Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k1 de sayfa 89 da rimeller var bi alana bi bedava ben sattım da onun geliş fiyatı nedir super curl maskaradan sattım ben 3 aşamalı rimelden memnun deilim kızlar o yüsden müşterime süper curl tavsiye ettim

Arkadaşlar fatura ödemesiyle ilgili sorum olcak.

sevgili b.sorumlum geçen hafta bana faturaların aslında sadece girdiğimiz

sipariş tutarından ibaret olmadığını,k.d.v de dahil olduğunu söyledi.

bu güne kadar kdv tutarlarını kendisinin ödediğini söyledi.

yani benim en son fatura tutarım 105.tl iken 120 tl ödemem gerekiyormuş.

hediye için 450 tl sipariş vermişti.105i

"benim bende bana ne kalıyor peki" dedim.:1no2:

çok saçma geldi.bu fikir.bende artık satış yapmayacağımı söyledim.

kendi siparişlerimi kendim gireyim diyorum ama iade,vs.sorun olursa

yardım alacağım kimse yok. cesarette edemiyorum.ayrıca pek şevkimde

kalmadı bu işde.olmazsa bırakıcam artık..:gitme:

Dılanaz cnm sıparıŞını ınternetten sen verebılırsın .ozamn fatura bedelını ÖĞrenırsın herŞeyınle sen ılglen ıadeye gelınce bÖle sorumlusu gelıp ıadenı almak zorunda .enufak bı sorunun olursa bence Şıkayet et.sonuıÇta senın sırtından para kazanıyo..nezaman elıne geÇeceĞını bıle gÖrÜrsÜn pc de

off takım öncüm hala sioarişleri vermemiş millet ürünleri soruyo sinir oldum ya :S

ben ilk ödememi kredi kartıyla ödedim ama takım öncüm belirli bilgiler olmadan öyle ödeme yapılmaz gibi bişeyler dedi korktum bende.. ödenmiş mi ödenmemiş mi nasıl anlayabilirim ki ??

kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden
kullanılır sorun olmaz

haklısın canım teşekkürler
bol satışlar hanımlarr....
sanada canımcım

ben kartla ödemiyorum canım talimat verdim.o yüzden kredi kartı naıl oluyo bilmiyorum

kızlar kargo sorunum halloldu...Bugun sabahtan berı telefon telefon ustune hem kargo musterı hızmetlerı, hem avon...
Kargodakı bölge sorumlusu bugun kargomu gönderceklerını ve geldıgınde cagrı atmamı söledı :) kargom geldı ve geldımı dıye aradı tekrar...Sonra avon musterı hızm. aradı 3 kere... Kargomun gelıp gelmedıgını sordu ve bır daha sıkıntı yasarsanız bıze muhakkak haber verın bız gereklı yazısmayı ve işlemı yapacagız onlarla ılgılı dedı...Ayrıca benım ıcın haftada 2 gun sevkıyat olacak :)

ozebus sorunun hallolduğuna çok sevindim gerçekten . hakkını aramazsan kimse hesaba almıyor böyle söke söke istediğini almak zorundasın malesef

Kızlar sipariş verdim pazar günü dün baktım işlendi yazıyordu kargoya verildi mi yani?siteden kargoyla ilgili bilgilere ulaşabiliyor muyuz?

kızlar k1 de sayfa 89 da rimeller var bi alana bi bedava ben sattım da onun geliş fiyatı nedir super curl maskaradan sattım ben 3 aşamalı rimelden memnun deilim kızlar o yüsden müşterime süper curl tavsiye ettim

20.20 katalog fiyatı geliş fiyatı 15 tl tanesi 7.5 tl ye geliyor yani....

yok yaaa nasıl yani kdv sini o ödüyormuş da .... sakınn,sen kendi siparişlerini kendin ver,iade durumu oluncada işaretlenecek yerleri doldur faturanın arkasında gelen iade formu yolla kendin.ben kendim giriyorum ama siparişlerimi temsilcime götürüyorum hazırlayıp o yolluyor bugün 90 tl lik 13 ve 14 kam iadelerimi verdim geldim ama kendinde aide yapabilirsin en olmadı ararız avon iletişim hattını nasıl yapılacağını sorarız kendi gir siparişlerini karını-zararını görürsün hem biz ne güne duruyoruz bundan ötürü bırakılır mı???yardımcı oluruz her konuda:1hug:

çok sevindim,tepkini göstereceksin ki cevap alasın yılmak yokkkk,ya demiştim di mi pervane olurlar diye...sevindim..hadi kolay gelsin..

kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden

dün ürün eğitimin de soruldu bi benzeri soru...
hayııırrrrr anew 30 yaş ve üstü serisini 28 ile 38 arasının kullanması öneriliyor...iyi sonuç almak açısından..40 yaş ve üzeri ciltler kuru olmaya meyilli olduğu için ona bi alt yaş grubunun kremleri fayda sağlamaz..

avon anew alternative krem var bunun yaş aralığı nedir acaba. 26 yaşındayım bir hafta sürdüm çok beğendim çok güel bir krem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…