- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.401
Haklısın canım ya benimde 1 arkadaşım daha far paleti alsammı die düşünüyordu,eğer o istemezse bende diğer ürünler çin aipariş girmicem.Aynı durumdayım bu sefer faturalar yakın olur diye istemiycem sadece çanta içinde gerek yok sende zora sokma canım bence k 1 in biraz daha bekliycem ocagın ilk hafta sonu falan yada ikinci haftası giricem siparişi
Ya süper o farlar elinde kalmaaz inan,hem indirimli aldın ya ,indirimde değilken uygun verirsin alınır.benim valla bazıları yüzünden far paletleri 2 tane kaldı elimde bakalım bi arkadaş istiyo ama ne zaman alırsa
Kızlar ya bu kampanyada çok az bi siparişim var.Onu yazmayıp k1 den mi versem.Çünkü k14 den 2 siparişim var,ödemeleri de yakın.Bu 3. acaba beni zorlar mı?
benimde k14 den almak istediğim şeyler var aslında.
Mesela şu far peleti çoook güzelmiş bi arkadaşım aldı çok memnun.
Birde anew serisini kapatıcı fondotenininden mi alsam diyte kararsız kaldım.
Eğer sipariş vermezsem k1 deki pata krem i alcam.
Aynı durumdayım bu sefer faturalar yakın olur diye istemiycem sadece çanta içinde gerek yok sende zora sokma canım bence k 1 in biraz daha bekliycem ocagın ilk hafta sonu falan yada ikinci haftası giricem siparişi
Arkadaşlar k1 siparişlerini ocak ayı girmeden verebiliyor muyuz? Bir de hangi gün vereyim genelde kampanyanın ikinci haftası hediye oluyor diye duymuştum,yine olur mu acaba ?
sevgili avoncu arkadaşlarım size bi sorum olacak.
avonun Women of Earth diye bi parfümünü kullanıyordum ve bayılıyordum.
ama bikaç kataloğu inceledim ve hiçbirinde göremedim :gitme:
ne oldu o parfüme yaa?
ne oldu o parfüme yaa?
aaa ne saçma yaaa.far paletinin morlu olanı kalmamış yüzden benzer ürün deyip kahve olanı yolluyorlarmış...
Ya benim ondan 2 tane kolye siparişim var.Şimdi 2 ürün için kargo parası vermek gerekecek,napsam ki acaba? Yanına vericek siparişim olur mu ki?ama ince kat. sipariş varsa hemen ilk saatte girmen gerekir yoksa kalmıyor...
canım o kalktı katalogdan.En son indirime girdi 3 adet 39 felandı sanırım.
bende hatta ilk ve son kez almış bulundum.Kullanıyorum hoş gerçekten.Avon neden kaldırdı bilemiyorum.
o parfüm kalktı ama geçen koydular bi daha olmadı fiyatı 13 tü.eğer elinde olan biri varsa ancak ondan ulaşabilirsin ya da tekrar bir gün kataloga koyarlarsa....:a015:
öncekı kampanyadaydı yanılmıyorsam tasha,women of heart ve summer whıte 3ü 39.90 lıraydı ama kalktı maalesef canım... Ayrıca bende bayılıyordmsevgili avoncu arkadaşlarım size bi sorum olacak.
ne oldu o parfüme yaa?
ÇİÇEKSİ-MEYVELİ YEŞİL BİTKİLER
Portakal ve çiçek kokularının ferahlatıcı birleşimine vanilya,amber ve şeftalinin etkileyici harmanı eşlik ediyor.İçeriği böyle parfümünün.
Little black dress ve indensesnses yanlış yazdım galiba isimleri :)) Bu ikisini denedin mi Oceancım, bunlardan biri belki hoşuna gidebilir.
canım anew serisi yaşına uygunsa müşterinin bence o seriden şaşma.diğer nemlendiricilerini kullanmadım bilmiyorum.
canım ocak kataloğunda soft musk indirimli al bence ben kullanıyorum ,birde percieve harika kokular...tabi birde celebre..çok teşekkür ederim canlarım:1hug:
inşallah koyarlar yaa çok seviyordum ben onu.mafoldumben
içeriğinde ne var acaba?
ona benzeyen bi açık parfüm falan bulabilir myim ki?
allame canım bana temsilci çantası geldi.geçen ay lacivert değil siyah çok kaliteli
birde içini doldursamvereliniortak
siparişlerimi onunla teslim ediyorum artık.bayağı kullanışlı.
Kızlar ya bu kampanyada çok az bi siparişim var.Onu yazmayıp k1 den mi versem.Çünkü k14 den 2 siparişim var,ödemeleri de yakın.Bu 3. acaba beni zorlar mı?
benimde k14 den almak istediğim şeyler var aslında.
Mesela şu far peleti çoook güzelmiş bi arkadaşım aldı çok memnun.
Birde anew serisini kapatıcı fondotenininden mi alsam diyte kararsız kaldım.
Eğer sipariş vermezsem k1 deki pata krem i alcam.
k.14 den sadece canta içinde sipariş istemiycem vazgeçtim şimdi boşu boşuna ürün eklemiyimde 1 biraz daha birikirse 80 falan henüz ocağın ilk haftası sonunda isterim artık
ne oldu o parfüme yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?