Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Haklısın canım ya benimde 1 arkadaşım daha far paleti alsammı die düşünüyordu,eğer o istemezse bende diğer ürünler çin aipariş girmicem.

benim valla bazıları yüzünden far paletleri 2 tane kaldı elimde bakalım bi arkadaş istiyo ama ne zaman alırsa
Ya süper o farlar elinde kalmaaz inan,hem indirimli aldın ya ,indirimde değilken uygun verirsin alınır.
Far kullanan müşterilerine söyle bu far çok güzel,felan die.
Parlak bi görüntüsü var canlı duruyor.
Arkadaşım gri ve lacivertimsi renkleri karıştırmıştı.Gölge yapmıştı gayet güzeldi.

far paletinin morlu olanı kalmamış yüzden benzer ürün deyip kahve olanı yolluyorlarmış...

ama ince kat. sipariş varsa hemen ilk saatte girmen gerekir yoksa kalmıyor...

sevgili avoncu arkadaşlarım size bi sorum olacak.
avonun Women of Earth diye bi parfümünü kullanıyordum ve bayılıyordum.
ama bikaç kataloğu inceledim ve hiçbirinde göremedim :gitme:
ne oldu o parfüme yaa?

Arkadaşlar k1 siparişlerini ocak ayı girmeden verebiliyor muyuz? Bir de hangi gün vereyim genelde kampanyanın ikinci haftası hediye oluyor diye duymuştum,yine olur mu acaba ?

hayır giremiyoz ama siparişleri öğreniyoruz site güncellendiği anda sipariş vermek için.buay hediye olayı koymadılar.yılbaşı kam .olduğundan mı bilmem genelde 2.hafta koyuyorlar ama eğer ince katalogdan siparişin varsa ilk anda sipariş girmen gerekiyor yoksa kalmıyor...

ne oldu o parfüme yaa?

canım o kalktı katalogdan.En son indirime girdi 3 adet 39 felandı sanırım.
bende hatta ilk ve son kez almış bulundum.Kullanıyorum hoş gerçekten.Avon neden kaldırdı bilemiyorum.

ne oldu o parfüme yaa?

o parfüm kalktı ama geçen koydular bi daha olmadı fiyatı 13 tü.eğer elinde olan biri varsa ancak ondan ulaşabilirsin ya da tekrar bir gün kataloga koyarlarsa....:a015:

far paletinin morlu olanı kalmamış yüzden benzer ürün deyip kahve olanı yolluyorlarmış...
aaa ne saçma yaaa.
Onu istesek zaten onu yazarız ddeğil mi?
Kaldı ki kahve tonu daha çok naturel makyaj yapanlara daha uygun.herkes kullanamaz sadece o tonları.
Birde onu geri göndermek çin kargo parası mı vericez böyle bir durumda.

ama ince kat. sipariş varsa hemen ilk saatte girmen gerekir yoksa kalmıyor...
Ya benim ondan 2 tane kolye siparişim var.Şimdi 2 ürün için kargo parası vermek gerekecek,napsam ki acaba? Yanına vericek siparişim olur mu ki?

canım o kalktı katalogdan.En son indirime girdi 3 adet 39 felandı sanırım.
bende hatta ilk ve son kez almış bulundum.Kullanıyorum hoş gerçekten.Avon neden kaldırdı bilemiyorum.

o parfüm kalktı ama geçen koydular bi daha olmadı fiyatı 13 tü.eğer elinde olan biri varsa ancak ondan ulaşabilirsin ya da tekrar bir gün kataloga koyarlarsa....:a015:

çok teşekkür ederim canlarım:1hug:
inşallah koyarlar yaa çok seviyordum ben onu.mafoldumben
içeriğinde ne var acaba?
ona benzeyen bi açık parfüm falan bulabilir myim ki?

ÇıÇEKSı-MEYVELı YEŞıL BıTKıLER

Portakal ve çiçek kokularının ferahlatıcı birleşimine vanilya,amber ve şeftalinin etkileyici harmanı eşlik ediyor.ıçeriği böyle parfümünün.

Little black dress ve indensesnses yanlış yazdım galiba isimleri :)) Bu ikisini denedin mi Oceancım, bunlardan biri belki hoşuna gidebilir.

ne oldu o parfüme yaa?
öncekı kampanyadaydı yanılmıyorsam tasha,women of heart ve summer whıte 3ü 39.90 lıraydı ama kalktı maalesef canım... Ayrıca bende bayılıyordm

çok sağol cnm:1hug:
yok denemedim onları...
nişanlım 2 tane açık parfüm aldı bana.
onları deneyeceğim.
ama onları da merak ediyorum yaniCADIARZU

canım anew serisi yaşına uygunsa müşterinin bence o seriden şaşma.diğer nemlendiricilerini kullanmadım bilmiyorum.

canım müşteri 34 yaşında anew sersinin ğaket olanını mı diyorsun k14 katalogta yada k1 de de olabilir karma cilt için nemlendirici istiyor en uygun nemlendirici hangisi olur. Anewi bende duymuştum herkes memnun diye ama tam olarak hangisi

ArkadaŞlar sızden bı konuda daha yardım ıstıyorum soyulan yÜz maskesınden kulanan bırkaÇ kıŞının Çok memnun olduĞunu duymuŞtum. Bu ÜrÜn hakkında bılgınız var mı ayrıca clearskın serısınden temızlıyecınden de memnun olduklarını sÖylemıŞlerdı.

Akne ve sıvılcelı yÜzler ıÇın en uygun ve ıı olan ÜrÜnler hangılerıdır

çok teşekkür ederim canlarım:1hug:
inşallah koyarlar yaa çok seviyordum ben onu.mafoldumben
içeriğinde ne var acaba?
ona benzeyen bi açık parfüm falan bulabilir myim ki?
canım ocak kataloğunda soft musk indirimli al bence ben kullanıyorum ,birde percieve harika kokular...tabi birde celebre..

allame canım bana temsilci çantası geldi.geçen ay lacivert değil siyah çok kaliteli

birde içini doldursamvereliniortak

siparişlerimi onunla teslim ediyorum artık.bayağı kullanışlı.

Allah allah kız hemen resmini koy çatlarım ben yaa,güzelmi çok merak ettim güzelse isteyim bende.

Aşkitom illa isteyenler varsa takım öncüne söyle o getirtsin yada varsa versin yada tamamlasın,boşuna 75 doldurcam diye masraf etme ama kesin satarım diyosan bilmem,mesala aldın ödeyemedin günü geçince yeni siparişte veremiyosun takılıyo kalıyo ama köşede paran varsa olabilir mesala el kremleri satılır,indirimdeki en çok giden parfümler varya onlar satılır rimel falan kalmaz ama yinede iy düşün.ha birde benim mesala son anda siparşim gelirse kırmamak için,o ürünün karı kargo parasına yetiyosa getirtip karı kargoya veriyorum müşterime hayır dememiş oluyorum onuda yapabilirsin.
Anew in fondoteni yeni çıktı azcık bekle iyi bir indirim olunca alırsın anacııım...

k.14 den sadece canta içinde sipariş istemiycem vazgeçtim şimdi boşu boşuna ürün eklemiyimde 1 biraz daha birikirse 80 falan henüz ocağın ilk haftası sonunda isterim artık

Canım 1 den 75 olduysa hemen ver girince katolog getirtki sipariş biriksin bence ama olmadıysa bekleyebilirsin katoloğu erken getirtmek çok önemli.

ne oldu o parfüme yaa?

Canım o daha yeni kalktı sayılır yine indirim katoloğunda yada nette girer indirime takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…