Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bugün bi arkadaş k.14 den takı seti istedi yılbaşı elinde olacak şekilde vermeliyim siparişi, iki faturam var ama , günleri gelmedi , biri ayın sonu ,önceki de 1.ayın 12 sinde son ödemesi bide en az gene 70 üzerimi vermem lazım yeni kataloğun siparişi de baslıycak k.14 den istesem gelirmi önümüzdeki hafta gene yani yılbaşına kadar..

cnm benim bildiğim böyle özel günlerde ve kampanya sonunda çok hızlı çalışıyorlar..yerimseniben

ilgisiz fln diye şikayet edip değiştirebilrsin cnm bölge sorumlusuna demen yeterli
Teşekkürler canım.Hala ses yok sabah da mesaj attım kendisine.

Yok canım ya çözmek istese çözerdi.Parasınıda vermedi.Ürünüde.

cnm benim bildiğim böyle özel günlerde ve kampanya sonunda çok hızlı çalışıyorlar..yerimseniben

Özlem71 cim bilemiyorum canım ya.
Sen kargo parası ödeyip ödemediğini de mi soruyorsun? Ürün zaten 3-4 güne eline ulaşır siparişi verirsen.

Kızlar bende 1-2 sipariş vermek istiyorum k14 den 3. siparişim olcak.Ama 75 i geçmek olayından dolayı vazgeççem galiba.

merhaba ben bugün katıldım aranıza bende 4yıldır temsilciyim avonda ve çok seviyorum....vereliniortak
cvp yazarsanız mutlu olurum

hoşgeldiiiinnnnnnn bende yeni temsilci sayılırım bugün ikinci siparişlerim geldi.iyi ki geldin buraya burdaki ortam o kadar güzel ki.sağolsunlar arkadaşlar her konuda destek ve yardımcı oluyorlar.kendi temsilcin bile bu kadar yardımcı olmaz vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada hani katalog 14 ten bir parfüm alana 7 li küpe seti 35 lira yerine 5 lira ya.işte o küpe seti yerine 3 lü takı seti gönderiyolar sanırım kalmamış.parfüm alan arkadaş istemedi bende kendime getirttim.fena değil fiyata göre çok iyi.haberiniz olsun

slm bende yeni üyeyim hem avona hem siteye birşey sorayım bari k14 ten 500 lük sipariş verdim göndere göndere göz temizleme jeli yollamış ben 2. sipariş te verdim 99 lük hediye falan gelir mi acaba ne cimrilik bu iyi aksamlar

eğer siparişine 10 katalog eklediysen beko rondo hediye gelir sana ayrıca güzel satış yapmışsın tebrikler kaydirigubbakcemile5

merhaba ben bugün katıldım aranıza bende 4yıldır temsilciyim avonda ve çok seviyorum....vereliniortak
cvp yazarsanız mutlu olurum

merhaba hoşgeldin bende temsilciyimbiz burada bildiklerimizisatış yöntemlerimizi-avonla ilgili sorunlarımızı-kafamıza takılansorularımızı paylaşıyoruz,elimizden geldikçe de cevaplıyoruz....sen de paylaşırsan seviniriz..

hoşgeldin canım...benden de bi arkadaş zarf şeklinde çanta istedi ama tek sipariş niye vereyim ki öncekileri ödeyeyim bi kere zaten 3-4 gün de bitiyo önceki kampanya gelirmi gelmezmi çanta istersek belli degil..

faturam ilki 31 inde benim öbürü 1.ayın 11 e kadar bu ayın 31 i olanbiraz geçse ne olur biraz geç yatırsam ,tel.mesaj geliyo gecikince..

Arkadaşlar az önce netten sipariş vermek için denme yaptım.dediğiniz gibi çok kolaymış.

yalnız" müşteri adedi" yazan buton var.oraya ne yazılıcak onu anlayamadım.

birde promosyonlu ürünleri yazdım promosyon tuşuna tıkladım ama açılmadı.ama p işareti vardı yanında

promosyon tuşu "bir adet ürün alana seçtiği herhangi bir ürün bedava"

oluyor ya onun içinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…