Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Selam kızlar....
kampanya 1 den sipariş topladım yine ama diğer aylar kadar çok toplayabileceğimi sanmıyorum ahım şahım şeyler yok çünkü ...
Ama bir yandan da iyi herkes alacaklarını sevgililer günü kataloğuna bırakıyor...
Bende çok merak ediorm gelsede görsek

yanlış anlamadığına sevindim...iyi satışlar...

arkdaslar merhaba ben avona yenı uye oldum pek bılgım yok oyuzden ben siparıs aldım 4 taksıtlı oldugunu soyledım musterılerıme fakat kredı kartı hesabından otomatık odeme talımatı dıye bır form doldurcakmısım orda bılgılerım olucak korkuyorum bı sorun olmaz degılmi

sen müşterine niye taksitli dedin ki?sen ürünü teslim edince yada en kısa zamanda ödesini yapsınlar..bilgilerin gözükmüyor nokta halinde gözüküyor hepimiz o şekilde yapıyoruz,korkacak bişey yok:teselli:

taksıtlı dedıgım ıcın yukse siparıs aldım canım yoksa kımse almıyor satıs temsılcıme doldurup verıyım ozaman korkacak bırsey yok yanı oylemi okadar çok seyler oluyorkı ınsan korkuyor

yok yaaaa...:çok üzgünüm: yılbaşı kataloğunu gördükten sonra hiçbir kataloğu pek merak etmiyorum..çok da bişey beklemiyorum..:umursamaz:yine bir umut inşallah güzel indirimler olur:Saruboceq:

ben daha dağıtıcam katalokları yarın gördüğüm arkadaşlarıma bakalım çok satış olacagını sanmıyorum ama belli olmaz genede tabi.

taksıtlı dedıgım ıcın yukse siparıs aldım canım yoksa kımse almıyor satıs temsılcıme doldurup verıyım ozaman korkacak bırsey yok yanı oylemi okadar çok seyler oluyorkı ınsan korkuyor

yüksek siparişte bende 2 kerede ödeyin diyorum ama 4 taksit senin için onlar için değil ilk zaman ödemen kolay olur hatta ödedikten sonra eline para kalır şaşarsın ama sonra taksitler üstüste gelecek o zaman müşterinden peşin alırsan anca denkleşir bak ben bu ay 700 kusur taksit ödedim...dikkat et..kolay gelsin..
kart işini de takma hiçbişey olduğu yok ben ilk günden beri öyle ödüyorum..kart olmazsa taksit işi zor olur bu kamp.adını vermeyeyim de bir kart 150 üzerini 8 e bölüyor..kartsız olmaz...

Kızlar yeni temsilci oldum.Siparişlerimide verdim ve geldiler.kredi kartıyla ödeme yapıcam.Avonda temsilciye özel bölümünden girip kredi kartı bilgilerimi doldurdum.Yapmam gereken başka bişey yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…