- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.181
ben kullanmadım ama bir arkadaşım kulllanmıştı ve bittikçede sipariş verirdi vallaha hiç sormadım ama demekki memnunduki sipariş veriyorduPlanet Spa Greek Seas Marine Sıkılaştırıcı Vücut Jeli kullandımızmı kızlar etkısı varmıkaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar ben 10.kampanyada başlamıştım.ve o 4 hafta sürmüştü.
şimdikilerse hep 3 hafta sürüyor.önceden 4 haftamıydı kampanya süreleri?
kıslar daha öncede demiştim yenı uyeyım ve hıc bılmeden uyarıda yapamadım bı musterım ruj aldı burda bahsedlmiş ben farketmemişim.o 4,20 lik rujlar.aynı şikayet banada geldı kızdan.kapanmıyomuş.baya üzüldüm.değiştirmek istiyorum ıadesıne ne dıyım.bırde annem yuzuk almıstı.k14den.dönüşebilir yuzuk alan varmı bılmıyorum ama bir yuzu kırmızı taslı diğeri beyaz.neyse katologda ıyı gıbı duruyodu bı baktık hıc hoş değil göründüğü gibi çıkmadı.bırde taşı baya yuksek duruyo parmağa takınca.para vermeye değmezmiş neyse söyledım temsılcıme iade ıstıyorum beklentimi karşılamadı yerını ısaretlıyım dedım söylendı almak ıstemedı bıraz.yok ıste görunuyo burda nası olduğu nıye karşılamasın felan ıste takılarda iade kabul etmıyolar dedı ama ben ısrar edınce tmm şımdı iade zamanı gectı ocağın 1inde getır o zaman kadar başkasına satmaya bak dedı kım alcak bendekı yüzüğü.bende zorlamadım gıdıcem göturucem ıade etcem 1inde.sizede böle oldu mu onu soracam.takılarda iade kabul etmıyo mu avon
Planet Spa Greek Seas Marine Sıkılaştırıcı Vücut Jeli kullandımızmı kızlar etkısı varmıkaydirigubbakcemile2
stokta kalmayıp gelmeyen ürünler sonradan geliyor mu ??
arkadaşlar fatura ödenince avondan mesaj geliyor mu ödediniz diye ?
geliyor geliyor ama sünüyor da sürüyor gelesiye...fatura ödenince mesaj da gelmiyor...
teşekkür ederim canım...
oh be ben kurtuldum bu illetden bana angarya iş gibi geliyodu geçen ay son siparişi verdim ve bitti temsilcilik artık benim için
kızlar dolgun görünüm veren ruj nasıl??ben başka bir markanın dolgunlaştırıcı rujınu kullanmıştım sürdüğün an bi yanma oluyo ve dudaklar hafif şişiyo buda öylemi??kullanan yada bilgisi olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?