- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.361
birde şu internetten verilen siparişler o tarih butonu bir tuhaf
başlangıç tarihi ve bitiş tarihi yazıyor. tam olarak saati ve tarihi gireceğiz değilmi?
onuda bir açıklarsanız arkadaşlar.
Arkadaşlar az önce netten sipariş vermek için denme yaptım.dediğiniz gibi çok kolaymış.
yalnız" müşteri adedi" yazan buton var.oraya ne yazılıcak onu anlayamadım.
birde promosyonlu ürünleri yazdım promosyon tuşuna tıkladım ama açılmadı.ama p işareti vardı yanında
promosyon tuşu "bir adet ürün alana seçtiği herhangi bir ürün bedava"
oluyor ya onun içinmi?
Arkadaşlar az önce netten sipariş vermek için denme yaptım.dediğiniz gibi çok kolaymış.
yalnız" müşteri adedi" yazan buton var.oraya ne yazılıcak onu anlayamadım.
birde promosyonlu ürünleri yazdım promosyon tuşuna tıkladım ama açılmadı.ama p işareti vardı yanında
promosyon tuşu "bir adet ürün alana seçtiği herhangi bir ürün bedava"
oluyor ya onun içinmi?
faturam ilki 31 inde benim öbürü 1.ayın 11 e kadar bu ayın 31 i olanbiraz geçse ne olur biraz geç yatırsam ,tel.mesaj geliyo gecikince..
birde şu internetten verilen siparişler o tarih butonu bir tuhaf
başlangıç tarihi ve bitiş tarihi yazıyor. tam olarak saati ve tarihi gireceğiz değilmi?
onuda bir açıklarsanız arkadaşlar.
buna cevap veren yokmu:gitme:
Kızlar son haftada hediye kampanyası olurmu acaba bir sipariş daha vercemde pazartesiyi bekliyorum,birde avona mail atıcam temsilciler için adam gibi kullanışlı şık çantalar çıkarsınlar ya nasılsa parasını biz vermiyozmu numunelerde çok az hemde parfüm numuneleri çok kullanışsız,valla bana çok lağzım oluyo olmazsa kendim alcam bi çanta siz nedersiniz?
Evet tul ün dediği gibi o tuş bi naneye yaramıyo ben en son yazdım adedi hiçbişey değişmedi.Canım sorunu tam anlayamadım ama promosyanları falan hesplıyo zaten sistem sen kontrol et yeter,zaten o P harfi varsa tamamdır,1-2 siparişte alışırsın canım kimseyle uğraşmaya gerek yok yine tekrarlıyorum kendiniz verin arkadaşlar siparişleri...
kızlar bizim adresimiz var avonda dimi, bize niye takvim gelmiyor, çıkartmışlardır galiba 2010 takvimi, güzel olmazmıydı, herkes müşterilere verirdi, bunuda yazın bence mail yazan arkadaşlar ,bize yanımızda numune taşıyabilecegimiz çantalar hediye etselerdi, bari yılbaşında olsaydı böyle şeyler ..benneyaptımkiKızlar son haftada hediye kampanyası olurmu acaba bir sipariş daha vercemde pazartesiyi bekliyorum,birde avona mail atıcam temsilciler için adam gibi kullanışlı şık çantalar çıkarsınlar ya nasılsa parasını biz vermiyozmu numunelerde çok az hemde parfüm numuneleri çok kullanışsız,valla bana çok lağzım oluyo olmazsa kendim alcam bi çanta siz nedersiniz?
son hafta bi kam. olacağını hiç sanmıyorum ama kam.14 yılın son kam.belli de olmaz ama ben hiç beklemiyorum.
çanta derken ;kol çantasıysa bugüne dek 1-2 si dışında hiçbiri katalogdaki gibi değildi...çanta konusunda avondan memnun değilim.
yok eğer numune çantasıysa o şart zaten ben almıştım başlarken çık da işime yaradı.öneririm.
günaydın arkadaşlar:1hug:
canım promosyon olarak kastteğim hani bir ürün alana herhangi bir ürün bedava deniliyor
ya mesela= 13.kampanyada vardı cilt yumuşatıcı alana herhangi iki deodorant bedava .
cilt yumuşatıcı kodunu yazdım,seçilen iki deodorantı yazmak için promosyonlar yazan
butonamı tıklayacağız,yoksa onların kodunuda mı yazacağız?
ne çok soru soruyorum:sm_confused:
yeni kampanya için siparişiniz nasıl kızlar bende az daha 70 falan:kedi:
yeni kampanya için siparişiniz nasıl kızlar bende az daha 70 falan:kedi:
Eh işte 3-5 bişey var daha birikmedi canım,ama ilk seferde 75 yeter zaten,
takvime gelince haklısın başka fikirlerin şikayetin varsa toparlayıp listele ortak şikayet ve isteklerimizi birleştirip mail atalım canım ,
herkesten bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?