Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bende k1 de 300 küsürlü sattım ama geliş fiyatına verdiğim için karım yok.geliş fiyatına vermesem kimse almıyor.bizim burda o kadar çokki satış yapan.

allame canım bana temsilci çantası geldi.geçen ay lacivert değil siyah çok kaliteli

birde içini doldursamvereliniortak

siparişlerimi onunla teslim ediyorum artık.bayağı kullanışlı.

bakalım siparişleri verdik eksik yok ilkinden ya..ikincisi düşmemiş henüz sisteme...bu stoksuzluk sıktı viraz..k1 de hediye ne kızlar...benim haftaiçi gelecek ama merak etttim..

aaa 250 ye süpermiş..ne biliyim uzun zamöandır 300-400 denince ucuza geldi D acaba tepkilerimizi okudular mı yoksa nasılsa bu kampanya satış olmaz 250 yi zor bulurlar mı dediler kaydirigubbakcemile3 bi kaç arkadaş bişey yok demişte k1 de

Arkadaşlar k1 siparişlerini ocak ayı girmeden verebiliyor muyuz? Bir de hangi gün vereyim genelde kampanyanın ikinci haftası hediye oluyor diye duymuştum,yine olur mu acaba ?

arkadaşlar bende avon temsilcisiyim fakat henüz 2 kampanya oldu başlıyalı sizden öğrenmek istediğim müşteri karma ciltler için iyi nemlendirici istiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilrimisiniz en iyi nemlendiricisi hangisi

Ya benimde ufak bi iki siparişim var.Bende girsemmi girmesem mi kararsız kaldım.

Birde başka bi bayan aksarayın siparişleri 1 hafta önce kapanıyor dedi.Doğru mu bilemiyorum ama siparişte az ya pek girmek istemiyrum.Kararsız kaldım.

Çok kolay canım.İstediğin promosyonlu ürününde kodunu yazıyorsun.eğer paket kodu yoksa.

Bende sipariş girsemmi girmesemmi kararsız kaldım

Güzel olurdu cidden.

yeni kampanya için siparişiniz nasıl kızlar bende az daha 70 falan:kedi:
Benimde baya az henüz.

Ya böyle bölük pörçük yazıncada benim ödeme zamanım kısa oluyor.

sanırım ilk siparişim 300 tl yi bulacak,ama ikinci anca 150 olur..
Maşallah Tulcum

Arkadaşlar k1 siparişlerini ocak ayı girmeden verebiliyor muyuz? Bir de hangi gün vereyim genelde kampanyanın ikinci haftası hediye oluyor diye duymuştum,yine olur mu acaba ?
Yok canım o tarih gelince giriliyor.

Canım anew serisi yaşına uygunsa müşterinin bence o seriden şaşma.Diğer nemlendiricilerini kullanmadım bilmiyorum.

Kızlar ya bu kampanyada çok az bi siparişim var.Onu yazmayıp k1 den mi versem.Çünkü k14 den 2 siparişim var,ödemeleri de yakın.Bu 3. acaba beni zorlar mı?

benimde k14 den almak istediğim şeyler var aslında.

Mesela şu far peleti çoook güzelmiş bi arkadaşım aldı çok memnun.

Birde anew serisini kapatıcı fondotenininden mi alsam diyte kararsız kaldım.
Eğer sipariş vermezsem k1 deki pata krem i alcam.

k.14 den sadece canta içinde sipariş istemiycem vazgeçtim şimdi boşu boşuna ürün eklemiyimde 1 biraz daha birikirse 80 falan henüz ocağın ilk haftası sonunda isterim artık

Aynı durumdayım bu sefer faturalar yakın olur diye istemiycem sadece çanta içinde gerek yok sende zora sokma canım bence k 1 in biraz daha bekliycem ocagın ilk hafta sonu falan yada ikinci haftası giricem siparişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…