atmasını istemiyorum🙄

Önce bir sosyal medya platformundan eski sevgilimin eski sevgilisinin nişanını atmış. Cevap vermedim görüldü bile atmadım.
Şimdi de eski flörtümün nişanını atmış başka mecradan. Kafamda mı kuruyorum ama zırt pırt atacak mı böyle cidden. Açıkça söylesem bu sefer kıskandı olacak.

Sizi üzmeye çalışıyor başka türlü eski ilişkilerinizin yeni ilişkilerini neden gözünüze sokmaya çalışsın ki??
Bence bu saatten sonra görüldü atmamaya devam edin,umrunuzda olmadığını bilsin.

Arkadaşınız iyi niyetli değil ve bilerek yapıyor sizi kaşımak için .

28 yaşında bir insanın eski flörtünü, sevgilisini görünce hatta gelinlik görünce üzülmesi normal mi?
arkadaşınızın size atmasından bağımsız söylüyorum bunu, arkadaşınız iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemem orasını,
sizin bu kadar üzülüp kahrolmanız normal mi diye soruyorum.

bi şeye üzülmenin normali anormali nasıl oluyor ben bilmiyorum şahsen. duygularım için özür mü dilemeliyim? 28 yaşındayım ve ilişkilerim yolunda gitmedi bu sebeple yalnız hissettiğim bir dönemdeyim. zırt pırt eskilerin nişanını görmek istemiyorum haliyle.

İlişkilerim yolunda gitmedi diye gelinlik görünce üzülmeniz, düğünlere dahi katılmak istememeniz sağlıklı bir ruh hali değil evet, umarım bir an önce kurtulursunuz bu melankoliden, yoksa daha çok üzer sizi gelinlik giyenler.

gelinlik giymek bir başarı değil ki evliliği sürdürebilmek önemli seninde nasibin bir gün çıkar karşına çok kasıyorsun bazı şeyleri cidden bu kadar kaygı fazlaa.. Olayları akışına bırak sal birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…