Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım o dediğin farların kodu 0118-7 ve 0119-1 ,eğer o ürünü istemiyorsan faturanla beraber gelen iade formunu doldurup ürünle birlikte takım öncüne ulaştırman gerekiyor.

ya evvet daha kargo gelmedı fatura bugun kesıldı ne zaman gelır bılmıorum ama işin ılgıncı gellen urunun ne oldu yazmıo 5539-0 yazıo kodu ama avonun ölle bır ururnu yok aceba yıl sonunda kodlarmı degısıo ben dedn gıbı 0018-7 dıe gırdım ama 5539-0 olarak gorunuyr

Saol canım,5 aydır cektıgım rezıllıkten sonra ıyı oldu,sana katılıyorum bende kendı işlerımı takıp edıyorum.Bencede kızlar hıc korkmayın gırın kurcalayın avon ınt sıtesını,olmadı must hızmetlerını arayın ordanda sevkıyat olsun,ödemelerle ılglı olsun her turlu ıslemını yapabıllıyor ve takıp edebılıyorsunuz...
ozebus sorunun hallolduğuna çok sevindim gerçekten . hakkını aramazsan kimse hesaba almıyor böyle söke söke istediğini almak zorundasın malesef
Saoll mustangcım... Ama artık kargocu kızın bız getırmıyoruz sız alcaksınız demesı son damla oldu benım ıcın.Avonada uyelıgımın ıptalını ıstıyorum demıstım,anladım kı gercekten bu konularda cok hassaslar...
çok sevindim,tepkini göstereceksin ki cevap alasın yılmak yokkkk,ya demiştim di mi pervane olurlar diye...sevindim..hadi kolay gelsin..

Kesınlıkle canım,özellıkle kargo sırketı cok uzerıme düştü 10 dk da bir geldımı dıye aradılar :))

Kızlar bişiyi merak ediorum,k1'de sipariş vericem diyelim 60 tl tutuo,15 tl'lik de bi önceki kampanyadan gelmeyen ürünüm varsa,toplam 75 tl oluyor.Kargo ücreti ödemezmiyim yoksa bu kampanyada verdiğim ürünler 60 tl oluyor diye ödermiyim?

Canım orada bana ulaşan kargonun teslim tarihi falan var hala gelmedi yurtiçi kargoyu mu arasam ya . . .

çıktığı günün ertesi gün geliyor bana bazen 2 gün sonrası olabiliyor...çıktı gözüküyorsa 1 veya 2 gün sonrasında varış tarihine işlenir ve sana ulaşır.yok eğer çok geciktiyse ara...

kızlar dun urun sıparısı gırdım ama 5539-0 böle bı urun gozukuo gırmedım halde 2 kere hemde 13.50 fakkat ben gırmedım nıe gorunuo otomatık ödeme talımatı verıdm içinmı aceba

o ürün far paleti daha önce stokta olmadığı için gönderemedilerse onu yolluyorlardır.benim ki de öyle çünkü....

Kızlar bugün Avon u aradım daha önce stokta yok die gelmeyen ürünlerimi sordum.

2si varmış stokta.1 i hediye make me wonder,diğeri dudak balsamı.Balsam ücretli olduğu için ilk siparişimle gönderceklermiş.

War mı böle bişey ya.Sanki geciktirmeleri benim hatammış gibi ? Kargo parasından kaçıyo mu bu kadar Avon?

Sizin ürünler sonradan nasıl geliyo?

gelmeyen hello kitty saat vardı dünde sipariş verdim bugün yola çıkmış saat de az önce stoğa girmiş öğrendim stok bilgisinden hemen aradım müş.hiz.evet kargonuz yola çıktı ona eklememiz mümkün değil bi sonraki siparişinizle gelir artık....yok hayır bi çözüm bulun bu duruma hemen yollayın-yoksa iptal ettirelim diyor müşteri,bundan sonra benden bişey de almaz deyince iptal edilebilir ama iptal etmeyelim ben hemen özel istek diye bildireyim sabah çıkışını yapalım demez mi nihayet geliyor kızcağız hergün soruyordu ....
azık sesimizi çıkarmak gerekiyorrrr....

Pazar siparişi girdim p.tesi işlendi yazıyordu altında tarihi de 20.12 idi çarşamba oldu yok yuriçi kargoyu aradım daha gelmedi dedi yarın gelmezse ne yaparım bilemiyorum

Ama ben iptal ettiremem ki biri hediye.Diğer 2 sini mi iptal ettirsem.Balsam var birde bu aydan kalan tırnak cilası kurutucu.

Ay sinir oldum yaa.Dur bende yarın arayıp iptal ettireyim

Ama ben iptal ettiremem ki biri hediye.Diğer 2 sini mi iptal ettirsem.Balsam var birde bu aydan kalan tırnak cilası kurutucu.

Ay sinir oldum yaa.Dur bende yarın arayıp iptal ettireyim

hayıırrr iptal ettirme müşterime laf yetiştiremiyorum stokta varken yollayın de....müşteri kaybediyorum de...yollasınlar mecburlar...

hayıırrr iptal ettirme müşterime laf yetiştiremiyorum stokta varken yollayın de....müşteri kaybediyorum de...yollasınlar mecburlar...
ya bugün aradım dedim öle müşteri kaybediyorum,benden almak istemiyolar die ama(

Bi sonraki siparişinizle dedi.Neymiş göndereceklerinin biri ücretliymiş ya ondan.

evet 8 den önceydi 8 den sonra açılmıyor zaten...
Yarın ararım artık tekrar.

Ama göndermezlerse iptal edeyim artık napim.En azından ücretli olanı iptal ettirrim.Göndermezlerse

Bu gece de mail atayım bari

perfect wear rujlardan hangisi kırmızı renkte bu katalogda indirimde sanki rich brown kırmızı gibi duruyor hiç kullanan var mı hangisini önerirsiniz_?

valla müşterilerle uğraş avonla uğraş .....
ben seviyorum temsilciliği kazanıyorum-güzel de satıyorum-hedieleri de ekstrası oluyo ama bazen de tıhh dedirtiyor yaniiiii:bbo:

17 aralıkta gelen eski kargom var bir tek,başka bir şey yazmıyor terslik mi var?

çıkmamış o zaman ama bu imkansız taaa pazar verilen siparişin çıkması lazımdı şimdiye işlendiğine göre siparişte bi yanlışlık yok ama niye çıkmadı ....kargoyu araman bişey kazandırmaz çünkü çıkmış olsa niye getirmediniz desen..avonu ara niye kargoya verilmedi diyee....genelde ertesi gün veya 2 gün sonrası çıkar zaten öyle yazıyo ya avon siparişi 2-3 iş gününde yola çıkarmak zorunda...müş.hiz.ara sabah 8.den itibaren...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…