- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.281
perfect wear rujlardan hangisi kırmızı renkte bu katalogda indirimde sanki rich brown kırmızı gibi duruyor hiç kullanan var mı hangisini önerirsiniz_?
valla müşterilerle uğraş avonla uğraş .....
ben seviyorum temsilciliği kazanıyorum-güzel de satıyorum-hedieleri de ekstrası oluyo ama bazen de tıhh dedirtiyor yaniiiii:bbo:
bende onu kırmızıya benzettim.Merak ediyorum.Kullanan varsa yazsın lütfen.
Evet canım ya Birde süper indirime giriyo ya 50 kuruş felan gibi komik karları oluyo bazı şeylerin.
Ben üye oluncamı böle oldu acaba :)))
Millet de indirim yaptırcam die uğraşyo.Nerdeyse ben ödicem walla tanıdıkların siparişinikaydirigubbakcemile3
Bende indirimli alıyorum diye üyeliğe devam ediyorum walla.Yoksa bu çevrede çok yapan var.Kar yapmam için gezip tozmam lazım benim
Ama bu ayki 4. hediyem parfümü kazanmak istiyorum.
o ürün far paleti daha önce stokta olmadığı için gönderemedilerse onu yolluyorlardır.benim ki de öyle çünkü....
Evet canım çok haklısın ben de fazla katolog söyledim bu ay bu yüzden.sana bi fikir ben gezmiyorum ama bayaaa satıyorum tek olay katalog bunu farkettim...göstermek değil vericen onda kalacak 20 katalog getirttiğim ay süper satıyorum...10 katalog oldu mu olmuyooo bunu farkettim dağıtıyorum siparişten gününden önce arıyorum hepsini hatta öyle sipariş oluyor ki 2 sipariş giriyorum...evet katalogda parayla ama işe yarıyo ve tüm poşetlere ind. olan parfüm numun elerinde koyuyorummmm...beğeniyorlar zaten bu ay indirimde diyorum 1 tane yaz madem diyorlarrr bi de öyle dene ...
Ben de bişeyler koyuyorum elimden geldiğince.Evet arkadaşlar numuneleri ve katalogları bol kullanmak gerekiyor iyi satış için ...
Ben her ay 10 katalog istiyorum 1 tane de Avon gönderiyor zaten 1 tanesini kendime bırakıp diğer 10 taneyi okulda dağıtıyorum...
Sipariş günümden önce topluyorum katalogları baya oluyor sipariş...
Ürünler gelince de poşetlere numunelerden atıyorum...parfüm, ruj gibi...
Birde bana yardım eden kişiler var bu katalogları verdiğim kişiler mesela...
onlar başkalarına gösteriyor sipariş topluyolar benim için...
Bende onlara indrimli fiyattan veriyorum ürünleri yada arada küçük hediyeler veriyorum....
Hani mesela 125 tl ye şu hediye var diyorlar ya ordan gelen hediyeleri çok ürün alanlara veriyorum...
Hem onların hoşuna gidiyor hemde bana müşteri buluyolar....
Hadi herkes anlatsın bu tür teknklerini belki faydası olur birbirimize
Evet arkadaşlar numuneleri ve katalogları bol kullanmak gerekiyor iyi satış için ...
Ben her ay 10 katalog istiyorum 1 tane de Avon gönderiyor zaten 1 tanesini kendime bırakıp diğer 10 taneyi okulda dağıtıyorum...
Sipariş günümden önce topluyorum katalogları baya oluyor sipariş...
Ürünler gelince de poşetlere numunelerden atıyorum...parfüm, ruj gibi...
Birde bana yardım eden kişiler var bu katalogları verdiğim kişiler mesela...
onlar başkalarına gösteriyor sipariş topluyolar benim için...
Bende onlara indrimli fiyattan veriyorum ürünleri yada arada küçük hediyeler veriyorum....
Hani mesela 125 tl ye şu hediye var diyorlar ya ordan gelen hediyeleri çok ürün alanlara veriyorum...
Hem onların hoşuna gidiyor hemde bana müşteri buluyolar....
Hadi herkes anlatsın bu tür teknklerini belki faydası olur birbirimize
bende senin gibi yapıyorum. okulda satıyorum.katalogları dagıtıyorum tanıdıgım sınıflara.ürün aldıklarında bana gelip gösteriyorlar şunları aldık diye.evlerine tanıdıklarına götürmek isteyenler oluyo.bana zor gelen kısımı bi sürü ürün okula taşımam. bide sınıf sınıf dolaşıp para toplamam.arada para sıkıntısı da çekiyorum. hocalara da ürün satmışlıgım var. bazı hocalarda buldugu katalogu yırtıyor :umursamaz: :)))
Dilanaz sen şu kdv işini görüştün mü temsilcinle.
Öyle bişeyin olmadığını bildiğini söyledin mi?
:bbo:kataloğumu yırtıyor:sm_confused:
:bbo:kataloğumu yırtıyor:sm_confused:
ya güzel fikir canım satış yöntemlerini paylaş bende tık yok daha 1.den valla:1shok:ha bir dee asıl en çok satış yaptığım durum;grup grup ya 2 kardeş-iki yakın arkadaş-üç beş komşu misafir ettğimde elimdeki ürünleri göstermek,fazla sipariş girdiğimde elim olanları gösterdim mi süper satış oluyo birebir görmek daha bi cezbediyor....bi keresinde 260 tl lik ürünü topladılar gittiler,acayip şaşırdım ama hiç çaktırmadım elimde ürün kalmadı o derece....başka bi grub misafirim geldiğinde birbirleriyle yarıştılar resmen senin aldıkların mı çok benimkiler mi diye...talan ettiler...hemen sipariş girmiştim onlardan sonra elimde mal bulunsun diye....
yani bu bayaaa etkili bi yöntem satış için...aklınızda olsun....
merhabalar ben dilek.yeni üye oldum.siteye de avona da.birşey sormak istiyorum.14.katalog da son sayfada 3lü el ve tırnak kremi seti var.ondan sipariş etmek istemiştim.ama takım öncüme paket kodu yerine tek ürün kodunu yazdırmışım.dün sipariş vermişti.tek ürün fiyatıyla gelrise bana ben o ürünleri iade edip paket olarak alabilirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim.
merhabalar ben dilek.yeni üye oldum.siteye de avona da.birşey sormak istiyorum.14.katalog da son sayfada 3lü el ve tırnak kremi seti var.ondan sipariş etmek istemiştim.ama takım öncüme paket kodu yerine tek ürün kodunu yazdırmışım.dün sipariş vermişti.tek ürün fiyatıyla gelrise bana ben o ürünleri iade edip paket olarak alabilirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim.
oğlum okula başladığı için bende hep o çevrede sattım şu an bayanın benden aalmadığı ürünleri yanımda gezdirip soruyorum isteyen olunca satıcam kalan ürünleride nasıl satmalı bide onu anlat be tul cüm ya yani elimizde kalan olunca...
panoramadaki erkek saatle indirim broşüründeki saat farklıymış ilk bakışta aynı sandım ben hangisi güzel acaba ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?