- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.301
kataloğu veriyoum kadına bi de çocuğunun elinde oyuncak olmuyormu-yırtıyor-çiziyor delleniyorum resmen para veriyorum ben katalog için yaaa
Dilanaz sen şu kdv işini görüştün mü temsilcinle.
Öyle bişeyin olmadığını bildiğini söyledin mi?
sorma canım.geçen ödeme yapacakmış.şifremi değiştirdim ya aradı giriş yapamadığını
söyledi.bende artık sipariş vermeyeceğimi söyledim.forumdaki arkadaşlarıma sordum
öyle birşey kesinlikle olmaz yazdılar dedim.bir iki birşeye söyledi ikna etmek için
kapattık telefonu.akşam tekrar aradı ben yanlış hesaplamışım falan,filan defalarca özür diledi.
ben hakkımı aramasam devam edecekti ama.hiç güvenim kalmadı:bbo:
bu ay bir,kaç sipariş aldım ama nedense hevesim kalmadı artık.:çok üzgünüm:
[/niye kalmıycakmış hevesin,şifreni değiştirmişsin bundan sonra kendin siparişlerini girer işini halledersin en olmadı bize sorarsın-sadece iade işlerinde görürsün onu,o zaman da sorun çıkarırsa ki yapmak zorunda görevi yani o zaman temsilcini değiştirme hakkın da varmış onu da burda öğrendim...sat-kazan-boşver onu....
hangi saat boyadıydı canım,indirim broşüründeki nasıl baktınmıpanaromadaki yeni bi saat nasıl bilemiycem ama ind.kat.daki saat bi kat.da vardı ve eşime almıştım 1 ay falan taktı sanırım bileğini küf küf boyadı iade ettim..
zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falansoldaki ürün kodu ve yanındaki ürün adedi kısmını dolduruyorsun sadece,yan tarafındaki bölümden de eğer katalog istiyorsan zaten koduyla adediyle hazır ordaki seçenekler,onlardan istediğin kat. ve adedini işaretliyorsun bu kadar sonra sepete at güncelle tıkla,hesaplanmış halini göreceksin..devam a tıkla bukadar en son sipariş gönderiliyor onaylıyormusunuz der tamam de yolla...sipariş gününü bekleme listeni al eline dene defalarsa..en siparişi göndere gelince geri dön...çoookkkk kolay site zaten yönlendiriyor....kendin girersen siparişlerini sitedeki biçok şeyden yararlanabilirsin.kolay gelsin..
hangi saat boyadıydı canım,indirim broşüründeki nasıl baktınmı
:kedi:zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falan
Evet mavicim sıparısın işlenmiş yani kayıta alınmıs....Temsılcıye özelden teslımat bılgısıne gırıp sıparısını takıp edebılırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?