- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ben kıskançlık değil de biraz özenmek gibi bir durum hissettim ki bana çok insani geliyor bu duygu. Yani evlilik mevzularında değil ama bende başka konularda zaman zaman bu duygu ile sınanıyorum.Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
Neden duyguları uçta yaşıyorsunuz ya da çözümler çok uçta? 2 seçeneğiniz mi var, katlanmak ya da arkadaşlığı kesmek mi?Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
söylese ne düşünürdünüzMesela şu an düşünüyorum, ben arkadaşımın böyle düşündüğünü, sitelerde konular açtığını duysam çok sinirlenir ve üzülürüm. Bu kadar dert edeceğine bana söyleseydin ya diye
Ne yaşadığınızı bilmiyorum, abartıyor musunuz bilemem. Ama bence normal duygular bunlar, anladığım kadarıyla kimsenin kötülüğünü istiyor değilsiniz sadece bir süre insanların düğünü nişanı gözünüze batsın istemiyorsunuz (hep böyleyseniz bir sıkıntı var ama)söylese ne düşünürdünüz
Bende cok asik oldum vanilin, sevgilimi kucucuk yasimda kotu insanlar hayattan kopardi, ben bi anda hayallerim elimde yapayalniz kaldim.anormallik normallik meselesi olduğunu düşünmedim. ben evlenmek isteyen biriyim. çok sevdim, çok aşık oldum geçmişte fakat olmadı. bunun burukluğunu yaşıyorum. her sabah gelinlik, nişanlık, kına görsellerini wp'mde görünce ister istemez biraz hüzünleniyorum. arkadaşlarımın çoğu heyecan içinde. aileleri de öyle. ben de bu duyguyu yaşamak istedim. olmamasına da diyecek bir şeyim yok fakat aniden görüp durmak, yaşamadığım bir mutluluğa yorum yapmak zorunda kalmak beni duygusal anlamda zorladı sanırım.
Üzülüyorsanız ve yakın arkadaşsanız bunu dile getirebilirsiniz.Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Bence yakın gördüğünüz biri ise yorumlayın, siz her ne kadar kötü tecrübe(ilişki) etsenizde arkadaşınızın mutluluğu da önemli. Sizi yakın görmese fotoğraf atmaz, bu sebepten de arkadaşlık bitirilmez. Herkesin yol ayrımı farklı, düğüne gitmemeyi falan düşünmek bence çok saçma. İlişkilerinizin travmasını atlatamadıysanız psikolojik destek alın, çünkü sizin mutsuz olduğunuz bir konuda başkası mutlu olunca siz rahatsızlık duyuyor gibisiniz. Normal değil.Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Sonuç olarak yakın arkadaşsınız.Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
benim başkasının mutluluğuyla bir derdim yok aslında. dediğim gibi eşlerinin yüzü bile aklıma gelmez. kendi üzüntümü hatırlıyorum sadecesizin probleminiz başkasının mutluluğunu kendinize mutsuzluk yapmanız bu baya kötü sizinle ne ilgisi var yani yuh
ben ilişkilerim konusunda üzgünken yıllardır tanıdığım çiftle oturunca övüp duruyordum ikisini sürekli iyi şeyler diliyordum haklarında
sonra bu yüzden oturup bana problemlerini anlatmaya başladılar ve fikrimi istediler ikisini de ayrı ayrı dinledim tarafımı seçtim sdfvgfd
onlar da bana neleri değiştirmem gerektiğini anlattılar ve güzel şeyler dilediler valla verimli oldu hepimiz için ahaha
arkadaşınızın problemi 500 tane foto atması ve bu kadar cici bici sevmesi bu da baya kötü (yani ben illallah ederim)
bence kendi üzüntünü ayrıştır bi insanlardan bu cidden kötü bir şey aksine mutlu olman gerekir bakış açını değiştirmelisin
ama benim gibi elbise bakmaktan sıkılıyorsan bunu söyle arkadaşına atmasın sana
üzülmek isteyene de mutlu olmak isteyene de her şey bahanebenim başkasının mutluluğuyla bir derdim yok aslında. dediğim gibi eşlerinin yüzü bile aklıma gelmez. kendi üzüntümü hatırlıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?