Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teslimat bilgisinde bir önceki siparişim teslim edildi yazıyor yenisi hakkında bi bilgi yok valla:))

ozebuc çok teşekkür ederim.şimdi bi daha kontrol ettim.bugün gelicek sanırım...

rıca ederım cnm.... Bazen talep cok fazla oldugu durumlarda gec gönderılebılıyor bazen de teslımat bılgısını gec gırebılıyorlar...
Mutlaka teslımat bılgısıne gırıyorlar canım bılgılerı...

canım kampanya bitmek üzere takım öncünle konuş biranönce,iade kolay ama kampanya bitmeden diğerinin siparişini vermen lağzım.

Kızlar siparişimi salı akşamı verdim.şimdi girdim baktım işlendi yazıyor.bu gönderildi demekmi oluyor?Geçen siparişimide salı vermişmiş perşembe elimdeydi.bugün daha gelmedi...

işlendi yaznca fatura kesiliyo sadece kargoya verildi demek değil yani...teslimat bilgisinden kontrol edicen yola çıkıp çıkmadığınıyerimseniben

satış yapabilirsin ama kimseye göstermeden çünkü o bize özel ve geliş fiyatları yazıyor....henüz başlamamış olan kamp.dan sipariş olursa ve o ürün panaromada varsa ordaki kodu yazarsın veya getirtirsin....
kargo ücretinde ise 75 altı sipariş girdiğinde 7.5 tl ücret var kargocu kapıda isteyecek değil elbet...avon ödüyordur onu senin sonraki faturalarına işleniyordur...bırakır mı hiç......faturalarını bi incele....

:kedi:zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falan

Canım tul un dediği gibi çok kolay hiçbişey olmaz,ben alışveriş sayfasını açıp olanları katoloğu ordan işaretleyip atıyorum sepete,sonra promosyanlara girip ordan ürünleri seçip atıyorum okadar,zaten enson siparişi gönder deyince bile sana uyarı yazısı geliyo siparişi göndermek üzeresiniz diye ama diyelimki yanlışlıkla gönderdin,internetten verilen siparişler bölümüne girip,hemen ordan iptal edebilirsin yani arkadaşlar çekinmeyin herkes kendi siparişini kendi versin.

Canım o saatten bende aldım eşime babalar günü için almıştım,hala kullanıyo bi sorun yok acaba hepsi aynı değilmiymiş?

o saatten ben esıme aldım ve cok begenerek kullanıyor.Sanırım sıze denk gelmıs,garantı belgesıde oluor aslında yanında bir görüşün ıstersenız avonla...

Siparişlerim gelmedi demiştim ya bugün baktım siteye bugün fatura kesilmiş sanırım yolda yani fatura kesilmesi bu demek sanırım?internetten sipariş girdim toplam 92 tl yazıyordu bu kesilen faturada 151 yazıyor neden fiyat arttı ki?siparişi de ben girmiştim halbuki neler oluyor . . .

fatura detayına bakıyorum verdiğim siparişler yok onlar yerine olmayan ürünlerin kodları var mesela 5452-6
5458-0
hediye avon rozet yazıyor karşısında 9.99 tl fiyat var
ya kızlar neler oluyor offf

fatura detayına bakıyorum verdiğim siparişler yok onlar yerine olmayan ürünlerin kodları var mesela 5452-6
5458-0
hediye avon rozet yazıyor karşısında 9.99 tl fiyat var
ya kızlar neler oluyor offf
canım sana hediye gelen hediyelerin yanında fiyatları da yazar . iskonto oranı yazar faturanın altında o fiyattan düşer hediyeleri geri kalan ücreti ödersin faturanı bi daha incele bnce.şutarafagitti

kargo gelince belli olacak baktım iskontadan düşmüş hali o canım ürünlere baktım hep yanlış kodları bazısının kodu yanlış bazısının adı yanlış bazısının kodu var adı yok falan falan umarım elime gelen fatura böyle omaz

Allah Allah ürün kodları mı değişti yoksa :bbo: anlayamadım niye böyle oldu. kargoyu bkleme bnce arayıp sor avona.kargoda da aynı fatura gelir

teşekkür ederim cevabın için canım.ama aklımın almadığı ben hiç kargo parası ödemedim.faturaya da yansıyan bir şey yok.neyse hoş bana hibbe edecek hali yok avonun kesin biyerden sökecekkafamçokkarıştı

Güzel bir yöntem canım bak bu da:))

Haklısın

Hevesini hiç kırma canım.benimde hevesimi kırdı temsilcim ama belki temsilcimi değiştirrim ben.

Kızlar ben de temsilcime gıcık oldum ya.

Taa 1 ay önce bana elinde percieve var mı diye sordu,o sipariş vermiş de müşterisine acil verecekmiş.Sen elindekini ver,Ben siparişim gelince sana vericem dedi.

Ben de verdim elimdeki parfümü.1ayı geçti hala gönderecek.
1 kaç kere aradım hep tamam felan oyaladı.geçen onlara yakın bi arkadaşın kızıyla göndermiş bana.

ama açılmış ve sıkılmış.Kutuda hep tırnak izleri var.

Sinir oldum.Aradım.Açıp bi müşteriye kokuyu denettiğini söyledi.Neymiş merak etmiş o da sıkmış.Benim müşterim böyle açık almak istemiyo dedim.

tamam gönder ben başka vereyim dedi.Gönderdim yine o kızla.Kıza kataloga girince vericem felan demiş.

Zaten şuan katalogda indirimde.Önümüzdeki katalogda indirimli değil.Beni 1 ay daha oyalayacak.

Bugün kıza dedim git,parasını istiyo de dedim.Kendim de aradım telini açmadı.

Parayıda geçen istedim parfüm yoksa elinde.Onuda yollamamıştı.

Kızlar bu sebeple Temsilcimi değiştircem ben,böyle bi sebeple değiştirilir mi? Çünkü üyeliğimi iptal edip yeniden üye olmak için uğraşmak istemiyorum.

bi önceki siparişinde gelmeyen eksik ürünler varsa onlar eklenmiş olabilir..

değiştirebilirsin bişey olmaz.
istersen o ürün tutarında ihtiyacın olan bi ürün al elinde vardır bir yığın mal onun..yoksa oyalayacak anlaşılan yada senin için ihtiyacın olan bi sipariş girsin o ödesin ..
çözmek istersen yol çok ama kimi zorluk çıkarabiliyo işte...
çok şükür benim temsilcim çok iyi normalde de oturmalar ayarlıyoruz- bizi ağırlıyor-hoş tutuyo temsilcilerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…