- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.261
canım o dediğin farların kodu 0118-7 ve 0119-1 ,eğer o ürünü istemiyorsan faturanla beraber gelen iade formunu doldurup ürünle birlikte takım öncüne ulaştırman gerekiyor.
Saol canım,5 aydır cektıgım rezıllıkten sonra ıyı oldu,sana katılıyorum bende kendı işlerımı takıp edıyorum.Bencede kızlar hıc korkmayın gırın kurcalayın avon ınt sıtesını,olmadı must hızmetlerını arayın ordanda sevkıyat olsun,ödemelerle ılglı olsun her turlu ıslemını yapabıllıyor ve takıp edebılıyorsunuz...Kızlaaar yoktum bu ara ne çok birikmiş yoruldum valla,
Özebus çok sevindim canım böyle olduğuna,şimdi hakkını yemeyeyim,avonu nezaman arasam hep çok ilgilendiler.Öncelikle defalarca yazdım,arkadaşlar siparişlerinizi kendiniz vermeye başlayın,çekincek hiçbişey yok okadar basitki sistem sizi yönlendiriyor zaten,girin defalarca alış veriş yapın,paratik yapın en son siparişi göndermeye gelince göndermeyin,böylece alışmış olursunuz,bu arada iyce dikkat edin yaptığınıza öğrenin inanın 2 siparişte alışırsınız,yok KDV yi kendi ödüyomuş hiç duymadım valla,iadeniz varsa doldurun formu verin almak zorunda,sorun yaşadığınız anda bölge sorumlusunu ,avonu hemen arayın,netten siparişlerinizi,ödemelerinizi sürekli takip edin benim ilk günlerimde bir baktım adıma sipariş vermiş,aradım özürdiledi ama gene ben uğraştım neyse bidaha olmadı ama ben açıkcası kimseye güvenmiyorum,herşeyimi kendim takip ediyorum.
Saoll mustangcım... Ama artık kargocu kızın bız getırmıyoruz sız alcaksınız demesı son damla oldu benım ıcın.Avonada uyelıgımın ıptalını ıstıyorum demıstım,anladım kı gercekten bu konularda cok hassaslar...ozebus sorunun hallolduğuna çok sevindim gerçekten . hakkını aramazsan kimse hesaba almıyor böyle söke söke istediğini almak zorundasın malesef
çok sevindim,tepkini göstereceksin ki cevap alasın yılmak yokkkk,ya demiştim di mi pervane olurlar diye...sevindim..hadi kolay gelsin..
Canım orada bana ulaşan kargonun teslim tarihi falan var hala gelmedi yurtiçi kargoyu mu arasam ya . . .
kızlar dun urun sıparısı gırdım ama 5539-0 böle bı urun gozukuo gırmedım halde 2 kere hemde 13.50 fakkat ben gırmedım nıe gorunuo otomatık ödeme talımatı verıdm içinmı aceba
Kızlar bugün Avon u aradım daha önce stokta yok die gelmeyen ürünlerimi sordum.
2si varmış stokta.1 i hediye make me wonder,diğeri dudak balsamı.Balsam ücretli olduğu için ilk siparişimle gönderceklermiş.
War mı böle bişey ya.Sanki geciktirmeleri benim hatammış gibi ? Kargo parasından kaçıyo mu bu kadar Avon?
Sizin ürünler sonradan nasıl geliyo?
çıktığı günün ertesi gün geliyor bana bazen 2 gün sonrası olabiliyor...çıktı gözüküyorsa 1 veya 2 gün sonrasında varış tarihine işlenir ve sana ulaşır.yok eğer çok geciktiyse ara...
gelmeyen hello kitty saat vardı dünde sipariş verdim bugün yola çıkmış saat de az önce stoğa girmiş öğrendim stok bilgisinden hemen aradım müş.hiz.evet kargonuz yola çıktı ona eklememiz mümkün değil bi sonraki siparişinizle gelir artık....yok hayır bi çözüm bulun bu duruma hemen yollayın-yoksa iptal ettirelim diyor müşteri,bundan sonra benden bişey de almaz deyince iptal edilebilir ama iptal etmeyelim ben hemen özel istek diye bildireyim sabah çıkışını yapalım demez mi nihayet geliyor kızcağız hergün soruyordu ....
azık sesimizi çıkarmak gerekiyorrrr....
Pazar siparişi girdim p.tesi işlendi yazıyordu altında tarihi de 20.12 idi çarşamba oldu yok yuriçi kargoyu aradım daha gelmedi dedi yarın gelmezse ne yaparım bilemiyorum
Ama ben iptal ettiremem ki biri hediye.Diğer 2 sini mi iptal ettirsem.Balsam var birde bu aydan kalan tırnak cilası kurutucu.
Ay sinir oldum yaa.Dur bende yarın arayıp iptal ettireyim
Tulcum yeni mi aradın?
ya bugün aradım dedim öle müşteri kaybediyorum,benden almak istemiyolar die amahayıırrr iptal ettirme müşterime laf yetiştiremiyorum stokta varken yollayın de....müşteri kaybediyorum de...yollasınlar mecburlar...
Yarın ararım artık tekrar.evet 8 den önceydi 8 den sonra açılmıyor zaten...
teslimat bilgisinde ne yazıyorrr
ya bugün aradım dedim öle müşteri kaybediyorum,benden almak istemiyolar die ama(
Bi sonraki siparişinizle dedi.Neymiş göndereceklerinin biri ücretliymiş ya ondan.
Yarın ararım artık tekrar.
Ama göndermezlerse iptal edeyim artık napim.En azından ücretli olanı iptal ettirrim.Göndermezlerse
Bu gece de mail atayım bari
17 aralıkta gelen eski kargom var bir tek,başka bir şey yazmıyor terslik mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?