- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.381
Evet canım bende beklemiyorum açıkcası,yarın vercem siparişi,
evet kol çantasından bahsediyorum ama temsilciler için hem şık hem kullanışlı ya taşıybilceğimiz bişey bende birtane var temsilci çantası şu lacivert olan ama çok dandik yaaa,numune çantasıda var ama oda taşınabilcek gibi değil,zaten herşeyin parasını alıyolar madem adam gibi şeyler üretsinler biraz,eğer sizde destek veririseniz başka şikayetlerinizde varsa hepsini toplayıp mail atalım hepimiz aynı şeyi söylersek olur belki...
bakalım siparişleri verdik eksik yok ilkinden ya..ikincisi düşmemiş henüz sisteme...bu stoksuzluk sıktı viraz..k1 de hediye ne kızlar...benim haftaiçi gelecek ama merak etttim..
avoncu hanımlar online katalogtan bır canta begendım. kım şipariş verebilir benım için.[/QUOTE
o gördüğünüz 14 .katalog,bitmesine de 4 gün kaldı..herkes bitirmiştir siparişlerini şuandan sonra sipariş verecek olan kaldıysa umudunuz var ama sanmam.iyi şanslar..
hoşgeldin canım...benden de bi arkadaş zarf şeklinde çanta istedi ama tek sipariş niye vereyim ki öncekileri ödeyeyim bi kere zaten 3-4 gün de bitiyo önceki kampanya gelirmi gelmezmi çanta istersek belli degil..
Çok kolay canım.İstediğin promosyonlu ürününde kodunu yazıyorsun.eğer paket kodu yoksa.Arkadaşlar az önce netten sipariş vermek için denme yaptım.dediğiniz gibi çok kolaymış.
yalnız" müşteri adedi" yazan buton var.oraya ne yazılıcak onu anlayamadım.
birde promosyonlu ürünleri yazdım promosyon tuşuna tıkladım ama açılmadı.ama p işareti vardı yanında
promosyon tuşu "bir adet ürün alana seçtiği herhangi bir ürün bedava"
oluyor ya onun içinmi?
Bende sipariş girsemmi girmesemmi kararsız kaldımKızlar son haftada hediye kampanyası olurmu acaba bir sipariş daha vercemde pazartesiyi bekliyorum,birde avona mail atıcam temsilciler için adam gibi kullanışlı şık çantalar çıkarsınlar ya nasılsa parasını biz vermiyozmu numunelerde çok az hemde parfüm numuneleri çok kullanışsız,valla bana çok lağzım oluyo olmazsa kendim alcam bi çanta siz nedersiniz?
Güzel olurdu cidden.kızlar bizim adresimiz var avonda dimi, bize niye takvim gelmiyor, çıkartmışlardır galiba 2010 takvimi, güzel olmazmıydı, herkes müşterilere verirdi, bunuda yazın bence mail yazan arkadaşlar ,bize yanımızda numune taşıyabilecegimiz çantalar hediye etselerdi, bari yılbaşında olsaydı böyle şeyler ..benneyaptımki
Benimde baya az henüz.yeni kampanya için siparişiniz nasıl kızlar bende az daha 70 falan:kedi:
Ya böyle bölük pörçük yazıncada benim ödeme zamanım kısa oluyor.Eh işte 3-5 bişey var daha birikmedi canım,ama ilk seferde 75 yeter zaten,
takvime gelince haklısın başka fikirlerin şikayetin varsa toparlayıp listele ortak şikayet ve isteklerimizi birleştirip mail atalım canım ,
herkesten bekliyorum arkadaşlar.
Maşallah Tulcumsanırım ilk siparişim 300 tl yi bulacak,ama ikinci anca 150 olur..
Yok canım o tarih gelince giriliyor.Arkadaşlar k1 siparişlerini ocak ayı girmeden verebiliyor muyuz? Bir de hangi gün vereyim genelde kampanyanın ikinci haftası hediye oluyor diye duymuştum,yine olur mu acaba ?
Canım anew serisi yaşına uygunsa müşterinin bence o seriden şaşma.Diğer nemlendiricilerini kullanmadım bilmiyorum.arkadaşlar bende avon temsilcisiyim fakat henüz 2 kampanya oldu başlıyalı sizden öğrenmek istediğim müşteri karma ciltler için iyi nemlendirici istiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilrimisiniz en iyi nemlendiricisi hangisi
Aynı durumdayım bu sefer faturalar yakın olur diye istemiycem sadece çanta içinde gerek yok sende zora sokma canım bence k 1 in biraz daha bekliycem ocagın ilk hafta sonu falan yada ikinci haftası giricem siparişiKızlar ya bu kampanyada çok az bi siparişim var.Onu yazmayıp k1 den mi versem.Çünkü k14 den 2 siparişim var,ödemeleri de yakın.Bu 3. acaba beni zorlar mı?
benimde k14 den almak istediğim şeyler var aslında.
Mesela şu far peleti çoook güzelmiş bi arkadaşım aldı çok memnun.
Birde anew serisini kapatıcı fondotenininden mi alsam diyte kararsız kaldım.
Eğer sipariş vermezsem k1 deki pata krem i alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?