra sen çok mutlu olacaksın..
Ama aklını kullan, kendini kullandırtma.. Eşine de kanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…