O evden çıksam da mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.Sana burada en az 100 kişi yazdı. O evden çıkmadan mutlu olamazsın.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben kararımı verdim ama konu sonuçlanana kadar ailem eşim vs herkesten duyduğum hakaretler öğütler içimi sıkıyorBiliyorum,çok zor bir dönem.
Ben de yaşamak zorunda kalmıştım bunu.
Yapman gereken sabır,dua ve sakinlik şu aşamada.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Akşam eve gelince muhatap olmamaya çalış,ev işlerini düzenle,dinlen.
Ya biliyorum,biliyorum gerçekten iyi biliyorum.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben kararımı verdim ama konu sonuçlanana kadar ailem eşim vs herkesten duyduğum hakaretler öğütler içimi sıkıyor
Yalnız yaşayabilirsiniz. Maaşınız var. Eşyalı bir daire geçici olarak. 1+1 de olur hatta stüdyo da olur. Yaşarsınız. Borçlar azalınca istediğiniz gibi yaşayın. Kaç ay sonra azalacak ki?O evden çıksam da mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
Bu seferde ailem binecek sırtıma yine mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum
Uyusam da geçmeyecek olmuyor.Ya biliyorum,biliyorum gerçekten iyi biliyorum.
Sana yap diyemem de ben hep uyku haplarıyla dururdum mesela.
Uyuyayım hiç kimseyi görmeyeyim,duymuyayım diye.
Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.Yalnız yaşayabilirsiniz. Maaşınız var. Eşyalı bir daire geçici olarak. 1+1 de olur hatta stüdyo da olur. Yaşarsınız. Borçlar azalınca istediğiniz gibi yaşayın. Kaç ay sonra azalacak ki?
Kıyamam...Uyusam da geçmeyecek olmuyor.
Uyusam ne değişecek evde hep biri var.
Evlendiğimden beri ne tabağımı çanağımı bildim, ne misafirimi bildim, ne eşimle kaliteli zaman geçirebildim.
İnşallah. Çok teşekkür ederim.Kıyamam...
Doğrudur.
İnşallah az kalmıştır bu dönemin geçmesine.
Rica ederim.İnşallah. Çok teşekkür ederim.
Kusura bakma da annen normal değilmiş. 3 ay daha sık dişini. Mayısta kaçarsın. O ara doğalgaz da az gelir. Yalnız dikkat et de yeni borç yüklemesinler arada.Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
Amin cümlemizin inşallah. Ferahlamak için dua ediyorum, çok düşünmemeye önüme bakmaya çalışıyorum, arada bir buraya yazıyorum.Rica ederim.
Bol bol dua et.
Sabırlı ol.
Allahım çok büyük inşallah feraha kavuşacaksın.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Zaten herşey benim yeni borç istememem ve kredi çekmemem yüzünden bu hale geldi. Yani eşimin isteklerine ilk kez hayır dedim diye. Bundan sonra yeni borç olmayacak inşallah.Kusura bakma da annen normal değilmiş. 3 ay daha sık dişini. Mayısta kaçarsın. O ara doğalgaz da az gelir. Yalnız dikkat et de yeni borç yüklemesinler arada.
Bende buna inanıyorum. Bunu istiyorum. Ama inancımı direncimi kırıyorlarBoşandıgın ve kendi ailenden de kocandan da kuruldugun an huzura kavusakcaksin
Ben inanıyorum senin boşandıgında mutlu olacagina
Ama bir an once ayrıl iki taraftan da bir önce.
Bende buna inanıyorum. Bunu istiyorum. Ama inancımı direncimi kırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?