- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.241
avon anew alternative krem var bunun yaş aralığı nedir acaba. 26 yaşındayım bir hafta sürdüm çok beğendim çok güel bir krem.
sağol tatlım ya bunu öğrendigim çok iyi oldu .. a.s.
kıslar buyuk dolu numune cantasından alan varmı ıcınde neler var 19 lira olanın
o derinin yaş aralığı 35 ve üzeri yazıyor katalogda ama 33 den itibaren de kullanılabilir,normal-kuru-karma ciltler için uygun ama yağlı cilde önerilmiyor..
yok yaaa nasıl yani kdv sini o ödüyormuş da .... sakınn,sen kendi siparişlerini kendin ver,iade durumu oluncada işaretlenecek yerleri doldur faturanın arkasında gelen iade formu yolla kendin.ben kendim giriyorum ama siparişlerimi temsilcime götürüyorum hazırlayıp o yolluyor bugün 90 tl lik 13 ve 14 kam iadelerimi verdim geldim ama kendinde aide yapabilirsin en olmadı ararız avon iletişim hattını nasıl yapılacağını sorarız kendi gir siparişlerini karını-zararını görürsün hem biz ne güne duruyoruz bundan ötürü bırakılır mı???yardımcı oluruz her konuda:1hug:
isminin altında hala avon üyesi yapılır yazıyor.daha önce bildirmiştim size ama....................
fisfisfissağoll.
bana göre ne var acaba bunun benzeri. halbuki cildime çok yaramıştı.
yazıyor evet ne oldu .....
siteden temsilciye özel'den teslimat bilgisi bölümüne bakman gerekiyor..
kızlar dun urun sıparısı gırdım ama 5539-0 böle bı urun gozukuo gırmedım halde 2 kere hemde 13.50 fakkat ben gırmedım nıe gorunuo otomatık ödeme talımatı verıdm içinmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?