- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.221
kızlar k1 de sayfa 89 da rimeller var bi alana bi bedava ben sattım da onun geliş fiyatı nedir super curl maskaradan sattım ben 3 aşamalı rimelden memnun deilim kızlar o yüsden müşterime süper curl tavsiye ettim
onun geliş fiyatı 15,15tl
kullanılır sorun olmazkızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden
haklısın canım teşekkürlerdark eğer bu ay sipariş vermeyeceksen zaten önümüzdeki ay anew indirimde değil bu nedenle elindeki botanik kremini kullanman daha mantıklı gibi geliyor daha sonrada anew indirme girince ondan alırsın tekrardan .
ama bak birde şöyle bir durum var sende benim gibi yapmışken tam yapayım komple kullanayım dşyosan anew 30+ sipariş ver gece gündüz göz kremi hepsi bir arada.
sanada canımcımbol satışlar hanımlarr....
ben kartla ödemiyorum canım talimat verdim.o yüzden kredi kartı naıl oluyo bilmiyorumoff takım öncüm hala sioarişleri vermemiş millet ürünleri soruyo sinir oldum ya :S
ben ilk ödememi kredi kartıyla ödedim ama takım öncüm belirli bilgiler olmadan öyle ödeme yapılmaz gibi bişeyler dedi korktum bende.. ödenmiş mi ödenmemiş mi nasıl anlayabilirim ki ??
ben kartla ödemiyorum canım talimat verdim.o yüzden kredi kartı naıl oluyo bilmiyorum
kızlar k1 de sayfa 89 da rimeller var bi alana bi bedava ben sattım da onun geliş fiyatı nedir super curl maskaradan sattım ben 3 aşamalı rimelden memnun deilim kızlar o yüsden müşterime süper curl tavsiye ettim
Arkadaşlar fatura ödemesiyle ilgili sorum olcak.
sevgili b.sorumlum geçen hafta bana faturaların aslında sadece girdiğimiz
sipariş tutarından ibaret olmadığını,k.d.v de dahil olduğunu söyledi.
bu güne kadar kdv tutarlarını kendisinin ödediğini söyledi.
yani benim en son fatura tutarım 105.tl iken 120 tl ödemem gerekiyormuş.
hediye için 450 tl sipariş vermişti.105i
"benim bende bana ne kalıyor peki" dedim.:1no2:
çok saçma geldi.bu fikir.bende artık satış yapmayacağımı söyledim.
kendi siparişlerimi kendim gireyim diyorum ama iade,vs.sorun olursa
yardım alacağım kimse yok. cesarette edemiyorum.ayrıca pek şevkimde
kalmadı bu işde.olmazsa bırakıcam artık..:gitme:
ödenmedi diye yada para nereye gitti diye korkuyorum.. ödendiğini nasıl anlamak gerekir onuda bilmiyorum..
kızlar kargo sorunum halloldu...Bugun sabahtan berı telefon telefon ustune hem kargo musterı hızmetlerı, hem avon...
Kargodakı bölge sorumlusu bugun kargomu gönderceklerını ve geldıgınde cagrı atmamı söledı :) kargom geldı ve geldımı dıye aradı tekrar...Sonra avon musterı hızm. aradı 3 kere... Kargomun gelıp gelmedıgını sordu ve bır daha sıkıntı yasarsanız bıze muhakkak haber verın bız gereklı yazısmayı ve işlemı yapacagız onlarla ılgılı dedı...Ayrıca benım ıcın haftada 2 gun sevkıyat olacak :)
Kızlar sipariş verdim pazar günü dün baktım işlendi yazıyordu kargoya verildi mi yani?siteden kargoyla ilgili bilgilere ulaşabiliyor muyuz?
kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden
siteden temsilciye özel den cari hesap özeti bölümünden öğrenebilirsin önce sıradaki fatura diye sonra ödendi teşekkürler diye gösteriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?