Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

perfect wear rujlardan hangisi kırmızı renkte bu katalogda indirimde sanki rich brown kırmızı gibi duruyor hiç kullanan var mı hangisini önerirsiniz_?

bende onu kırmızıya benzettim.Merak ediyorum.Kullanan varsa yazsın lütfen.

valla müşterilerle uğraş avonla uğraş .....
ben seviyorum temsilciliği kazanıyorum-güzel de satıyorum-hedieleri de ekstrası oluyo ama bazen de tıhh dedirtiyor yaniiiii:bbo:

Evet canım ya Birde süper indirime giriyo ya 50 kuruş felan gibi komik karları oluyo bazı şeylerin.

Ben üye oluncamı böle oldu acaba :)))

Millet de indirim yaptırcam die uğraşyo.Nerdeyse ben ödicem walla tanıdıkların siparişinikaydirigubbakcemile3

Bende indirimli alıyorum diye üyeliğe devam ediyorum walla.Yoksa bu çevrede çok yapan var.Kar yapmam için gezip tozmam lazım benim

Ama bu ayki 4. hediyem parfümü kazanmak istiyorum.

sana bi fikir ben gezmiyorum ama bayaaa satıyorum tek olay katalog bunu farkettim...göstermek değil vericen onda kalacak 20 katalog getirttiğim ay süper satıyorum...10 katalog oldu mu olmuyooo bunu farkettim dağıtıyorum siparişten gününden önce arıyorum hepsini hatta öyle sipariş oluyor ki 2 sipariş giriyorum...evet katalogda parayla ama işe yarıyo ve tüm poşetlere ind. olan parfüm numun elerinde koyuyorummmm...beğeniyorlar zaten bu ay indirimde diyorum 1 tane yaz madem diyorlarrr bi de öyle dene ...

Evet arkadaşlar numuneleri ve katalogları bol kullanmak gerekiyor iyi satış için ...
Ben her ay 10 katalog istiyorum 1 tane de Avon gönderiyor zaten 1 tanesini kendime bırakıp diğer 10 taneyi okulda dağıtıyorum...
Sipariş günümden önce topluyorum katalogları baya oluyor sipariş...
Ürünler gelince de poşetlere numunelerden atıyorum...parfüm, ruj gibi...
Birde bana yardım eden kişiler var bu katalogları verdiğim kişiler mesela...
onlar başkalarına gösteriyor sipariş topluyolar benim için...
Bende onlara indrimli fiyattan veriyorum ürünleri yada arada küçük hediyeler veriyorum....
Hani mesela 125 tl ye şu hediye var diyorlar ya ordan gelen hediyeleri çok ürün alanlara veriyorum...
Hem onların hoşuna gidiyor hemde bana müşteri buluyolar....

Hadi herkes anlatsın bu tür teknklerini belki faydası olur birbirimize

Evet canım çok haklısın ben de fazla katolog söyledim bu ay bu yüzden.
Ama benim katalog vereceğim belli yerler var.İşte oralarda da var temsilciler.o yüzden biraz engelli benim satışım.Mesela kadın benim katalogumu gösteriyo güya arkadaşlarına ama geçen başka bi temsilci köpüğü 50 kuruş daha ucuz vermiş die gitmiş ondan almış:)) Bu kadar küçük bi yer için fazla sayıda temsilci var burda.
Buna rağmen yinede iyi yani satışım yeni biri için :)
Bende bu ay getirttim numune bakalım nasıl geri dönüşü olcak :))
Güzel tavsiyelerin için teşekkürler.yazarım gelişmeleri.

Ben de bişeyler koyuyorum elimden geldiğince.
Şu katalogu daha fazla kitlelere ulaştırmam lazım.

Yalnız şu stoksuzluk tam da beni buldu.ben yıllardır burdaki kadından alırım hiç ble bişey başımıza gelmemişti ya .Sinir oldum bilmeyende bidaha benden almak istemicek walla.
Herkese anlatamıyorsun benle alakalı olmadığımı bu stoksuzluğun:1no2:

bende senin gibi yapıyorum. okulda satıyorum.katalogları dagıtıyorum tanıdıgım sınıflara.ürün aldıklarında bana gelip gösteriyorlar şunları aldık diye.evlerine tanıdıklarına götürmek isteyenler oluyo.bana zor gelen kısımı bi sürü ürün okula taşımam. bide sınıf sınıf dolaşıp para toplamam.arada para sıkıntısı da çekiyorum. hocalara da ürün satmışlıgım var. bazı hocalarda buldugu katalogu yırtıyor :umursamaz: :)))

:bbo:kataloğumu yırtıyor:sm_confused:

ha bir dee asıl en çok satış yaptığım durum;grup grup ya 2 kardeş-iki yakın arkadaş-üç beş komşu misafir ettğimde elimdeki ürünleri göstermek,fazla sipariş girdiğimde elim olanları gösterdim mi süper satış oluyo birebir görmek daha bi cezbediyor....bi keresinde 260 tl lik ürünü topladılar gittiler,acayip şaşırdım ama hiç çaktırmadım elimde ürün kalmadı o derece....başka bi grub misafirim geldiğinde birbirleriyle yarıştılar resmen senin aldıkların mı çok benimkiler mi diye...talan ettiler...hemen sipariş girmiştim onlardan sonra elimde mal bulunsun diye....
yani bu bayaaa etkili bi yöntem satış için...aklınızda olsun....

Dilanaz sen şu kdv işini görüştün mü temsilcinle.

Öyle bişeyin olmadığını bildiğini söyledin mi?

evet konuşmuş bırakıyorum ben falan demiş özür-kusur dilemiş kadın..bi de hediyeyi kazanması için yardım edeyim bile demiş...
yokk kızkar illa dişimizi göstericez yoksa üç kuruş karımızdan da olucaz....lmaz:

merhabalar ben dilek.yeni üye oldum.siteye de avona da.birşey sormak istiyorum.14.katalog da son sayfada 3lü el ve tırnak kremi seti var.ondan sipariş etmek istemiştim.ama takım öncüme paket kodu yerine tek ürün kodunu yazdırmışım.dün sipariş vermişti.tek ürün fiyatıyla gelrise bana ben o ürünleri iade edip paket olarak alabilirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim.

ya güzel fikir canım satış yöntemlerini paylaş bende tık yok daha 1.den valla:1shok:

oğlum okula başladığı için bende hep o çevrede sattım şu an bayanın benden aalmadığı ürünleri yanımda gezdirip soruyorum isteyen olunca satıcam kalan ürünleride nasıl satmalı bide onu anlat be tul cüm ya yani elimizde kalan olunca...

panoramadaki erkek saatle indirim broşüründeki saat farklıymış ilk bakışta aynı sandım ben hangisi güzel acaba ya..

evet canım gelen ürünü iade edip tekrar paket koduyla sipariş girip ürünlerini alabilirsin...

tabi ki iade edip doğru şekliyle tekrar isteyebilirsina.s

satılmayacağını düşünüyorsan iade et avona...ama genelgeçer bi ürünse ergeç çıkarırsın elinden yaaa baktın olmadı...ürünü gösterme katalogda o ürüne baktığında müşterin o ürünü anlat -artık her ne ise ürün-istersen ind.getirteyim de geliş fiyatından neyin ver gitsin yeter ki elinden çıksın...
ama dediğim gibi herkese hitap edebilecek bi ürünse dursun er geç alan olur..
öyle gezdirdin mi satayım diye var bu ürün de bi bit eniği deyip alacakları varsa almazlar....

panoramadaki erkek saatle indirim broşüründeki saat farklıymış ilk bakışta aynı sandım ben hangisi güzel acaba ya..

panaromadaki yeni bi saat nasıl bilemiycem ama ind.kat.daki saat bi kat.da vardı ve eşime almıştım 1 ay falan taktı sanırım bileğini küf küf boyadı iade ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…