Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

color trendin fondoteni,pudrası,rimeli berbat hiç tavsiye ettmem,zaten ucuzluğundanda anlaşılıo,alanlardanda aynı şeyleri söylüyo,:1no2: sende kimseye tavsiye etme,üründen memnun kalmayan müşteri sanki aldıkları ürünü biz tavsiye etmişiz gibi yada bi biz üretmişiz gibi davranıolar uyuz oluyorum..lmaz:

ya o berbat rujlar neydi öle yaa açılmıo açıldımı kapanmıoo ne nalet bişeymiş o :bbo:
banada 7 tane geldi allahtan hemen elden çıkardım,tabi 1 tanesi bana kaldı kapanmayıp kırıldı,yani nası bi mekanizmaysa üretirke hiçmi düşünmüolar nası kapanıcağını ilgnç yanii:umursamaz:

colour trendin rujlarını çok seviyorum hem renklerini hemde sürümünü. ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldığımı söyleyemiyeceğim .

stik rujlara gelince ayın başında bas bas bağırmıştım iğrenç mekanizması var bozuklar kapanmıyorlar diye sanırım dikkatinizden kaçmış.

saolun kızlar ya vazgecdım ozaman degmez kilo alıp vermekden dolayı olmuısdu hafıf sarkma ama neyyse sımdı karar veremmedım şu dolgunlastırıcı rujlardanmı alsam mıneral içeren rujlardanmı

maalesef cnm görmedim bnde,görseydim asla sipariş vermezdim, color trend bana çok dandik gelio yaa küçük kız çocuklarına hitap edio gibi sanki,zaten yeğenimin arkadaşları hep color trendden bişeyler alıonaniknanik

buarada kampanya 1 in panoramasında glazewear shine dudak parlatcısının rengine bayıldım,çok hoş bişeye benzio,bide çok amaçlı makyaj kalemide değişik geldi bana kampanya 2 de güzel şeyler olucak gibi umutluyum ben

bu kampanya 1 de neler tavsiye dersiniz kızlar müşteerilerinize bende bahsedeyim yani satıp şikayet almadığınız neler var özellikle parfüm ,krem gibi

benim bu kampanyada ben umudum kalmadı 14 den siparişi verip 66 tl .lik ürünü almayan beni magdur eden o düşüncesiz hanım yüzünden satıcam elimdekileri de satabilirsem

color trendden rujların dışında bi ürün tavsiye etmem...ikili farlarının sadece yeşil güzel kolay sürülüyor,diğerleri taş gibi.... clearskin ürünlerde 13-18 yaş arasının kullanması uygun cilt tipine göre tavsiye et...sivilcesi olana tanecikli temizleyici verme mesela sivilceleri artar...bunun gibi..
kampanya 14 de bir çok ürün var parfüm-kişisel bakım-çocuk-duş jelleri-makyaj...sen merak ettiğini sor bilen biri varsa mutlaka cevap verir.

1 iş günü geçmesi gerekiyor kart kabulü için ondandır yarınlarda taksitli diye değişir o...

Kızlar bi soru daha : sipariş verirken stokta kalmadı diye uyarı çıkıyor ve sipariş listesindede görünmüyor.O ürün bana daha sonra gelir mi acaba?Gelip gelmeyeceğini nerden bilebilirim?

yukarıda uyarı çıkınca o ürün için giriş yapılmamış oluyor dolaysıyla daha sonra gelme gibi bi durumu da olmuyor

mentollü içeriği sebebiyle evet dolgunlaştırıcı özelliği var..vicks sürüyorlar ya dolgun gözüksün diye aynı şey..

bu kampanya 1 de neler tavsiye dersiniz kızlar müşteerilerinize bende bahsedeyim yani satıp şikayet almadığınız neler var özellikle parfüm ,krem gibi

başlangıç çantasından alsaydın,sorduklarında direkt numunesini gösteriridin..bana iyi gelen ona gelmeyebilir,ben x parfüme bayılırım sen sevmezsin..numune şart..

canım zaten siparişleri ilk kampanyanın başladığı gün verdik stoksuzluk yüzünden yeni ulaşıyor elimize ki çok şükür 6 tane sipariş vardı öğrencilerden şikayet yok not ekledim zaten açılıp kapanmasının sorunlu olduğunu bildirdim..

numune paketi almıştım var da ,ben bu kampanyada en çokhangi ürünleri önermeli acaba dedim canım.

wish of love-happiness parfümler çok güzel,simple elements p.cotton çok güzel üstelik 10 tl,parfümlü roletler 2 si 10 tl,genital temizleme jeli+mendili 10 tl,kavanoz rich moisture ve nem.krem vae el-yüz-vücud için ve nerdeyse yarım kilo ve 6.70 tl,solutions serisi anew serisi indirimde kuru ciltler için benim çok sattığım s.o.s pirinç yağlı el kremi süper 4.90 tl ,maskara da tek geçtiğim 3 aşamalı olan bir alana bir bedava 11.50 ye geliyo daha önce 13.90 dı. yani aklıma gelenler öne çıkanlar bunlar bence..bi de ind. kat.da 4 lü farlar 9.90 onlarda çok güzel kullanışı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…