- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.321
teslimat bilgisinde bir önceki siparişim teslim edildi yazıyor yenisi hakkında bi bilgi yok valla:))
ozebuc çok teşekkür ederim.şimdi bi daha kontrol ettim.bugün gelicek sanırım...
merhabalar ben dilek.yeni üye oldum.siteye de avona da.birşey sormak istiyorum.14.katalog da son sayfada 3lü el ve tırnak kremi seti var.ondan sipariş etmek istemiştim.ama takım öncüme paket kodu yerine tek ürün kodunu yazdırmışım.dün sipariş vermişti.tek ürün fiyatıyla gelrise bana ben o ürünleri iade edip paket olarak alabilirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim.
Kızlar siparişimi salı akşamı verdim.şimdi girdim baktım işlendi yazıyor.bu gönderildi demekmi oluyor?Geçen siparişimide salı vermişmiş perşembe elimdeydi.bugün daha gelmedi...
kızlar bikaç sorum olucak size.hani bize her ay yollanan panoramalar var ya onlardan satış yapıyormuyuz eğer satış yaparsak extra kargo parası veriyormuyuz...bide kızlar benden neden kimse kargo parası almıyor,geneldevirüs 75 altı siparişlerim oluyor hiç kargo parası vermedim
:kedi:zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falan
evet kam. 1 deki ind.kat.daki saat presley erkek saati 29.90 tl olan işte o boyadı eşimin bileğini ,yazın bi ara katalogdaydı o zaman almıştım...panorama daki saat ilk kez çıkıyor..onu bilemiycem nasıldır?????
Canım o saatten bende aldım eşime babalar günü için almıştım,hala kullanıyo bi sorun yok acaba hepsi aynı değilmiymiş?
canım sana hediye gelen hediyelerin yanında fiyatları da yazar . iskonto oranı yazar faturanın altında o fiyattan düşer hediyeleri geri kalan ücreti ödersin faturanı bi daha incele bnce.şutarafagittifatura detayına bakıyorum verdiğim siparişler yok onlar yerine olmayan ürünlerin kodları var mesela 5452-6
5458-0
hediye avon rozet yazıyor karşısında 9.99 tl fiyat var
ya kızlar neler oluyor offf
kargo gelince belli olacak baktım iskontadan düşmüş hali o canım ürünlere baktım hep yanlış kodları bazısının kodu yanlış bazısının adı yanlış bazısının kodu var adı yok falan falan umarım elime gelen fatura böyle omaz
satış yapabilirsin ama kimseye göstermeden çünkü o bize özel ve geliş fiyatları yazıyor....henüz başlamamış olan kamp.dan sipariş olursa ve o ürün panaromada varsa ordaki kodu yazarsın veya getirtirsin....
kargo ücretinde ise 75 altı sipariş girdiğinde 7.5 tl ücret var kargocu kapıda isteyecek değil elbet...avon ödüyordur onu senin sonraki faturalarına işleniyordur...bırakır mı hiç......faturalarını bi incele....
Güzel bir yöntem canım bak bu da:))ha bir dee asıl en çok satış yaptığım durum;grup grup ya 2 kardeş-iki yakın arkadaş-üç beş komşu misafir ettğimde elimdeki ürünleri göstermek,fazla sipariş girdiğimde elim olanları gösterdim mi süper satış oluyo birebir görmek daha bi cezbediyor....bi keresinde 260 tl lik ürünü topladılar gittiler,acayip şaşırdım ama hiç çaktırmadım elimde ürün kalmadı o derece....başka bi grub misafirim geldiğinde birbirleriyle yarıştılar resmen senin aldıkların mı çok benimkiler mi diye...talan ettiler...hemen sipariş girmiştim onlardan sonra elimde mal bulunsun diye....
yani bu bayaaa etkili bi yöntem satış için...aklınızda olsun....
Haklısınevet konuşmuş bırakıyorum ben falan demiş özür-kusur dilemiş kadın..bi de hediyeyi kazanması için yardım edeyim bile demiş...
yokk kızkar illa dişimizi göstericezyoksa üç kuruş karımızdan da olucaz.... lmaz:
Hevesini hiç kırma canım.benimde hevesimi kırdı temsilcim ama belki temsilcimi değiştirrim ben.
sorma canım.geçen ödeme yapacakmış.şifremi değiştirdim ya aradı giriş yapamadığını
söyledi.bende artık sipariş vermeyeceğimi söyledim.forumdaki arkadaşlarıma sordum
öyle birşey kesinlikle olmaz yazdılar dedim.bir iki birşeye söyledi ikna etmek için
kapattık telefonu.akşam tekrar aradı ben yanlış hesaplamışım falan,filan defalarca özür diledi.
ben hakkımı aramasam devam edecekti ama.hiç güvenim kalmadı:bbo:
bu ay bir,kaç sipariş aldım ama nedense hevesim kalmadı artık.:çok üzgünüm:
sorma canım.geçen ödeme yapacakmış.şifremi değiştirdim ya aradı giriş yapamadığını
söyledi.bende artık sipariş vermeyeceğimi söyledim.forumdaki arkadaşlarıma sordum
öyle birşey kesinlikle olmaz yazdılar dedim.bir iki birşeye söyledi ikna etmek için
kapattık telefonu.akşam tekrar aradı ben yanlış hesaplamışım falan,filan defalarca özür diledi.
ben hakkımı aramasam devam edecekti ama.hiç güvenim kalmadı:bbo:
bu ay bir,kaç sipariş aldım ama nedense hevesim kalmadı artık.:çok üzgünüm:
[/niye kalmıycakmış hevesin,şifreni değiştirmişsin bundan sonra kendin siparişlerini girer işini halledersin en olmadı bize sorarsın-sadece iade işlerinde görürsün onu,o zaman da sorun çıkarırsa ki yapmak zorunda görevi yani o zaman temsilcini değiştirme hakkın da varmış onu da burda öğrendim...sat-kazan-boşver onu....
Bende böyle düşünüyorum Dilanazcım
İyi etmişsin canım.bi de şifremi degiştirdim bi sorun,olmaz.dimi , sipariş falan eklenmesin diye
Yap canım deneme .En son adımda küçük bir kutu çıkıyor.Gerçekten sipariş girmek isteyip istemediğini soruyor.orda iptali tuşlarsın:kedi:zemuszemuscanım öylesine girip deneme yapıp güncellemeden deneyebiliyomuyuz korkuyorum gercekten yollarlar falan
Hımm ilginçmiş.Bi bilgim yok walla.Netten kendin mi veriyosun siparişini?teşekkür ederim cevabın için canım.ama aklımın almadığı ben hiç kargo parası ödemedim.faturaya da yansıyan bir şey yok.neyse hoş bana hibbe edecek hali yok avonun kesin biyerden sökecekkafamçokkarıştı
Siparişlerim gelmedi demiştim ya bugün baktım siteye bugün fatura kesilmiş sanırım yolda yani fatura kesilmesi bu demek sanırım?internetten sipariş girdim toplam 92 tl yazıyordu bu kesilen faturada 151 yazıyor neden fiyat arttı ki?siparişi de ben girmiştim halbuki neler oluyor . . .
Kızlar ben de temsilcime gıcık oldum ya.
Taa 1 ay önce bana elinde percieve var mı diye sordu,o sipariş vermiş de müşterisine acil verecekmiş.Sen elindekini ver,Ben siparişim gelince sana vericem dedi.
Ben de verdim elimdeki parfümü.1ayı geçti hala gönderecek.
1 kaç kere aradım hep tamam felan oyaladı.geçen onlara yakın bi arkadaşın kızıyla göndermiş bana.
ama açılmış ve sıkılmış.Kutuda hep tırnak izleri var.
Sinir oldum.Aradım.Açıp bi müşteriye kokuyu denettiğini söyledi.Neymiş merak etmiş o da sıkmış.Benim müşterim böyle açık almak istemiyo dedim.
tamam gönder ben başka vereyim dedi.Gönderdim yine o kızla.Kıza kataloga girince vericem felan demiş.
Zaten şuan katalogda indirimde.Önümüzdeki katalogda indirimli değil.Beni 1 ay daha oyalayacak.
Bugün kıza dedim git,parasını istiyo de dedim.Kendim de aradım telini açmadı.
Parayıda geçen istedim parfüm yoksa elinde.Onuda yollamamıştı.
Kızlar bu sebeple Temsilcimi değiştircem ben,böyle bi sebeple değiştirilir mi? Çünkü üyeliğimi iptal edip yeniden üye olmak için uğraşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?