- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.341
Hımm ilginçmiş.Bi bilgim yok walla.Netten kendin mi veriyosun siparişini?
ya kızlar bugün bi arkadaş k.14 den takı seti istedi yılbaşı elinde olacak şekilde vermeliyim siparişi, iki faturam var ama , günleri gelmedi , biri ayın sonu ,önceki de 1.ayın 12 sinde son ödemesi bide en az gene 70 üzerimi vermem lazım yeni kataloğun siparişi de baslıycak k.14 den istesem gelirmi önümüzdeki hafta gene yani yılbaşına kadar..
Teşekkürler canım.Hala ses yok sabah da mesaj attım kendisine.ilgisiz fln diye şikayet edip değiştirebilrsin cnm bölge sorumlusuna demen yeterli
Yok canım ya çözmek istese çözerdi.Parasınıda vermedi.Ürünüde.değiştirebilirsin bişey olmaz.
istersen o ürün tutarında ihtiyacın olan bi ürün al elinde vardır bir yığın mal onun..yoksa oyalayacak anlaşılan yada senin için ihtiyacın olan bi sipariş girsin o ödesin ..
çözmek istersen yol çok ama kimi zorluk çıkarabiliyo işte...
çok şükür benim temsilcim çok iyi normalde de oturmalar ayarlıyoruz- bizi ağırlıyor-hoş tutuyo temsilcilerini...
cnm benim bildiğim böyle özel günlerde ve kampanya sonunda çok hızlı çalışıyorlar..yerimseniben
evet canım gelen ürünü iade edip tekrar paket koduyla sipariş girip ürünlerini alabilirsin...
merhaba ben bugün katıldım aranıza bende 4yıldır temsilciyim avonda ve çok seviyorum....vereliniortak
cvp yazarsanız mutlu olurum
slm bende yeni üyeyim hem avona hem siteye birşey sorayım bari k14 ten 500 lük sipariş verdim göndere göndere göz temizleme jeli yollamış ben 2. sipariş te verdim 99 lük hediye falan gelir mi acaba ne cimrilik bu iyi aksamlar
rondo için 540 değil miydi
merhaba ben bugün katıldım aranıza bende 4yıldır temsilciyim avonda ve çok seviyorum....vereliniortak
faturam ilki 31 inde benim öbürü 1.ayın 11 e kadar bu ayın 31 i olanbiraz geçse ne olur biraz geç yatırsam ,tel.mesaj geliyo gecikince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?