- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.201
color trend rimeli,ikili farı,fondoteni,pudrası,clear skin ürünleri hakkında bilginiz varmı kızlar ya çok soru sordumopuyorumnanaktan ama bu ürünleri kullanmadım tavsiye edemiyorum şikayet alm:kedi:akta istemiyorum kampanya 14 ve 1 de özellikle çok beğendiğiniz bişeyler varmı??:lepi:
kıslar daha öncede demiştim yenı uyeyım ve hıc bılmeden uyarıda yapamadım bı musterım ruj aldı burda bahsedlmiş ben farketmemişim.o 4,20 lik rujlar.aynı şikayet banada geldı kızdan.kapanmıyomuş.baya üzüldüm.değiştirmek istiyorum ıadesıne ne dıyım.bırde annem yuzuk almıstı.k14den.dönüşebilir yuzuk alan varmı bılmıyorum ama bir yuzu kırmızı taslı diğeri beyaz.neyse katologda ıyı gıbı duruyodu bı baktık hıc hoş değil göründüğü gibi çıkmadı.bırde taşı baya yuksek duruyo parmağa takınca.para vermeye değmezmiş neyse söyledım temsılcıme iade ıstıyorum beklentimi karşılamadı yerını ısaretlıyım dedım söylendı almak ıstemedı bıraz.yok ıste görunuyo burda nası olduğu nıye karşılamasın felan ıste takılarda iade kabul etmıyolar dedı ama ben ısrar edınce tmm şımdı iade zamanı gectı ocağın 1inde getır o zaman kadar başkasına satmaya bak dedı kım alcak bendekı yüzüğü.bende zorlamadım gıdıcem göturucem ıade etcem 1inde.sizede böle oldu mu onu soracam.takılarda iade kabul etmıyo mu avon
aaaaa niyeeee ????????
colour trendin rujlarını çok seviyorum hem renklerini hemde sürümünü. ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldığımı söyleyemiyeceğim .
stik rujlara gelince ayın başında bas bas bağırmıştım iğrenç mekanizması var bozuklar kapanmıyorlar diye sanırım dikkatinizden kaçmış.
color trend rimeli,ikili farı,fondoteni,pudrası,clear skin ürünleri hakkında bilginiz varmı kızlar ya çok soru sordumopuyorumnanaktan ama bu ürünleri kullanmadım tavsiye edemiyorum şikayet alm:kedi:akta istemiyorum kampanya 14 ve 1 de özellikle çok beğendiğiniz bişeyler varmı??:lepi:
Kızlarr.Siparişimi vermek için sisteme girdim.Siparişleri verirken ödeme şekli havale olarak görünüyodu ama ben kredi kartı formunu güncelle demiştim.Bende siparişleri vermeden çıktım niye öyle oldu acaba?
Kızlar bi soru daha : sipariş verirken stokta kalmadı diye uyarı çıkıyor ve sipariş listesindede görünmüyor.O ürün bana daha sonra gelir mi acaba?Gelip gelmeyeceğini nerden bilebilirim?
kızlar dolgun görünüm veren ruj nasıl??ben başka bir markanın dolgunlaştırıcı rujınu kullanmıştım sürdüğün an bi yanma oluyo ve dudaklar hafif şişiyo buda öylemi??kullanan yada bilgisi olan varmı???
bu kampanya 1 de neler tavsiye dersiniz kızlar müşteerilerinize bende bahsedeyim yani satıp şikayet almadığınız neler var özellikle parfüm ,krem gibi
colour trendin rujlarını çok seviyorum hem renklerini hemde sürümünü. ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldığımı söyleyemiyeceğim .
stik rujlara gelince ayın başında bas bas bağırmıştım iğrenç mekanizması var bozuklar kapanmıyorlar diye sanırım dikkatinizden kaçmış.
benim bu kampanyada ben umudum kalmadı 14 den siparişi verip 66 tl .lik ürünü almayan beni magdur eden o düşüncesiz hanım yüzünden satıcam elimdekileri de satabilirsem
numune paketi almıştım var da ,ben bu kampanyada en çokhangi ürünleri önermeli acaba dedim canım.
sabırla cevap verdiğin çooookkkkk teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan1 iş günü geçmesi gerekiyor kart kabulü için ondandır yarınlarda taksitli diye değişir o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?