Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kataloğu veriyoum kadına bi de çocuğunun elinde oyuncak olmuyormu-yırtıyor-çiziyor delleniyorum resmen para veriyorum ben katalog için yaaa

herkese günaydın.sana katılıyorum canım.benimde başıma geliyor,yok çocuk yırttı,yok

bulamadım.ikinci siparişimde bir düzine katalog dağıtmıştım.çoğu geri gelmedi.siparişde vermedilerlmaz:

zaten sipariş veren kataloğu iade ediyor.inanırmısınız çoğu kişide sırf bakıp,oyalanmak için

alıyor kataloğu,elimizde çok ya bedava sanıyorlar

Dilanaz sen şu kdv işini görüştün mü temsilcinle.

Öyle bişeyin olmadığını bildiğini söyledin mi?

sorma canım.geçen ödeme yapacakmış.şifremi değiştirdim ya aradı giriş yapamadığını

söyledi.bende artık sipariş vermeyeceğimi söyledim.forumdaki arkadaşlarıma sordum

öyle birşey kesinlikle olmaz yazdılar dedim.bir iki birşeye söyledi ikna etmek için

kapattık telefonu.akşam tekrar aradı ben yanlış hesaplamışım falan,filan defalarca özür diledi.

ben hakkımı aramasam devam edecekti ama.hiç güvenim kalmadı:bbo:

bu ay bir,kaç sipariş aldım ama nedense hevesim kalmadı artık.:çok üzgünüm:

sana bi fikir ben gezmiyorum ama bayaaa satıyorum tek olay katalog bunu farkettim...göstermek değil vericen onda kalacak 20 katalog getirttiğim ay süper satıyorum...10 katalog oldu mu olmuyooo bunu farkettim dağıtıyorum siparişten gününden önce arıyorum hepsini hatta öyle sipariş oluyor ki 2 sipariş giriyorum...

Evet arkadaşlar numuneleri ve katalogları bol kullanmak gerekiyor iyi satış için ...
Ben her ay 10 katalog istiyorum 1 tane de Avon gönderiyor zaten 1 tanesini kendime bırakıp diğer 10 taneyi okulda dağıtıyorum...

ne demekki neymiş işin sırrı bol katalogyerimseniben

kataloğu gören müşteri sipariş verir,sipariş alınca temsilci kazanıra.s

temsilci kazanınca takım öcüsü kazanır,takım öncüsü kazanınca,b.sorumlusu kazanır.

alın verin ,ekonomiye can verinvereliniortak

AVON, a hayat verin:roflol:

yalnız alıntılar,tul ve nzl.erl dendi isimleri çıkmamış.sanki üsttekileride ben yazmışım gibi oldu.

ya kızlar bu zamana kadar takım öncüme verdim siparişi hep şimdi deneyeyim internetten vereyim diyorum bunu ona söylemem gerekiyomu bide baktım karışık gibi geldi alışverişi actım sagdada ürünkodları var soldada hangi bölüme yazılıyor şimdi ay sonu artık kendim vermek istiyorum da bi yazarsanız sevinirim..:kedi:

soldaki ürün kodu ve yanındaki ürün adedi kısmını dolduruyorsun sadece,yan tarafındaki bölümden de eğer katalog istiyorsan zaten koduyla adediyle hazır ordaki seçenekler,onlardan istediğin kat. ve adedini işaretliyorsun bu kadar sonra sepete at güncelle tıkla,hesaplanmış halini göreceksin..devam a tıkla bukadar en son sipariş gönderiliyor onaylıyormusunuz der tamam de yolla...sipariş gününü bekleme listeni al eline dene defalarsa..en siparişi göndere gelince geri dön...çoookkkk kolay site zaten yönlendiriyor....kendin girersen siparişlerini sitedeki biçok şeyden yararlanabilirsin.kolay gelsin..

:kedi: zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falan

hangi saat boyadıydı canım,indirim broşüründeki nasıl baktınmı

evet kam. 1 deki ind.kat.daki saat presley erkek saati 29.90 tl olan işte o boyadı eşimin bileğini ,yazın bi ara katalogdaydı o zaman almıştım...panorama daki saat ilk kez çıkıyor..onu bilemiycem nasıldır?????

Kızlar siparişimi salı akşamı verdim.şimdi girdim baktım işlendi yazıyor.bu gönderildi demekmi oluyor?Geçen siparişimide salı vermişmiş perşembe elimdeydi.bugün daha gelmedi...

Evet mavicim sıparısın işlenmiş yani kayıta alınmıs....Temsılcıye özelden teslımat bılgısıne gırıp sıparısını takıp edebılırsın canım

Kızlar siparişimi salı akşam verdim.bugün kontrol ettim siteden işlendi yazıyor.bu yola çıktımı demek oluyor acaba?

kızlar bikaç sorum olucak size.hani bize her ay yollanan panoramalar var ya onlardan satış yapıyormuyuz eğer satış yaparsak extra kargo parası veriyormuyuz...bide kızlar benden neden kimse kargo parası almıyor,genelde  75 altı siparişlerim oluyor hiç kargo parası vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…