Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon anew alternative krem var bunun yaş aralığı nedir acaba. 26 yaşındayım bir hafta sürdüm çok beğendim çok güel bir krem.

o derinin yaş aralığı 35 ve üzeri yazıyor katalogda ama 33 den itibaren de kullanılabilir,normal-kuru-karma ciltler için uygun ama yağlı cilde önerilmiyor..

kızlar avonun sitesinde haberler başlıgında ıban numarası yazıyor 1 ocaktan itibaren iş bankası ve akbanktan havale veya eft yapanlar ıban bumarasıyla yatıracaklarmış o ne demek ben iş bankasında hesap açtım ona yatırıyorum

Kızlaaar yoktum bu ara ne çok birikmiş yoruldum valla,
Özebus çok sevindim canım böyle olduğuna,şimdi hakkını yemeyeyim,avonu nezaman arasam hep çok ilgilendiler.Öncelikle defalarca yazdım,arkadaşlar siparişlerinizi kendiniz vermeye başlayın,çekincek hiçbişey yok okadar basitki sistem sizi yönlendiriyor zaten,girin defalarca alış veriş yapın,paratik yapın en son siparişi göndermeye gelince göndermeyin,böylece alışmış olursunuz,bu arada iyce dikkat edin yaptığınıza öğrenin inanın 2 siparişte alışırsınız,yok KDV yi kendi ödüyomuş hiç duymadım valla,iadeniz varsa doldurun formu verin almak zorunda,sorun yaşadığınız anda bölge sorumlusunu ,avonu hemen arayın,netten siparişlerinizi,ödemelerinizi sürekli takip edin benim ilk günlerimde bir baktım adıma sipariş vermiş,aradım özürdiledi ama gene ben uğraştım neyse bidaha olmadı ama ben açıkcası kimseye güvenmiyorum,herşeyimi kendim takip ediyorum.

Kızlar treselle nasıl bir parfüm kokusu güzel mi?Bide kredi kartıyla ödeme yapıcamda avon günü gelince kendisimi çekiyor karttan yoksa benim karta ödeme talimatımı vermem gerekiyor?Amma çok soru sordum bu arada yaw.:)

çok teşekkürler canım yardımlarınız için:1hug:

dün b.sorumlum beni aradı.bende artık sipariş vermeyeceğimi filan söyledim.

sonra akşam tekrar,aradı hesaplarda yanlışlık yapmış.özür,üstüne özür diliyor.:1no2:

şifremide değiştirdim.benim adıma 871 tl sipariş girmişti.benim siparişlerimde dahil.

"arçelik tiryaki"bana gelecekti.dün aradığında 50tl sipariş stoksuzluk yüzünden gelmemiş.

senin adına 100 tl sipariş daha gireyimde hediyeyi alalılm dedi bende istemiyorum dedi.

güvenim sarsıldı.birde tanıdığımız birisiydi güya.lmaz:

fisfisfissağoll.
bana göre ne var acaba bunun benzeri. halbuki cildime çok yaramıştı.

26 demiştin sanırım yaşına.... ilk yşlanma belirtileri görülen ciltler için olan solutions un ageless results serisi var 25 yaş ve üzeri için onlartemizleyicisi+tonik var üzrine nemlendiri olarak cilt tipine göre kuru-yağlı-...total radiance(normal cilt) veya maximum moistue(kuru c.) veya pure pore fection(yağlı-karma c.) ürünlerinden seçerek tamamlayabilirsin.....
benim bildiğim böyle.....karar senin......

kızlar dun urun sıparısı gırdım ama 5539-0 böle bı urun gozukuo gırmedım halde 2 kere hemde 13.50 fakkat ben gırmedım nıe gorunuo otomatık ödeme talımatı verıdm içinmı aceba

kızlar dun urun sıparısı gırdım ama 5539-0 böle bı urun gozukuo gırmedım halde 2 kere hemde 13.50 fakkat ben gırmedım nıe gorunuo otomatık ödeme talımatı verıdm içinmı aceba

canım o dediğin farların kodu 0118-7 ve 0119-1 ,eğer o ürünü istemiyorsan faturanla beraber gelen iade formunu doldurup ürünle birlikte takım öncüne ulaştırman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…