Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde şu internetten verilen siparişler o tarih butonu bir tuhaf

başlangıç tarihi ve bitiş tarihi yazıyor. tam olarak saati ve tarihi gireceğiz değilmi?

onuda bir açıklarsanız arkadaşlar.

kolyt demiştik di mi?müşteri adedinin hiç bi fonksiyonu yok güya oraya gireceğin rakam kadar poşet göndermeleri gerekiyor ama olmuyo bi faydası 4 ürüne 1 poşet şeklinde gönderiyorlar...

buna cevap veren yokmu:gitme:

Cevap veren olmuş.çok teşekkür ederim canım.a.s.

herşeyi sabırla cavapladığın için.:1hug:

birde şu internetten verilen siparişler o tarih butonu bir tuhaf

başlangıç tarihi ve bitiş tarihi yazıyor. tam olarak saati ve tarihi gireceğiz değilmi?

onuda bir açıklarsanız arkadaşlar.

ben durumu bölümüne hepsini işaretliyorum yandaki kutucukları tıklayıp kampanyanın başlangıç ve bitiş tarihini tıklıyorum hepsi çıkıyo siparişlerin.

buna cevap veren yokmu:gitme:

Evet tul ün dediği gibi o tuş bi naneye yaramıyo ben en son yazdım adedi hiçbişey değişmedi.Canım sorunu tam anlayamadım ama promosyanları falan hesplıyo zaten sistem sen kontrol et yeter,zaten o P harfi varsa tamamdır,1-2 siparişte alışırsın canım kimseyle uğraşmaya gerek yok yine tekrarlıyorum kendiniz verin arkadaşlar siparişleri...

Kızlar son haftada hediye kampanyası olurmu acaba bir sipariş daha vercemde pazartesiyi bekliyorum,birde avona mail atıcam temsilciler için adam gibi kullanışlı şık çantalar çıkarsınlar ya nasılsa parasını biz vermiyozmu numunelerde çok az hemde parfüm numuneleri çok kullanışsız,valla bana çok lağzım oluyo olmazsa kendim alcam bi çanta siz nedersiniz?

son hafta bi kam. olacağını hiç sanmıyorum ama kam.14 yılın son kam.belli de olmaz ama ben hiç beklemiyorum.
çanta derken ;kol çantasıysa bugüne dek 1-2 si dışında hiçbiri katalogdaki gibi değildi...çanta konusunda avondan memnun değilim.
yok eğer numune çantasıysa o şart zaten ben almıştım başlarken çık da işime yaradı.öneririm.

günaydın arkadaşlar:1hug:

canım promosyon olarak kastteğim hani bir ürün alana herhangi bir ürün bedava deniliyor

ya mesela= 13.kampanyada vardı cilt yumuşatıcı alana herhangi iki deodorant bedava .

cilt yumuşatıcı kodunu yazdım,seçilen iki deodorantı yazmak için promosyonlar yazan

butonamı tıklayacağız,yoksa onların kodunuda mı yazacağız?

ne çok soru soruyorum:sm_confused:

kızlar bizim adresimiz var avonda dimi, bize niye takvim gelmiyor, çıkartmışlardır galiba 2010 takvimi, güzel olmazmıydı, herkes müşterilere verirdi, bunuda yazın bence mail yazan arkadaşlar ,bize yanımızda numune taşıyabilecegimiz çantalar hediye etselerdi, bari yılbaşında olsaydı böyle şeyler ..benneyaptımki

Evet canım bende beklemiyorum açıkcası,yarın vercem siparişi,
evet kol çantasından bahsediyorum ama temsilciler için hem şık hem kullanışlı ya taşıybilceğimiz bişey bende birtane var temsilci çantası şu lacivert olan ama çok dandik yaaa,numune çantasıda var ama oda taşınabilcek gibi değil,zaten herşeyin parasını alıyolar madem adam gibi şeyler üretsinler biraz,eğer sizde destek veririseniz başka şikayetlerinizde varsa hepsini toplayıp mail atalım hepimiz aynı şeyi söylersek olur belki...

Günaydın canım;bu promosyanlarda ürünün birinin kodunu yazınca p harfi çıkıyor en son sayfalarda da promosyon ürünleri seçin yazıyodu ama uzun süredir kodların hepsini yazmak gerekiyor ben öyle yapıyorum canım zaten hesplayınca belli oluyor son sayfada bence çoksaçma yapıyolar adam gibi bi paket kodu koysalar ya son kampanyada da var mesala temizleme jeli,sipariş verince yazarım ama yine hepsinin kodunu yazmak gerekecek bence canım.

yeni kampanya için siparişiniz nasıl kızlar bende az daha 70 falan:kedi:

Eh işte 3-5 bişey var daha birikmedi canım,ama ilk seferde 75 yeter zaten,
takvime gelince haklısın başka fikirlerin şikayetin varsa toparlayıp listele ortak şikayet ve isteklerimizi birleştirip mail atalım canım ,
herkesten bekliyorum arkadaşlar.

takvim mi veriyorlarmış hani bize...mesaj olarak ileteyim sitemimi o zaman durun.benden bıkmtılar artık devamlı sitem-şikayet...ama olsun..
bide şikayetlerimizi belirleyelim toplu bi mail gönderelim daha etkili olur...şikayetlerinizi belirleyin kızlar..bişeyler yapalım...bir elin nesi var iki elin sesi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…