- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.161
çok teşekkür ederim canım..haklısın ya aynen bi gaz bi gaz kaydirigubbakcemile2 satış temsilcisi olmaktan daha avantajlı ve zahmetli bir iş müşteri bulma tamamda üye yapcak adam yok kimse üye olmak istemiyo bu kampanya güzeldi şansıma da diğer kampanyada aynı satışı tutturabilceğimi sanmıyorum ya ne zahmetli işmiş bu:dilcikar:
arkdaslar merhaba ben avona yenı uye oldum pek bılgım yok oyuzden ben siparıs aldım 4 taksıtlı oldugunu soyledım musterılerıme fakat kredı kartı hesabından otomatık odeme talımatı dıye bır form doldurcakmısım orda bılgılerım olucak korkuyorum bı sorun olmaz degılmi
bence taksitle yapma canım, zaten yeni katalokları gelince dağıtsan siparişleri 10 gün zaman oluyor seçerler alacaklarını sen dersin siparişler çoğalınca şu gün gelicek ,teslim edince alırsın paranı da.kıslar kımse yardım etmıcekmi
Selam kızlar....
kampanya 1 den sipariş topladım yine ama diğer aylar kadar çok toplayabileceğimi sanmıyorum ahım şahım şeyler yok çünkü ...
Ama bir yandan da iyi herkes alacaklarını sevgililer günü kataloğuna bırakıyor...
Bende çok merak ediorm gelsede görsek
taksıtlı dedıgım ıcın yukse siparıs aldım canım yoksa kımse almıyor satıs temsılcıme doldurup verıyım ozaman korkacak bırsey yok yanı oylemi okadar çok seyler oluyorkı ınsan korkuyor
ben daha dağıtıcam katalokları yarın gördüğüm arkadaşlarıma bakalım çok satış olacagını sanmıyorum ama belli olmaz genede tabi.[/QUOTE
çok şükür güzel oluyo satışta beni şaşırtan acyip bi kampanya indirim göremiyorum kataloglarda son zamanlarda sağolsun müşterilerim pek coşkun iyi alışveriş yapıyorlar ,nazar değmesin
otomatık odeme talımatı verılse 1 ay ertelenıyor oyle degılmı
nakıt odersem 12 gun ıcınde odemem gerekıyor sanırım[/QUOTE
????????????
neoldu
Kızlar yeni temsilci oldum.Siparişlerimide verdim ve geldiler.kredi kartıyla ödeme yapıcam.Avonda temsilciye özel bölümünden girip kredi kartı bilgilerimi doldurdum.Yapmam gereken başka bişey yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?